Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

İpod Shuffle sarj kiti yapımı
Lyrical_badboy
Yeni Üye

25 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 Oca 2007  00:18:34
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Öncelikle cümle aleme tekrardan Selamun Aleyküm olsun.
Kardeşlerim internet sitelerinde satılan usb sarj kitleri 55 ytl civarı tuzlu bir fiyata satılıyor.Düşünüorumda bizler kendi imkanlarımızla çok daha düşük maliyetle bir sarj kiti yapamazmıyız?
Misal öncelikle pc lerdeki usb portların kaç volt elektrik verdiğini ve içindeki hangi kanallardan hangisinin + - olduğunu öğrenmek lazım diye düşündüm ve sizlere sorma ihtiyacı duydum.Ben voltu ayarlanabilir adaptörler yardımıyla usb sarj kiti yapmayı planlıyorum.yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Lyrical_badboy'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) Lyrical_badboy'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Bu lastik başka lastik!

Apple yan çizdi!

Nokia işi bitirdi!

20081204000200Otomobil lastiği ne kadar teknolojik olabilir? Michelin'in yeni lastiğini görmeden karar vermeyin...
Apple-Yok-vazgectik-anti-virus-kullanmayinApple, Mac OS kullanıcılarına anti-virüs önermekten vazgeçti! Peki ama bahanesi ne?
Apple-Yok-vazgectik-anti-virus-kullanmayinCep telefonu devi Nokia, N97 fırtınasının arasında sessiz sedasız çok önemli bir adım daha attı.
cell-o
Katılımcı Üye
REP: 59REP: 59REP: 59REP: 59
REP: 59

839 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 Oca 2007  09:16:27
öncelikle usb portu 5 volt,500 miliamper ve daha yukarısı oluyor.
usb kesiti;

Inside a USB cable: There are two wires for power -- +5 volts (red) and ground (brown) -- and a twisted pair (yellow and blue) of wires to carry the data. The cable is also shielded.

bunlarda gerekli bilgilerdir.

kolay gelsin.
Güncelleme: cell-o [17 Oca 2007 09:20:36]

cell-o'nun profilini görüntüle (Çevrimdışı) cell-o'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
burakesan_1993
Katılımcı Üye
REP: 19REP: 19REP: 19REP: 19REP: 19
REP: 19

805 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 Oca 2007  13:12:15
arkadaşım sen ipodunu riske atma bence.50 ytl ye al senelerce kullancan zatan.bence ipodunu riske atma.
burakesan_1993'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) burakesan_1993'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Lyrical_badboy
Yeni Üye

25 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 Oca 2007  19:44:11
Cell-o bilgiler için teşekkürler.Burakesan kardeşim iyi hoş diyorsunda 5 ytl den bahseetmiyoruz yani :) 54 ytl ya.Bu bilgiler doğrultusunda İpod cihazın 5 v 1000 ma güç çıkışlı adaptörlerden sarj olduğunu öğrendim.Geriye 5 volt 1000 ma lık herhangi bir sarj aleti ve usb uzatma kablosu lazım.Teşekkürler chip forummmmmmmmmmm
Lyrical_badboy'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) Lyrical_badboy'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000