Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 1 / 212Sonraki >
Hangi sayfalardan alış-veriş yaptınız? Puanlayalım
/ 2  Sonraki sayfaya git
egemengiga
Forum Katibi

4055 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Oca 2008  20:34:52
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
arkadaslar herkes bugune kadar alis-veris yaptigi sayfalari 10 uzerinden puanlarini da belirterek yazabilir:

www.mavibilgisayar.com
fiyat uygunlugu: 8.0
musteri hizmetleri: 8.0
tedarik ve gonderi hizi: 7.0

www.gigatek.com.tr
fiyat uygunlugu: 9.0
musteri hizmetleri: 7.0
tedarik ve gonderi hizi: 8.0

www.kitapyurdu.com
fiyat uygunlugu: 8.0
musteri hizmetleri 7.5

www.hepsiburada.com
fiyat uygunlugu: 8.5
musteri hizmetleri 9.5
tedarik ve gonderi hizi: 7.5

www.weblebi.com
fiyat uygunlugu: 7.0
musteri hizmetleri: 8.0

bunlar kisisel alis-verislerimden edindigim izlenimler. belki bir cok kisi benim yuksek puan vermis oldugum magazalarla cesitli sorunlar yasamis olabilirler. puanlari verdikten sonra yasadiginiz sorunlari da burada belirtebilirsiniz.

mavibilgisayardan 4-5 sefer alis-veris yaptim. sonuncusunda tedarik suresi 1.5 haftayi bulmustu. ama digerlerinde cok hizliydi. cumartesi gunleri guzel indirimler yapiyorlar. site yavas calisiyor.

gigatek den de bazen kendi adima, bazen yakinlarimin adina cok sayıda alis-veris yaptim. hic gecikme yasamadim. tek sorun UPS kargo. urunler kargoya hizli sekilde veriliyor ama UPS kargo bazen 3 gunde zor elime ulastiriyor. kargolar arasinda en memnun oldugum Yurtiçi kargo... fiyat olarak TEK ler. ankarada kucuk bir dukkan olduklarindan musterilerle pek ilgilenemiyorlar. site cok hizli...

kitapyurdundan bir sefer alis-veris yaptim ve kitabin elime gecmesi bir haftayi bulmustu.

hepsiburada.com gercekten adinin hakkini veriyor. halen daha DDR1 bellek bulabileceginiz bir sayfa. onceden fiyat indirimleri cok fazla olmuyordu ama son zamanlarda fiyatlar cok cabuk guncelleniyor ve dusuruluyor. indirimi biz yaptik deseler de aslinda hak edilen fiyattan satiyorlar. musteri hizmetleri de cok iyi. telefon kullanmadan gonderdiginiz mesajlara da cok kisa surede yanit bulabiliyorsunuz. ancak benim urunlere yaptigim yorumlarin hicbirisini onaylamadilar. nedenini anlamadim. amacim puan kazanmak da degildi... guvenligi en iyi site.

weblebi den PSP icin hoparlor almistim. en uygun fiyat oradaydi. ortalamanin uzerinde bir sayfa. ama baska uygun fiyatli urune rastlamadim.
egemengiga'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) egemengiga'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

OCZ Diesel

Microsoft Explorer Mini Mouse

Axle 9800 GT

OCZ DieselDüşük kapasitesine rağmen kabul edilebilir veri aktarım hızı ve darbelere dayanıklı gövdesiyle öne çıkan bir USB bellek.
Microsoft Explorer Mini MouseMicrosoft'un yeni fare teknolojisiyle tanışmaya hazır mısınız? BlueTrack teknolojisi ile Mini Mouse bir devrim yaratıyor.
Microsoft Explorer Mini MouseYeni özelliklerine rağmen 8800 GT'den çok farkı olmaması ve düşük fiyat/performans oranı ile geride kalıyor.
erdem187
Bilgin Üye
REP: 107REP: 107REP: 107REP: 107
REP: 107

2331 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Oca 2008  21:11:17
UPS den şikayetçiyim gigatekten alışveriş yaptım 1 hafta sonra getirdiler...beyler böyle olay olunca direkt sikayetimvar.com a gidin;)
XBOXLİVE

GamerTag:xboxliverdem187

Msn:xboxliverdem187@hotmail.com

XBOX360 ile ilgili herşey..

[url=http://userbarmaker.com/][/url]
[url=http://www.userbarlar.com][img=http://www.userbarlar.com/ub/data/media/7/fenerbahcecopia2et.jpg][/url]
[url=http://www.userbarlar.com][img=http://www.userbarlar.com/ub/data/media/8/Xbox360.png][/url]

http://www.userbarlar.com/ub/img192.htm
erdem187'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) erdem187'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
blackhawkmilan31
Deneyimli Üye
REP: 132REP: 132REP: 132REP: 132REP: 132
REP: 132

1409 Mesaj

Mesaj Tarihi : 26 Oca 2008  10:21:39
Vatan'dan ve hepsiburada'dan alışveriş yaptım.Bu koşullarda bir de Gigatek'ten alışveriş yaparım ama hiç oradan yapmadım.Daha çok hepsiburada'dan yaptım.

Vatan: (E6600)
fiyat uygunluğu:7
müşteri hizmetleri:5
tedarik ve gönderi hızı:8

hepsiburada: (OCZ Reaper,MSI p35 platinum,samsung sata2 250,feel hurricane,nokia 6300),fsp epsilon 700
fiyat uygunluğu:8
müşteri hizmetleri:8
tedarik ve gönderi hızı:7

aral (mafia)
fiyat uygunluğu:8
müşteri hiz:7,5
tedarik ve gönderi:9
Güncelleme: blackhawkmilan31 [26 Oca 2008 10:23:34]
Ulquiorra Schiffer - Espada #4

blackhawkmilan31'in profilini görüntüle blackhawkmilan31'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
CU_GS7
Forum Başkatibi

5839 Mesaj

Mesaj Tarihi : 26 Oca 2008  12:40:07
hepsiburada
fiyat uygunlugu: 8
musteri hizmetleri 9
tedarik ve gonderi hizi: 10
ipod nano 8gb almıştım, gece saat 2 civarı siparişi vermiştim.. Sipariş günü tamamamen geçti; ertesi sabah elimdeydi..

mavibilgisayar
fiyat uygunlugu: 8,5
musteri hizmetleri: 8
tedarik ve gonderi hizi: 7,5
mavi'den 2 kere usb bellek almıştım enişteme ama kargo süresi biraz uzamıştı, aslında yine de normal sayılabilecek sürede gelmişti..

sendit.com
fiyat uygunlugu: 9
musteri hizmetleri: 9,5
tedarik ve gonderi hizi: 6
sendit'ten 2 senedir PES oyununu erken sipariş ile alıyorum.. Erken sipariş olunca Türkiye'den ilk çıktığında alsam 75 ytl iken ben 55ytl'ye alıyorum.. Bu bakımdan fiyat avantajı yüksek bir site.. Müşteri hizmetlerine çat pat 1 ingilizce ile mail atsanız bile kısa sürede geri dönüyorlar.. Ürün ulaşmadı diye para iadesi bile çok kolay gerçekleşiyor..
Gönderimdeki sorun ise Türkiye'de PTT ile çalışıyor olmalarından kaynaklanıyor.. Çünkü PTT hem yavaş çalışıyor hem de kapıya kadar asansörle çıkmak yerine kapıcıya ürünü bırakıp gidiyor..
Güncelleme: CU_GS7 [26 Oca 2008 12:46:14]
CU_GS7'nin profilini görüntüle CU_GS7'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
elvis32
Forum Başkatibi
REP: 50REP: 50REP: 50REP: 50
REP: 50

7565 Mesaj

Mesaj Tarihi : 26 Oca 2008  13:04:25
puanlamayla uğraşamicam şimdi kusura bakma ama genelde hepsiburda'dan alıyorum, notları da gayet iyi.
Bloğuma ulaşmak için --> http://www.blogcu.com/sozturks/
elvis32'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) elvis32'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
egemengiga
Forum Katibi
REP: 5REP: 5REP: 5REP: 5REP: 5
REP: 5

4055 Mesaj

Mesaj Tarihi : 27 Oca 2008  17:52:52
siz neler aldiklarini hatirlamissiniz. ben hatirlayamiyorum baya bir cok. komsular adina da alis-verisler yaptigim icin....

Cem, sen istanbulda oldugundan eline cabuk gecmis. ben en az 3 gun bekliyorum... hele en son piranha webcam ve kulaklik almistim, cumartesi verdim carsamba geldi... ondan oncekinde de kasa ve monitor almistim bir arkadasa, 1 haftayi gecmisti gelmesi...
Güncelleme: egemengiga [27 Oca 2008 17:56:33]
egemengiga'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) egemengiga'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
blackhawkmilan31
Deneyimli Üye
REP: 132REP: 132REP: 132REP: 132REP: 132
REP: 132

1409 Mesaj

Mesaj Tarihi : 27 Oca 2008  18:41:19
egemengiga'dan alıntı:
siz neler aldiklarini hatirlamissiniz. ben hatirlayamiyorum baya bir cok. komsular adina da alis-verisler yaptigim icin....

Cem, sen istanbulda oldugundan eline cabuk gecmis. ben en az 3 gun bekliyorum... hele en son piranha webcam ve kulaklik almistim, cumartesi verdim carsamba geldi... ondan oncekinde de kasa ve monitor almistim bir arkadasa, 1 haftayi gecmisti gelmesi...

Aslında onlarla alakası yok.Mesela ben pzrts gününden beri kasayı bekliyorum hala yok.Stokla alakalı birşey.
Ulquiorra Schiffer - Espada #4

blackhawkmilan31'in profilini görüntüle blackhawkmilan31'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
egemengiga
Forum Katibi

4055 Mesaj

Mesaj Tarihi : 27 Oca 2008  18:51:47
biliyorum her urunu ellerinde tutmuyorlar, gerektiginde dagitimci firmadan istiyorlar. ama ellerinde olmayan urunler hep beni buluyor. ellerinde olunca hemen gonderiyorlar zaten...
Sayfanın en üstüne git
Mackerman
Yeni Üye

31 Mesaj

Mesaj Tarihi : 05 Nis 2008  23:34:12
www.hizlipc.com.tr

Fiyat :10
Hiz : 10
Güvenlik: 10

kısacasi cok uygun kampanyalar yapiyorlar...bakin isterseniz bir...
Mackerman'ın profilini görüntüle
Sayfanın en üstüne git
Borga-x
İlk Maestro
REP: 1543REP: 1543REP: 1543REP: 1543
REP: 1543

11209 Mesaj

Mesaj Tarihi : 06 Nis 2008  00:05:15
Hepsiburada
Fiyat:8
Hız:9
Güvenlik:9
Buradan 2 kere KIS6 surumu aldım.

Firebal.net
Fiyat:7
Hız:9
Güvenlik:7
Burdan Guneykoprusu sogutucusu almıştım. Hatta ıncelemesını sıte ıcınde ben yazdım. Hızlılar ama site bıraz vasat

Weblebi.com
Hız:8
Guvenlik:8
Site içeriği aslında güzel aradıgınızı bulabılıyorsunuz ama arkadaşıma bır joystcik aldık PC ıcın bıze Ps2 data gırıslı versıyoununu yolladılar. Orda bır patladı sıte

www.tio.com
Fiyat :7
Hız:5
Güvenlik:7
Müşteri memnuniyeti:4
Ben sizin yerinizde olsam bu sıteden alışveriş yapmam. WD HDD istedim 1.5 haftada ancak geldi ne bir telefon numarası var nede maillere hız cvp verıyorlar.

Bende cok alısverıs yaptım aslında hepsı burada ve firebal en sevdıklerım oldu. Hıcbır kargoyla sıkıntım olmadı sımıdye kadar. Çünkü çalıştıgım yer cok bilinen bır merkez ve e-5 ile TEM otoyolunun bırleştıgı yerde ve hergun bızım fırmaya kargo gelır. Bu yuzden bırcok nakliye fırması sadece şirket adını vermemız yetıyor şehir içinde
Borga-x'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Borga-x'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
eray36
Üye

113 Mesaj

Mesaj Tarihi : 08 Ağu 2008  16:19:43
ben şu ana kadar hepsiburada.com ve ucuzgiy.com'dan yaptım.

Hepsiburada.com
Güvenlik:10

Ucuzgiy.com
Fiyat:7
Güvenlik:10

Ucuzgiy.com'da kapı da ödeme seçeneği de mevcut.
eray36'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) eray36'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
/ 2  Sonraki sayfaya git
Hızlı Geçiş:
Sayfa 1 / 212Sonraki >
Snitz Forums 2000