MuRTi sormuş: 1 gb ram(ama modeli ne bilmiyorum) 512 mb ekran kartı:nvidia 7100 gs(bu arada ekran kartımıda değerlendirin) 160 gb hdd MSI işlemci(onunda modelini bilmiyorum) İntel Pentium 4 Core 2 Duo Herkez vistayı övüyor bende yüklemek istiyorum ama bir sürü sürümü var hangisi yüklersem ii olur? Bu arada ekran kartım nasıl onuda değerlendirin.
Soru Türü: Yazılım İşletim Sistemi: Windows Vista Sistem Özellikleri: 1 gb ram(ama modeli ne bilmiyorum) 512 mb ekran kartı:nvidia 7100 gs(bu arada ekran kartımıda değerlendirin) 160 gb hdd MSI işlemci(onunda modelini bilmiyorum) İntel Pentium 4 Core 2 Duo
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506)
Msı olan işlemci değil anakart Hem p4 hemde core 2 duo nasıl oluyor işlemcin 1 gb ramla ben vista kurdum dört dörtlük verim alamadım ama illa kuracağım diyorsan ultimate versiyonunu tercih et
Bilginin kralı olmak için öğrenmenin kölesi olmak lazım
O sisteme home premium kur... Tabi daha 1 gb daha ram almalısım(almasanda kullanırsın ama işte...) Ekran kartına gelince crysis,cod 4,unreal tournament 3 ...gibi yeni çıkan oyunları oynayabilirsin...
merhaba. bence o sisteme en uygun olan vista home basic diye düşünüyorum.(sistem kararlılığı açısından) basic'in sistem gereksinimleri düşük daha hızlı çalışıyor. gerçi bazı özellikleri yok ama yeni her zaman iyidir. bazı ufak programlarla aynı özellikleri yakalayabilirsiniz. bu ufak araçlar chip'in sayfasında var. bir kaç performans ayarın dan sonra (SİSTEM\GELİŞMİŞ\PERFORMANS tema-pencere ile ilgili 2 kutucuk hariç hepsini kaldır) çok daha hızlı çalışıyor. iyi günler.
1- basic kurma onur dogru demiş xp'den farkı yok 2- 1gb ram'e ilaveten 1gb daha takarsan asıl performansı yaşarsın 3- 7100GS son derece dandik bir karttır, onun üzerine vista yüklersen grafik olarak verim alamazsın
Not: Onur 7100GS ile hemde vista'da nasıl crysis, cod4 gibi son cıkan oyunları oyanayabilirsin ki? karıştırdın herhalde...
1- basic kurma onur dogru demiş xp'den farkı yok 2- 1gb ram'e ilaveten 1gb daha takarsan asıl performansı yaşarsın 3- 7100GS son derece dandik bir karttır, onun üzerine vista yüklersen grafik olarak verim alamazsın
Not: Onur 7100GS ile hemde vista'da nasıl crysis, cod4 gibi son cıkan oyunları oyanayabilirsin ki? karıştırdın herhalde...
Ben arkadaşıma yükledim o oyunları beraber oynadık ama xp de vistada da pek sorun çıkaracağını sanmadığım için söyledim aham şaham bişi diildir inşallah
7100gs ile 7300 le hemen hemen aynı performansı verir. dediginiz kadar dandik (performansı düşük denmek istendi sanırm) bir kart degildir(her önüne gelen 8800gt alamaz ya :)). vista hakkında arkdaşlar gerekli yorumu yapmış. ayrıca o ekran kart vistada yeteri kadar performans vermeyebilir her oyunu oynayamazsın ancak xp de kalırsan birçok oyunu taşıyabilir..