Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 1 / 212Sonraki >
IE7Pro ile Internet Explorer'ınız şahlansın
/ 2  Sonraki sayfaya git
CHIP Online
www.chip.com.tr

9 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 May 2008  13:59:00
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Tarayıcı savaşlarında geride kalmış IE7'ye hayat öpücüğünden çok öte, 8 kat hızlı bir destek: IE7Pro

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/IE7Pro-...in_6934.html

Resimlerle: IE7Pro

Tarayıcı savaşlarında bir hayli geride kalmış IE7 için de bir tarayıcının sağlayabileceği bir çok olanağı elinize getiren bir eklenti olduğunu biliyor muydunuz?

Uzun bir süredir güçlü bir eklenti hazinesi olan Firefox'a nazaran, IE'nin zayıf kaldığı açık. Lakin IE7Pro durumu tersine çeviriyor gibi görünüyor. Firefox Plug-in'lerinin aksine IE7Pro ve Maxthon, Internet Explorer 7'nin varsayılan hantal motorunun işleyişini düzenleyerek, Internet Explorer'ın doğal yapısından vazgeçemeyenler için eşsiz bir düzenleme yapıyor.

Hız, daha çok hız

Internet Explorer'ın yavaş sayfa açmaları da meşhurdur. IE7 ile bu durum biraz düzelse de, eski yapının getirdiği hantallık devam ediyordu. IE7Pro eklentisinin bilgisayarınızda ilk farkını sayfa açılış hızında farkedeceksiniz. IE7 motorunu çok-ilmekli yapıya dönüştürüp, sitelerde gördüğünüz bir çok öğenin sırayla değil, aynı anda yüklenmesini sağlıyor. Bu yöntem diğer tarayıcılarda sadece Opera'da kullanılıyordu. IE7 ile sekiz kata kadar daha hızlı bir sörf artık mümkün.

Bir çok tarayıcının özellikleri birleşiyor

Yeni tarayıcılarda alıştığınız bir çok özellik de IE7Pro ile Internet Explorer'a entegre ediliyor. Open Office'in yazım denetim motorunu kullanarak 16 dili destekleyen yazım denetiminden tutunda, reklam filtrelemesi, otomatik tamamlamaya, fare işaretçilerinde aramaya, güvenlikten kendi eklentilerine, SpeedDial'dan, Sık Kullanılanlar'ın online yedeklenmesine kadar bir çok özelliği barındırıyor.

IE7'deki tüm önyargılarınızı silecek IE7Pro özelliklerini galerimizde inceleyin.

Download: IE7Pro 2.2 (2.2 MB)

Tüm konu: IE7Pro ile Internet Explorer'ınız şahlansın

Resimlerle: IE7Pro

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: IE7Pro'yu denediniz mi?

CHIP Online'nin profilini görüntüle
Sayfanın en üstüne git

REDrock 1859D

AverTV Speedy PCI-E

WD My Passport Elite

REDrock 1859DEkonomik bir çözüm arıyorsanız, sunduğu olanaklarla REDrock 1859D'yi tercih edebilirsiniz.
AverTV Speedy PCI-EEğer bilgisayarınızda televizyon izlemek veya radyo dinlemek istiyorsanız, kaliteli yazılımıyla bu ürün sizi tatmin edecektir.
AverTV Speedy PCI-EWD My Passport Elite, bilgilerinizi rahatlıkla taşıyabilmeniz için tasarlanmış, son derece şık ve hafif bir harici sabit disk.
mengu88
Üye
REP: 6REP: 6REP: 6
REP: 6

253 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 May 2008  15:05:19
İyide herşeyi aynı anda açması iyi değil , ben fotoğraflar reklamlar tam yüklenmeden
kapıyorum stop'a basıyorum .
mengu88'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) mengu88'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
hkkhkk
Yeni Üye

41 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 May 2008  16:40:15
yükledim explorer çöktü
hkkhkk'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) hkkhkk'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
hiko91
Katılımcı Üye
REP: 31REP: 31REP: 31REP: 31
REP: 31

672 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 May 2008  18:46:17
hkkhkk'den alıntı:
yükledim explorer çöktü
dogrumu soyluyorsun
hiko91'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) hiko91'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Waterfallll
Yeni Üye

20 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 May 2008  19:28:58
Çok da hızlı değil...
Waterfallll'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Waterfallll'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
sedof
Yeni Üye

2 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 May 2008  22:11:43
hız hala aynı ben bir artış göremedim operaya göre emekliyo diyebilirim
sedof'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) sedof'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
msaatci
Yeni Üye

46 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 May 2008  22:54:04
tavsiye etmiyorum.
artı, bir yazılımın üzerine ne kadar ek yazılım eklerseniz o kadar başarısız oluyor.
msaatci'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) msaatci'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Tırtıl
Üye
REP: 3REP: 3REP: 3
REP: 3

178 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 May 2008  00:49:58
Ağzı olan konuşuyor. Bir zahmet tarayıcı teknolojilerinden anlamayan konuşmasın boşuna. Bilip bilmeden Fener - Cimbom fanatikliğine dönmüş. Şimdi yazıya gelince, daha açıklayıcı anlatılabilirdi bence. İnsanların multi-thread teknolojisinden pek haberleri yok. Bunları açıklayabilirdiniz. Gerçi yazıyı okumadan başlığa bakıp yazanda çok. IE7'nin üzerine bunu kurdum. Değişiklikler gözle görülür. En basitinden internet explorerı yavaşlatan en büyük etmen olan Sayfanın tamamını yükle + resimler gelsin onları yükle = En son göster mantığı yok oldu eklentiyle. Diğer tarayıcılardaki gibi önce sayfa geliyor ardından resimler hızlanıyor. Galeriyi okusaydınız default kurulumla hızlanmayacağını, IE Ayarları seçeneğinden düzelteceğinizi görebilirdiniz sayın sevgili forumcu arkadaşlarımız.
Tırtıl'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Tırtıl'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
anaconda79
Yeni Üye

2 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 May 2008  01:10:25
yükledim ama hafif bir hızlanma ve hava durumu çubuğundan başka bir artısını göremedim henüz.buna hiç gerek yok bence Firefox yada AvantBrowser kullanın kahrolsun IE7.
anaconda79'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) anaconda79'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
inek_43
Yeni Üye

20 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 May 2008  01:57:16
mükemmel bir hız kazandırıyor..tabii ayarları doğru yaparsanız..Fakat Firefox hiçbişeye değişmem..Ama ie7 şart her makinede...
inek_43'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) inek_43'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
07BENER07
Deneyimli Üye
REP: 146REP: 146REP: 146REP: 146REP: 146
REP: 146

1000 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 May 2008  10:56:42
ben ie 7 yükledim açılmadı zaten ie yi bilgisayarı yavaşlatan 1o programdan biri gösteriyorlar pek iyi değil
07BENER07'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) 07BENER07'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
/ 2  Sonraki sayfaya git
Hızlı Geçiş:
Sayfa 1 / 212Sonraki >
Snitz Forums 2000