Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Internet Explorer 8: İkinci beta yaklaşıyor

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink27 May 2008  09:14

Microsoft kısa bir süre sonra Internet Explorer 8'in ikinci beta sürümünü sunmak istiyor...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Inte ... aklasiyor_7078.html

Microsoft bir sonraki nesil tarayıcısının ikinci beta sürümünü duyurdu. Internet Explorer 8 Beta 2 yüksek bir ihtimalle 2008'in üçüncü çeyreğinde çıkacak.

Microsoft, Internet Explorer 8 ile her şeyden önce web standartlarını ve CSS'i daha iyi desteklemek istiyor. Şimdiye kadar Microsoft tarayıcıları, bir web sitesinin kaynak kodlarını kendine has yorumlama tarzı ile ünlüydü. Bu yeni amaca rağmen IE8, sayfaların aynı IE7'de olduğu gibi görüntülenmesini sağlayan bir geri uyumluluk moduda sunacak.

Internet Explorer 8'in hangi yeni özellikleri sunduğunu ilgili makalemizden öğrenebilirsiniz.

Tüm konu: Internet Explorer 8: İkinci beta yaklaşıyor

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Internet Explorer 8 Beta 1'i denediniz mi?

En üste gitBu mesajı bildir

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink27 May 2008  11:47

vista ve xp kullanıcısıyım
explorer 8 vistada sorunlar yasatıyor sayfa goruntulemede sorunlar yasanıryor bu sorunlar herkesın gunluk kullandıgı sıtelerde oluyor yanı bende ve denedıgım bır kac bılg daha oyuzden daha kullanmamıs olanlar beklemede kalsın derım ben ıyı gunler
En üste git

Üye
REP: 107, 3,62

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink27 May 2008  15:45

IE browser ı her bilgisayaarda olmalı ama istersek kullanmayabliriz çünkü daha güvenli ve hızlı internet browser ları var . birde IE8 sorun yaratıyor
En üste git

CHIP Online

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink27 May 2008  16:42

IE8 ile şimdilik başım belada. CHIP Online için bir hayli değişiklik yapmak lazım gelecek. Benim ya da IE geliştiricilerinin...
Banlandınız mı? Burayı Okuyun
Twitter: @sislamoglu  @chiponline  
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. - Rick Cook
En üste git

Yeni Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink27 May 2008  21:07

Bu arada IE7Pro çıkmış. explorer 8'den pek bişi anlamadım. IE7Pro çok daha iyi. özellikle bir linki sürükleyip bırakınca farklı sekmede açılma özelliği çok iyi. IE7Pro'nun tek kötü özelliği adsense reklamlarına filtre uygulaması! Google ile iş yapanların hoşuna gitmeyecek bu özellik. Flashların filtrelemek iyi fikir değil. Pop-upları filtrelese yeterli. Filtreleme özelliği kaldırılabiliyordu. Ben de öyle yaptım. Sık yaptığınız birçok işi görev çubuğundaki bir ikona sağ tıklayarak yapabiliyorsunuz. Bu da bir artı..
Güncelleme: yeminlitercuman (27 May 2008 21:09)
Yeminli Sözlük
En üste git

Üye
REP: 101, 3,72

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink08 Ağu 2008  23:49

ie7 pro bir eklentidir. ilk başlarda bana güzel gibi geliyordu(yaklaşık bir yıl ve üzeri bir süre) ama sonra ienin çökmesinin .sebebinin bu eklenti ile çok da az olsa alakasının olduğunu anlayınca kaldırdım.
Selçuk abinin ise sorunu web site tasarımı ile iligili galiba :D neyse ki ie7 emulate butonu var :D

evet. ie8 beta1 denedim.şöyle bir tecrübem oldu. ilk başta kullanılmış bir vistaya kurdum burda ie8 in yavaş olduğunun düşündüm ve birdaha kurmam deyip kaldırdım. sora güzel bir formattan sonra birdaha kurdum(temiz yükleme)ve ie8in ff den dha hızlı olduğunu gördüm(ff zaten çok da hızlı değil).Şİmdi çoğu insanın bu mesajım hakkında yourm yapacağını tahmin ediyorum
Vista Hakkında bilinmeyenler, Yanlış bilinenler

http://www.chip.com.tr/forum/Vista-hakkinda-bilinmeyenler-yanlis-bilinenler_t71448.html
Ayrıca Vista ram düşmanı vbvb. diyenlere önemle bakmaları duyurulur

Her türlü habere itinayla yorum yapılır..
chip online haber benden sorulur.....:DDD
yaklaşanı yakarımKahkahahttp://www.chip.com.tr/forum/Usteki-uyenin-yerinde-olsaydiniz-imzaniz-ne-olurdu_t91899_wp2.html
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink08 Ağu 2008  23:50

güzel olur ama kimsennin raabet edeceğini sanmıyorum..
En üste git

Üye
REP: 101, 3,72

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink09 Ağu 2008  10:25

Alıntı: okanbayraci
güzel olur ama kimsennin raabet edeceğini sanmıyorum..
sebep? :D
Vista Hakkında bilinmeyenler, Yanlış bilinenler

http://www.chip.com.tr/forum/Vista-hakkinda-bilinmeyenler-yanlis-bilinenler_t71448.html
Ayrıca Vista ram düşmanı vbvb. diyenlere önemle bakmaları duyurulur

Her türlü habere itinayla yorum yapılır..
chip online haber benden sorulur.....:DDD
yaklaşanı yakarımKahkahahttp://www.chip.com.tr/forum/Usteki-uyenin-yerinde-olsaydiniz-imzaniz-ne-olurdu_t91899_wp2.html
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 internet explorer 8 betatr34kad 7 05 Ağu 2008  01:12
 Internet Explorer 8.0 Beta 1viking20 0 19 Ağu 2008  17:55
 internet explorer 8 beta kurulum sorunuHPQ-User 6 24 Ağu 2008  12:55
 Internet Explorer 8 Beta 2 hazır. İndirin…CHIP Online 23 02 Kas 2008  15:24
 internet explorer 8 beta 2emrah33 0 31 Eki 2008  17:52
Bu sayfa 0,7 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu