Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

HTC: Can sıkan çökmelere yeni güncelleme

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink24 Oca 2009  00:01

HTC, Touch Diamond modelindeki can sıkan önemli bir hatayı yeni güncellemesi ile giderdi.

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/HTC- ... ncelleme_10604.html

Resimlerle: HTC 'Touch Diamond' cepte çığır açıyor

İş telefonu HTC Touch Diamond sahipleri için şu andan itibaren bir ROM-güncellemesi sunuluyor. Güncelleme Windows Mobile ile çalışan telefonun hoparlörünü iyileştiriyor. Şimdiye kadar cihazın ses çıkışında bazen çökmeler meydana geliyordu. Ayrıca artık bekleme modunda da MMS alınabiliyor, şimdiye kadar bu mümkün değildi. Ayrıca kamera fonksiyonunu açmadan önce çıkan siyah ön izleme resmi de cihazın çökmesine sebep olmuyor.

ROM güncellemesini üreticinin destek web sitesinden indirilebiliyor. Ama dikkat: Güncelleme daha sonra sistemden kaldırılamıyor ve fabrika çıkışı ön yüklü olarak gelen operatör uygulamaları silinebilir.

Tüm konu: HTC: Can sıkan çökmelere yeni güncelleme

Resimlerle: HTC 'Touch Diamond' cepte çığır açıyor

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Güncellemeyi yüklediniz mi?

En üste gitBu mesajı bildir

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink02 Şub 2009  17:34

Ben yükledim, yüklediğime pişman oldum...
100MB lık dosyayı indirdikten sonra kurulum aşaması %99 a kadar geliyor ve bozulmuş setup dosya şeklinde bir uyarı penceresi çıkıyor.
İşin kötüsü çalışan bir ROM kurmazsanız telefonunuza, telefonunuz açılmıyor artık...
Acaba hatalı mı indirdim diye düşünüp iki kez daha indirim kurmayı denedim ama nafile, sonuç aynı...
Mecburen önceden kullandığım eski versiyon ROM'u tekrar indirip telefonuma kurdum...
Silinen telefon rehberimdeki numaralar ve programlarımda yanıma kaldı :(
Eğer şu işlemi yapabilen biri varsa, paylaşırsa memnun olacağım...

Duzeltme:
Aldiginiz makina nerede kayitliysa o ROM guncellemesini indirip kurmaniz gerekiyormus arkadaslar. Bendeki problem, cihazimin asyadan geldigi helde avrupa cihazlari icin olan guncellemeyi kurmayi denemekten kaynaklaniyorumus...

Guncelleme sorunsuz ;)
Güncelleme: ebolastik (04 Şub 2009 14:27)
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Firefox: Çökmelere karşı yeni mekanizmaCHIP Online 1 06 Şub 2010  13:17
 HTC'de yeni bir ortaklık, yeni modeller...CHIP Online 1 15 May 2011  07:08
 PS3: Yeni güncelleme yeni özellikler sunuyorCHIP Online 1 22 Oca 2009  18:47
 HTC Touch Diamond & HTC Touch Diamond 2_vezir_ 3 24 Eyl 2009  21:25
 4.7 inç'lik HTC Titan ve HTC Radar tanıtıldı!CHIP Online 0 02 Eyl 2011  16:00
Bu sayfa 0,61 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu