Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 1 / 212Sonraki >
IP ADRESİ GİZLEMEK
/ 2  Sonraki sayfaya git
HPQ-User
CHIP Online

0 Mesaj

Mesaj Tarihi : 28 Ağu 2008  13:12:22
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
hack sormuş:
ben bilgisayarımın kimliği olan ıp adresini gizlemek istiyorum. bir hacker ya da nette dolaşan biri veya da msn den biri benim ıp adresimi ele geçirip bilgisayarıma giremesin. bunun için en basit olarak ne yapmalıyım. yani öyle bi yol olmalı ki hem çok işime yaramalı hem de bu yolu uygulamam çok kolay olmalı.teşekkürler

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
a205 toshiba marka laptop
eset nod 32 antivirüs programı var
intenete kablolu bağlantı yapıyorum
cd writer var
dvd writer yok
şarj ünitesi var

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727)
Sorularınız için Uzmanına Sor
HPQ-User'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) HPQ-User'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

OCZ Diesel

Microsoft Explorer Mini Mouse

Axle 9800 GT

OCZ DieselDüşük kapasitesine rağmen kabul edilebilir veri aktarım hızı ve darbelere dayanıklı gövdesiyle öne çıkan bir USB bellek.
Microsoft Explorer Mini MouseMicrosoft'un yeni fare teknolojisiyle tanışmaya hazır mısınız? BlueTrack teknolojisi ile Mini Mouse bir devrim yaratıyor.
Microsoft Explorer Mini MouseYeni özelliklerine rağmen 8800 GT'den çok farkı olmaması ve düşük fiyat/performans oranı ile geride kalıyor.
saint
Deneyimli Üye
REP: 210REP: 210REP: 210REP: 210
REP: 210

1629 Mesaj

Mesaj Tarihi : 28 Ağu 2008  13:15:50
saklayamazssın ama her 1 yada 2 saniyeye ıp adresini değiştiren programlar mevcut. ama sen eğer sağlam bişey yapmak istiyorsan zaten msn adresindeki insanlara güvenip kaydetmişin belliki biri ile başın dertte sanırım yoksa ben kimin ıp adresini napıyım ve ayrıca yabancımailleri tıklama yada bilmediğin güvenmediğin sitelerden dosya indirme ve flash bellek kullanıyorsan sağlam bir antivirüs programıyla tarat bunlar yeterli.
Güncelleme: saint [28 Ağu 2008 13:16:50]
ne olduğun değil,kim olduğun önemli.
saint'in profilini görüntüle saint'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
mengu88
Katılımcı Üye
REP: 39REP: 39REP: 39
REP: 39

865 Mesaj

Mesaj Tarihi : 28 Ağu 2008  13:32:54
MSN'den kimse IP numaranı öğrenemez , ancak msn'deki kişi bi site linki verirse sende onu açarsan . Sitenin sahibi o kişiyse IP'ni öğrenebilir .
mengu88'in profilini görüntüle (Çevrimiçi) mengu88'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
sakarboy
Deneyimli Üye
REP: 10334REP: 10334REP: 10334REP: 10334REP: 10334
REP: 10334

1565 Mesaj

Mesaj Tarihi : 28 Ağu 2008  13:52:21
Msn de birisine dosya gönderip almadığın sürece, Webcam i karşıdakine açmadığın sürece birde trojan yemediğin sürece ip adresini kimse öğrenemez.

ip adresini birisinin öğrendiğinden şüpelendiğin zaman modemini kapat aç ip adresin değişir.

Ip gizlemek için bir takım programlar mevcut ama bunlardan çopu zaman verim almak güç..

IP SNOFF yapmak için çok daha detayl ıteknik bilgi gerekir. modeminizin Firewall ınıda açık konuma getirmeniz bir çok sorun için yeterli olucaktır.

zaten bilgisayarında virüs yada torojan yok ise. antivirüsünde düzgünce çalışıyorsa İP adresin birisi tarafından bilinse bile girmesi çok zor ..
girmek için NEtwork hakkında ciddi bir uzman olması gerekir Uzman kişininde seninle ne ilgisi olurki :D gider işine yarıycak bir bilgisayara bağlanır ;)

sakarboy'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) sakarboy'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Tuğsan
Katılımcı Üye
REP: 61REP: 61REP: 61REP: 61
REP: 61

583 Mesaj

Mesaj Tarihi : 28 Ağu 2008  14:01:22
sakarboy'dan alıntı:

ip adresini birisinin öğrendiğinden şüpelendiğin zaman modemini kapat aç ip adresin değişir.

Bu dinamik ip sahipleri için geçerlidir.
[/URL]
Tuğsan'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Tuğsan'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
gazi909
Katılımcı Üye
REP: 63REP: 63REP: 63REP: 63
REP: 63

608 Mesaj

Mesaj Tarihi : 28 Ağu 2008  14:07:27
ip adresini gizleme gibi bir şey olsaydı internette gezinemezdin.çünkü bağlantı ip ye göre yapılıyor.karşıdaki site ip yi saptayamazsa sana sayfa içeriğini de gönderemez =)
gazi909'un profilini görüntüle gazi909'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
sakarboy
Deneyimli Üye

1565 Mesaj

Mesaj Tarihi : 28 Ağu 2008  14:09:35
Tuğsan'dan alıntı:

Bu dinamik ip sahipleri için geçerlidir.

sence bu konu hakkında yardım isteyen birisinin Static IP almış olma ihtimali nedir..

Dinamik IP sahibi için geçerli olduğunu herkes biliyor.
bari Açıklamasını yapta vatandaş faydalansın.

lütfen böyle mesaj yazmak için yada birisinin mesajını alt etmek için bişeyler yazma çabasında olmayın.

Sayfanın en üstüne git
Tuğsan
Katılımcı Üye

583 Mesaj

Mesaj Tarihi : 28 Ağu 2008  14:13:20
Sadece tek cümle yazdım.. Amma alınganlık yaptın.. Bugun dinamik ile statik ip arasındaki farkı bilmeyipte sağolsun ttnet tarafından statik ip abonesi yapılmış onlarca abone varken. Tek satırla ufak bir hatırlatma ,düzeltme yaptım..

BU seni rahatsız ettiyse ozelden yazsaydın silerdim mesajımı. Birşeylerinde çabasında değilim kendi düşüncelerini başkasının hareketleri gibi lanse etme
[/URL]
Sayfanın en üstüne git
sakarboy
Deneyimli Üye

1565 Mesaj

Mesaj Tarihi : 28 Ağu 2008  14:19:11
Tuğsan'dan alıntı:
Sadece tek cümle yazdım.. Amma alınganlık yaptın.. Bugun dinamik ile statik ip arasındaki farkı bilmeyipte sağolsun ttnet tarafından statik ip abonesi yapılmış onlarca abone varken. Tek satırla ufak bir hatırlatma ,düzeltme yaptım..

BU seni rahatsız ettiyse ozelden yazsaydın silerdim mesajımı. Birşeylerinde çabasında değilim kendi düşüncelerini başkasının hareketleri gibi lanse etme

yanlış anlıycanı biliyodumki öyle oldu..

sana demek istediğim eksik yazdığımın farkındayım.

bari açıklamasını yapsaydın yani.

modemi kapatıp açmak Statik Ip kullanıcılarında bir sonuç olmaz Dinamik ip ise ip değişir gibilerinden yazsaydın.

böyle bişey yazsaydın demek istedim

direk benim cümlemden alıntı yapıpta altına dinamik ip lerde geçerlidir demen.. bir çok kişi için söylediğim yorumun yanlış olduğu izlenimini verir..

herkes gibi bende bu şekilde lanse olmayı istemem sen istermisin dostum ???

ser çıktıysamda özür dilerim kırıcı olmak istemedim
Güncelleme: sakarboy [28 Ağu 2008 14:23:13]
Sayfanın en üstüne git
Tuğsan
Katılımcı Üye

583 Mesaj

Mesaj Tarihi : 28 Ağu 2008  14:25:05
Senin yazdığın onca mesajı takip ediyorum, ne bundan öncekilerde nede keza bu mesaıjnda da saçma yada gereksiz birşey bulmadım (cevapların oldukça makul bana göre ).. Sadece eksik bir konuda alıntı yaparak destek oldum. O kadar cümlene,mesajına bundan önce hiç bir alt etmeye yönelik yada aman açığını bulayımda yüzüne vurayım gibi bir yaklaşımım oldumu ?

Gelelim önerine tabiki de uzun uzun dinamik ip budur staik ip budur diye yazmak daha kullanışlı olurdu. Ama bu konuda forumlarda,internette binlerce konu varken, araştırılmadan açılmış bu başlığa bu kadar kestirme bir cevabı uygun gördüm.

[/URL]
Sayfanın en üstüne git
sakarboy
Deneyimli Üye

1565 Mesaj

Mesaj Tarihi : 28 Ağu 2008  14:29:05
valla seni hiç görmedimki forumda yada denk gelmedim :)

sert çıktığım için özür dilerim ama cidden

forumda böyle birisinin verdiği yorumu yoksayıp yazan tipler çok olduğu için çok snirleniyorum bu konuda..

atıyor ortaya bişe yok o değil bu die öyle bırakıyor.

sanada biraz fazla tepki vermiş olabilirim..;)
Sayfanın en üstüne git
/ 2  Sonraki sayfaya git
Hızlı Geçiş:
Sayfa 1 / 212Sonraki >
Snitz Forums 2000