Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

IE8 Beta 1'den kurtulamıyorum..

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink20 Tem 2008  09:13

Yakın zamanda deneme amaçlı ie8 Beta1'i kurdum. Kaldırdıktan sonra bilgisayarım "iertutil.dll bulunamadı" diye hata verdi ve explorer açılmaz oldu. Google'da araştırdım, benimle aynı dertten muzdarip bir kaç kişiye bazı çözüm yolları önermişler, hepsini denedim ama bu hata iletisinden kurtulamadım. Aşağıya denediğim yöntemleri yazdım:
-ie8 ve ie7'yi kaldırıp ie7'yi yeniden kurdum, olmadı
-beraberinde XP'nin sp3 paketini de kaldırdım, gene olmadı
-ie8'i kaldırdıktan sonra işletim sistemi CD'siyle Kur'u çalıştırıp tamir yaptım, sfc /scannow komutuyla tamir yaptım işe yaramadı
-iertutil.dll dosyasını internetten indirip yerine koymaya çalıştım, ama varolan iertutil.dll dosyasının silinmesine windows izin vermedi, bunun için Unlocker programını kullandım, olmadı, güvenli modda çalıştırmayı denedim, açılmadı.
-son çare olarak format atmayı düşündüm ama gözüm yemedi
-son olarak ie8'i tekrar kurdum, sorun halloldu ama ben amacıma ulaşamadım.Sorun, ie7'yi kurduğumda ortaya çıkıyor; ya ie6'ya yada ie8 Beta1'e razı olacağım, ie7 kullanmam mümkün olmuyor.
Dostlar ie8 Beta1'den kurtulmanın bir çaresi yok mu?
En üste gitBu mesajı bildir

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink01 Ağu 2008  21:03

yedeklerini oluştur ve formatla hiç uğraşma ie8 çıkmadı ki nerden buluyorsunuz bunları, bir de windows media player 12 diye bir şey çıkarmışlardı, kurmamla kaldırmam bir olmuştu buda ona benziyor.
Güncelleme: m.ildemir (01 Ağu 2008 21:06)
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink01 Ağu 2008  21:09

windows updateye gir oradan yüklü güncelleştirmeleri tıkla karşına gelen yerden ie 8 i seç kaldır de restart yap düselir :)

www.tavsanshop.com Tavşan & tavşan ürünleri....
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink01 Ağu 2008  21:14

ie 8 henüz beta sürüm.beta sürümlerde bu tür sorunlar çıkabiliyor.henüz hazır olmayan bi sürümü daha güvenli ve oturmuş olan ie 7 varken hiç yüklemeseydiniz keşke.neyse olan olmuş artık.sorunun düzelmesi zor gibi görünüyor.yani formattan başka çare yok gibi..
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink01 Ağu 2008  21:16

bnce orada formatlık bir drum yok dediğimi yaparsın olmadı birde sistem geri yüklme yaparsın olur biter herşeyi formata bğlamamak gerek hdd lere yazık Kahkaha

www.tavsanshop.com Tavşan & tavşan ürünleri....
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 IE8 beta problemiHPQ-User 3 28 May 2008  13:17
 IE8 Beta 2 Ağustos'ta Türkçe olarak gelecekCHIP Online 5 14 Eyl 2008  18:25
 CHIP Online test etti: IE8 Beta 2CHIP Online 2 31 Ağu 2008  11:39
 Chrome ve IE8: Beta tarayıcılarda son durumCHIP Online 13 02 Kas 2008  15:41
 ie8 ve ie9 beta beraber kullanılırmılevoank 2 16 Eyl 2010  12:31
Bu sayfa 0,62 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu