Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

IE8 alçaktan uçuyor, radardan kaçıyor

Üye
REP: 197, 4,05

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink03 Eyl 2008  01:52

Internet Explorer 8 geliştirici blogunda yayınlanan
bir girişe göre, Internet Explorer 8'de Beta 2'den itibaren daha kolay bulunan, daha gelişkin ve daha özelleştirilebilir güvenlik ve mahremiyet ayarlarına sahip olacak. Örneğin, çerezlerin kaç oturumluk kabul edilebileceği ya da arama geçmişi silinirken sık kullanılan siteler için hatırlanan kullanıcı adı ve şifrelerin de silinmemesi ayarlanabilecek.

IE8, bu işleri üç yeni özellik sayesinde başarıyor: InPrivate Browsing, eski gezinti geçmişini, çerezleri vs. kullanılabilir tutarken, yeni girilen şifrelerin, kullanıcı adlarının, tıklanan linklerin, gidilen sayfa geçmişinin kaydedilmemesini, çerezlerin de tek oturumluk kabul edilmesini sağlıyor. InPrivate Blocking ise kullanıcıları çerez kullanmadan, Java ya da Flash scriptleriyle takip eden üçüncü parti siteleri tespit edip bunlara nasıl muamele edileceğini ayarlıyor. "Delete Browsing History" ("Gezinti Geçmişini Sil") ise, Firefox'dan tanıyıp sevdiğimiz, kaydedilen internet dosyalarının (geçici internet dosyaları, çerezler, arama geçmişi, formlar vb.) hangilerini silip hangilerini tutacağımıza karar verdiğimiz bir menüye dönüşmüş.

Başka tarayıcıların kullanıcılarına hayli tanıdık gelen, insanlık için küçük ama Internet Explorer için büyük bu adımlar, umarız tarayıcının güvensizlik konusundaki kötü şöhretini yok eder.

Güncelleme: SaGoPa KaJMeR. (03 Eyl 2008 01:53)
Sen gerisin geriye gidiver
Sen bi zahmet bu işten elini çekiver
Sen tezinden kararan kalbini söküver
İyisi mi sen benim yerime kendini koyuver!  

Sagopa Kajmer & Kolera - Bu İşlerden Elini Çek
En üste gitBu mesajı bildir

Üye
REP: 281, 3,78

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink03 Eyl 2008  19:36

Chıp forum hızlı yanıt bölümlerinde uyum sıkıntısı var.,

Firefox, Opera ve Safari ile yarışta olan ve liderlik koltuğunu kaptırmak istemeyen microsoft Internet Explorer 8 ile karşılıyor.

ilave olarak.
yeni daha hoş arayüzüyle ,"Suggested Sites" adlı bu özellik, gezdiğiniz web sitelerine göre size bazı tavsiyelerde bulunuyor. uygun siteler gösterildiği gibi, uygunsuz,farklı katogoride siteleri de önerilebiliyor. tavsiye edilen arama motoru, bazı web siteleri için hızlandırıcılar (blog vb siteler gibi), Smartscreen Filter (zararlı sitelerden koruma sağlayan uygulama), vb ayarlar mevcut.bir önceki 7 sürümüne göre çok daha hızlı çalışıyor. Sayfaları ve sekmeleri açarken, farkı görüyorsunuz ve geçişler de son derece hızlı. “Gizli sörf” özelliğiyle ,“gizli sörf” modu açık olduğunda gezilen hiçbir internet sayfasının kaydı tutulmuyor.İnternet Explorer 8’e, “oturum kurtarma” özelliği de eklenmiş.Internet Explorer 8 Türkçe tam sürümünün de çıkmasını bekliyorum.
                                     Bunları biliyormuydunuz.?
                   Tüm Donanım Sürücüleri ve Bios güncellemeleri 
                         (Over-Clock) Merak Edilen Tüm konular
                             Facebook   Twitter  Deviantart 
En üste git

Üye
REP: 101, 3,72

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink03 Eyl 2008  23:55

Favorites bar çok güzel düşünülmüş(diğer tarayıcılardan alıntı yapılmşı(Opera))
Ve eğer sitede bir yenlik olursa koyu renge bürünüyor ismi(kalın yazı tipi) ve tıklayınca onizleme gösteriyor(Tüm siterede değil bazı sitelerde bu başka bi özellik şimdi tam hatırlayamıyorum). Ve adını buldum : Suggested Sites :D
İE8 çok güzel kararlı sürüme geçmesini bekliyorum.
--
Ayrıca o kadar önemli olmasa da 1 adet bug buldum.Bunu nereye bildirebilirim?
Güncelleme: Fattur (04 Eyl 2008 00:05)
Vista Hakkında bilinmeyenler, Yanlış bilinenler

http://www.chip.com.tr/forum/Vista-hakkinda-bilinmeyenler-yanlis-bilinenler_t71448.html
Ayrıca Vista ram düşmanı vbvb. diyenlere önemle bakmaları duyurulur

Her türlü habere itinayla yorum yapılır..
chip online haber benden sorulur.....:DDD
yaklaşanı yakarımKahkahahttp://www.chip.com.tr/forum/Usteki-uyenin-yerinde-olsaydiniz-imzaniz-ne-olurdu_t91899_wp2.html
En üste git

Yeni Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink10 Eyl 2008  13:19

ya ben yeni üyeyim
bu konu eklemek nasıl oluyor
yani bende çok ilginç şeyler varda
ekleyemiyorum konu şeklinde
www.bozukvideo.tr.gg
Online Eğlence Sitesi

Copyright © SPEEDPC Online 2008

En üste git

Üye
REP: 197, 4,05

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink10 Eyl 2008  19:23

Alıntı: speedpc
ya ben yeni üyeyim
bu konu eklemek nasıl oluyor
yani bende çok ilginç şeyler varda
ekleyemiyorum konu şeklinde
Konu göndermek icin her bölümün üstden sagda "Yeni mesaj" yazıyor ordan istediginiz konuyu gerekli bölümlere gönderebilirsiniz.
Sen gerisin geriye gidiver
Sen bi zahmet bu işten elini çekiver
Sen tezinden kararan kalbini söküver
İyisi mi sen benim yerime kendini koyuver!  

Sagopa Kajmer & Kolera - Bu İşlerden Elini Çek
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink11 Eyl 2008  00:20

merhaba...
ben firefox kullanıyorum ve İE'nin firefox'a kaptıracağı bir koltuğu olduğunu düşünüyorum. Rüzgar özgür yazılımlardan yana esiyor.
En üste git

Üye
REP: 101, 3,72

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink12 Eyl 2008  20:36

Alıntı: dewrim2
merhaba...
ben firefox kullanıyorum ve İE'nin firefox'a kaptıracağı bir koltuğu olduğunu düşünüyorum. Rüzgar özgür yazılımlardan yana esiyor.
zazazazaza
Su ateşi söndürür
Vista Hakkında bilinmeyenler, Yanlış bilinenler

http://www.chip.com.tr/forum/Vista-hakkinda-bilinmeyenler-yanlis-bilinenler_t71448.html
Ayrıca Vista ram düşmanı vbvb. diyenlere önemle bakmaları duyurulur

Her türlü habere itinayla yorum yapılır..
chip online haber benden sorulur.....:DDD
yaklaşanı yakarımKahkahahttp://www.chip.com.tr/forum/Usteki-uyenin-yerinde-olsaydiniz-imzaniz-ne-olurdu_t91899_wp2.html
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink17 Eyl 2008  20:06

evet bende IE8 beta 2 var şu an ve hızlı cevap kısmı ince yüksek bi alan olarak yukardan aşağı yazılan bi şekilde görünüyo

AMD Athlon 6000+ 3.1 - ASUS M2NPV-MX - nVidia GeForce 9500 GT 1gb - Kingston 667mhz 2+1=3gb ram
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Bu motosiklet alçaktan uçuyor!CHIP Online 3 03 Haz 2009  23:13
 nokia kaçıyor samsung kovalıyoremrekoksal95 10 14 Haz 2011  14:08
 Bilgisayar Benden KaçıyorHPQ-User 2 27 Şub 2009  23:59
 Kapağına göre kitap alınca böyleleri kaçıyorSelçuk İslamoğlu 21 25 Nis 2009  00:48
 Google kaçıyor, Microsoft kovalıyor...CHIP Online 6 13 Tem 2009  11:29
Bu sayfa 0,69 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu