Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

IE8 yavaş mı? İşte hızlandırmanın yolu

CHIP Online

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink19 Nis 2009  20:47

Olur tabi ama IE7, IE8'e göre performanslı değildir tabi.
Banlandınız mı? Burayı Okuyun
Twitter: @sislamoglu  @chiponline  
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. - Rick Cook
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink19 Nis 2009  20:54

Alıntı: Selçuk İslamoğlu
Olur tabi ama IE7, IE8'e göre performanslı değildir tabi.

peki ie7 veya ie8 oldugunu nasıl anlasılır ben benimkini bilmiyorum bilgisayarcı attı formati
artı ie8 nasıl kurulur link verirmisin
bide eskisini kaldırıp yenisinimi kurmam gerekiyo yoksa otomatik kendi digerini kaldırıp yenisinimi kuruyor bilgilendirirsen sevinirim ha bide bewn burdan kolayca kurabilirmiyim?
En üste git

CHIP Online

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink19 Nis 2009  21:00

Herhangi bir şey kaldırmanıza gerek yok.

Alt tuşuna basın -> Yardım menüsünden Internet Explorer hakkında'ya gelin... Zaten orada yazar.

Internet Explorer 8'i indirmek için http://www.microsoft.com/windows/internet-explorer/default.aspx adresine gidip Download tuşuna basın.
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. - Rick Cook
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink19 Nis 2009  21:25

Herhangi bir şey kaldırmanıza gerek yok.

Alt tuşuna basın -> Yardım menüsünden Internet Explorer hakkında'ya gelin... Zaten orada yazar.

Internet Explorer 8'i indirmek için http://www.microsoft.com/windows/internet-explorer/default.aspx adresine gidip Download tuşuna basın.

tesekkür ederim sayende sorunsuz yükledim..
su an hızlı gibi bastaki uygulamaları yapınca dahada hızlanırmı sence en dogrusu hangisi benim kolaylıkla yapabi,lecegim
En üste git

Denetmen

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink19 Nis 2009  21:32

Alıntı: merve_merve

tesekkür ederim sayende sorunsuz yükledim..
su an hızlı gibi bastaki uygulamaları yapınca dahada hızlanırmı sence en dogrusu hangisi benim kolaylıkla yapabi,lecegim

Araçlar / İnternet Seçenekleri / Programlar / Eklentileri Yönet, Arama Çubukları Eklentiler Kısmında Devre Dışı Bırakmanız Gerekenler , Gerekmeyen İçin ve Sonrasındaki Uygulama İçin # 1 Mesajda Yer Alan Uygulamayı Gerçekleştirirseniz, Tarayıcınızın Hız Kazanmış Olduğunuzu ( Ama Çok, Ama Az) Kullanırken Hissetmeniz Gerekiyor.

Kolay Gelsin.

En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink19 Nis 2009  21:55

Alıntı: Turkish Developer

Araçlar / İnternet Seçenekleri / Programlar / Eklentileri Yönet, Arama Çubukları Eklentiler Kısmında Devre Dışı Bırakmanız Gerekenler , Gerekmeyen İçin ve Sonrasındaki Uygulama İçin # 1 Mesajda Yer Alan Uygulamayı Gerçekleştirirseniz, Tarayıcınızın Hız Kazanmış Olduğunuzu ( Ama Çok, Ama Az) Kullanırken Hissetmeniz Gerekiyor.

Kolay Gelsin.

dedigin yeri actım simdi bende farklı programlardan 19 tane etkin olan lar var normalmi yoksa cokmu nasıl anlayacam nelerin etkin olmasının yararlı olacagını hepsini silip 1 bikactane bırakayım mı yoksa sana burdan yazayım sen söylermisin?
En üste git

CHIP Online

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink19 Nis 2009  22:04

Sadece "Shockwave Flash Object" kalsın, geri kalanları "Devre Dışı" bırakın, pek hayati şeyler değil zaten. Performansınız çok daha artacaktır.

Konunun ilk mesajındakileri adım adım yapabilirsiniz.

En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink19 Nis 2009  22:41

Sadece "Shockwave Flash Object" kalsın, geri kalanları "Devre Dışı" bırakın, pek hayati şeyler değil zaten. Performansınız çok daha artacaktır.

Konunun ilk mesajındakileri adım adım yapabilirsiniz.

woww bu ne hız sagol arkadasım ya cok tesekkür ederim bu forumdan cok sey ögrendim
ama bisey kafama takılıyo tek söyledigini bıraktım
diger etkin dısı bıraktıklarım basıma bela olmaz dimi?
En üste git

CHIP Online

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink19 Nis 2009  22:50

Merak etmeyin bir şey olmaz. Çoğu kurduğunuz programlarla gelen asalak canlılardır diyeyim :)
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink19 Nis 2009  22:58

Merak etmeyin bir şey olmaz. Çoğu kurduğunuz programlarla gelen asalak canlılardır diyeyim :)

ne güzel yaa artık hızlı eskisine göre
ben hızlandırmak icin neler yapmıyodum ki hatta netscream diye bi program var onu bile kurdum bende hızın yavaslıgını internetten sanıyodum halbuki pc ye yapısan asalaklardanmıs:)
bide bi forumdan %20 sini kullanamıyorsunya internetin yapılandırmadan kaynaklana onuda %100 yaptım ucuyo simdi:)
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Yavaşlayan tarayıcınızı hızlandırmanın yolu!CHIP Online 2 25 Ağu 2011  16:07
 İE8 Yavaşbybarut 3 31 May 2009  06:43
 İE8 YAVAŞ!_ugur_ 3 07 Eki 2009  00:25
 uTorrent 2.0 hızlı mı yavaş mı?CHIP Online 3 05 Kas 2009  17:02
 Modem mi internet mi? yavaşsoftkedi 8 25 Mar 2011  19:03
Bu sayfa 0,61 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu