CHIP Online - Mesaj
- 3738
Blog Sayfası Kişisel Sayfası
| 19 Nis 2009 20:47
Olur tabi ama IE7, IE8'e göre performanslı değildir tabi. Banlandınız mı? Burayı OkuyunTwitter: @sislamoglu @chiponline Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. - Rick Cook |
| |
|
|
| |
|
|
| |
|
|
| |
Üye - Mesaj
- 303
Kişisel Sayfası
| 19 Nis 2009 20:54
- Alıntı: Selçuk İslamoğlu
Olur tabi ama IE7, IE8'e göre performanslı değildir tabi.
peki ie7 veya ie8 oldugunu nasıl anlasılır ben benimkini bilmiyorum bilgisayarcı attı formati artı ie8 nasıl kurulur link verirmisin bide eskisini kaldırıp yenisinimi kurmam gerekiyo yoksa otomatik kendi digerini kaldırıp yenisinimi kuruyor bilgilendirirsen sevinirim ha bide bewn burdan kolayca kurabilirmiyim? |
| |
CHIP Online - Mesaj
- 3738
| 19 Nis 2009 21:00
Herhangi bir şey kaldırmanıza gerek yok. Alt tuşuna basın -> Yardım menüsünden Internet Explorer hakkında'ya gelin... Zaten orada yazar. Internet Explorer 8'i indirmek için http://www.microsoft.com/windows/internet-explorer/default.aspx adresine gidip Download tuşuna basın. Banlandınız mı? Burayı OkuyunTwitter: @sislamoglu @chiponline Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. - Rick Cook |
| |
Üye - Mesaj
- 303
Kişisel Sayfası
| 19 Nis 2009 21:25
Herhangi bir şey kaldırmanıza gerek yok.
Alt tuşuna basın -> Yardım menüsünden Internet Explorer hakkında'ya gelin... Zaten orada yazar.
Internet Explorer 8'i indirmek için http://www.microsoft.com/windows/internet-explorer/default.aspx adresine gidip Download tuşuna basın.
tesekkür ederim sayende sorunsuz yükledim.. su an hızlı gibi bastaki uygulamaları yapınca dahada hızlanırmı sence en dogrusu hangisi benim kolaylıkla yapabi,lecegim |
| |
|
|
| |
Denetmen - Mesaj
- 630
| 19 Nis 2009 21:32
- Alıntı: merve_merve
tesekkür ederim sayende sorunsuz yükledim.. su an hızlı gibi bastaki uygulamaları yapınca dahada hızlanırmı sence en dogrusu hangisi benim kolaylıkla yapabi,lecegim
Araçlar / İnternet Seçenekleri / Programlar / Eklentileri Yönet, Arama Çubukları Eklentiler Kısmında Devre Dışı Bırakmanız Gerekenler , Gerekmeyen İçin ve Sonrasındaki Uygulama İçin # 1 Mesajda Yer Alan Uygulamayı Gerçekleştirirseniz, Tarayıcınızın Hız Kazanmış Olduğunuzu ( Ama Çok, Ama Az) Kullanırken Hissetmeniz Gerekiyor. Kolay Gelsin. |
| |
Üye - Mesaj
- 303
Kişisel Sayfası
| 19 Nis 2009 21:55
- Alıntı: Turkish Developer
Araçlar / İnternet Seçenekleri / Programlar / Eklentileri Yönet, Arama Çubukları Eklentiler Kısmında Devre Dışı Bırakmanız Gerekenler , Gerekmeyen İçin ve Sonrasındaki Uygulama İçin # 1 Mesajda Yer Alan Uygulamayı Gerçekleştirirseniz, Tarayıcınızın Hız Kazanmış Olduğunuzu ( Ama Çok, Ama Az) Kullanırken Hissetmeniz Gerekiyor.
Kolay Gelsin.
dedigin yeri actım simdi bende farklı programlardan 19 tane etkin olan lar var normalmi yoksa cokmu nasıl anlayacam nelerin etkin olmasının yararlı olacagını hepsini silip 1 bikactane bırakayım mı yoksa sana burdan yazayım sen söylermisin? |
| |
CHIP Online - Mesaj
- 3738
| 19 Nis 2009 22:04
Sadece "Shockwave Flash Object" kalsın, geri kalanları "Devre Dışı" bırakın, pek hayati şeyler değil zaten. Performansınız çok daha artacaktır. Konunun ilk mesajındakileri adım adım yapabilirsiniz. Banlandınız mı? Burayı OkuyunTwitter: @sislamoglu @chiponline Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. - Rick Cook |
| |
Üye - Mesaj
- 303
Kişisel Sayfası
| 19 Nis 2009 22:41
Sadece "Shockwave Flash Object" kalsın, geri kalanları "Devre Dışı" bırakın, pek hayati şeyler değil zaten. Performansınız çok daha artacaktır. Konunun ilk mesajındakileri adım adım yapabilirsiniz.
woww bu ne hız sagol arkadasım ya cok tesekkür ederim bu forumdan cok sey ögrendim ama bisey kafama takılıyo tek söyledigini bıraktım diger etkin dısı bıraktıklarım basıma bela olmaz dimi? |
| |
CHIP Online - Mesaj
- 3738
| 19 Nis 2009 22:50
Merak etmeyin bir şey olmaz. Çoğu kurduğunuz programlarla gelen asalak canlılardır diyeyim :) Banlandınız mı? Burayı OkuyunTwitter: @sislamoglu @chiponline Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. - Rick Cook |
| |
|
|
| |
Üye - Mesaj
- 303
Kişisel Sayfası
| 19 Nis 2009 22:58
Merak etmeyin bir şey olmaz. Çoğu kurduğunuz programlarla gelen asalak canlılardır diyeyim :)
ne güzel yaa artık hızlı eskisine göre ben hızlandırmak icin neler yapmıyodum ki hatta netscream diye bi program var onu bile kurdum bende hızın yavaslıgını internetten sanıyodum halbuki pc ye yapısan asalaklardanmıs:) bide bi forumdan %20 sini kullanamıyorsunya internetin yapılandırmadan kaynaklana onuda %100 yaptım ucuyo simdi:) |
| |
|