yaw arkadaş tamam iyi güzel hoşta benim derdime derman olmadı bu Derdim şu ; yeni bir sekme aç dediğim öle bomboş kalıyo sekme bağlanılıyor diyo ama açılmıyor forumlarda topice felan tıkladığımdada açılmıyor bütün forumlara konu actım yokmu aga caresi yoksa uraşmıyalım boşuna :D teşekkürler.
....... 3. Karşımıza açılan ekrandan, Araç Çubukları ve Uzantılar hanesinde karşımıza çıkan herşeyi seçin ve Devre Dışı bırak düğmesini tıklayın. Araç Çubukları ve Uzantılar'da gördüğünüz herşey için bunu yapın. Bir tek "Shockwave Flash Object" Etkin olarak kalsın.. .......
[Araç Çubukları ve Uzantılar]için,ok ile gösterilen yeri tıklayın,
Aßi çoq saol yha aylardır aradım bulamadım allah senden razı olsn teşşekrr edimm die kaydoldum bazı aksilikler nedeniyle 1 saatte kayıt oldum :D ama sonunda teşşkkürümü iletiorm çoq saol :D
Öncelikle paylaşım için teşekkürler. ie.bat dosyası oluşturup çalıştırdım. Ama bilgisayar sürekli resetlenmeye başladı. Acaba neden kaynaklanıyor olabilir. Drive vaccine diye deepfreeze tarzı bir programım var ama değişikliklere izin ver modundaydı. Onla bir ilgisi olabilir mi yoksa neden kaynaklanıyor olabilir. xp sp3 kullanıyorum.