Soru Türü: Yazılım İşletim Sistemi: Windows XP Sistem Özellikleri: 1.KAVO EXE SORUNU ALIYORUM ÇÖZEMDİM 2.FLASH BELLEK TE VİRÜSLÜ DOSYA VAR SİLEMEDİM BİİMLENDİRDİM TEKRARA GELDİ 3. D SÜRÜCÜSÜNDE SYSTEM DOSYASI VE RECYCLER DOSYAALRI VAR SİLEMİYORUM HAFİF SİLİK GÖZÜKÜYORLAR
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)
1. Bunun için bir sitemizde temizleyici araç verilmiş.İndirip çalıştırmayı deneyin. http://rapidshare.com/files/99824219/kill_amvo_virus_usb_en.rar 2. Sanırım üstteki dosyayı çalıştırınca o sorunda çözülecektir.Flaş diski biçimlendirildikten sonra sistemden tekrar bulaşıyordur. 3. O dosyaların silik gözükmesinin sebebi gizli sistem dosyaları olmasındandır.Klasör seçeneklerinden gizli dosya ve klasöri gösterme seçimi işaretleyin, korunan sistem dosyalarının göster seçiminin işaretini kaldırın,kaydedin.
4. Yukarıdakileri uygulamanıza ragmen sorun çözülmediyse, format atmak en kolay çözüm olacaktır.
yanıtlayanlara teşekkür ederim yalnız solmny midir nedir tam adını alamadım ya cevap verme yada adam gibi cevap ver benim kaç yaşımda olduğumu biliyormusun oğlum diye hitap ediyorsun bu konuda gençliğine verip sadece seni uyarmakla yetindim umarım bir daha böyle cevaplar vermezsin biraz empati yap biri sana küfürlü cevap vrse tepkin ne olurdu?....