Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 1 / 3123Sonraki >
Kasa üstündeki seri numarasını kaybettım
/ 3  Sonraki sayfaya git
HPQ-User
CHIP Online

0 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Ağu 2008  01:02:24
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Karabulut sormuş:
Kasamı bundan 6 ay once fab yolladım yıldırım düşmüştü o nedenle anakartım değişti ama üzerindeki seri nuamrasını kopartmıslar ve suan Xp kullanıorum ama güncelleme yapamıorum.Nereden bulabılır ve orıgınal Xp Kullanabılırım.

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Tam olarak bilemiyorum.

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)
Sorularınız için Uzmanına Sor
HPQ-User'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) HPQ-User'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

OCZ Diesel

Microsoft Explorer Mini Mouse

Axle 9800 GT

OCZ DieselDüşük kapasitesine rağmen kabul edilebilir veri aktarım hızı ve darbelere dayanıklı gövdesiyle öne çıkan bir USB bellek.
Microsoft Explorer Mini MouseMicrosoft'un yeni fare teknolojisiyle tanışmaya hazır mısınız? BlueTrack teknolojisi ile Mini Mouse bir devrim yaratıyor.
Microsoft Explorer Mini MouseYeni özelliklerine rağmen 8800 GT'den çok farkı olmaması ve düşük fiyat/performans oranı ile geride kalıyor.
inNteAcoME
Katılımcı Üye
REP: 89REP: 89REP: 89REP: 89
REP: 89
600 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Ağu 2008  01:06:58
arkadaşım ara wndowsu böyle böyle uldu de onlar hallediyorlar. başıma kaç defa geldi. bide netteki bazi kod bulma proları var onların buldu gu kodla senin kaybettiğin kodu alakası yok bide sane bir kitipçik ve bir cd verilmesi lazımyatkililere kitapçığın arkasındaki seri kodu ve okuya biliyorsan etiketitin üstündeki kodusöle.
inNteAcoME'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) inNteAcoME'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
sakarboy
Deneyimli Üye
REP: 10334REP: 10334REP: 10334REP: 10334REP: 10334
REP: 10334

1565 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Ağu 2008  01:25:19
windows lisansı genelde Kasa üzerine yapıştırılması zorunludur. ve o lisans senin hakkındır. ona para ödemişsin o lisans haricinde key giremezsin girersende başkasının lisansına tecavüz etmiş olursun.
nerden bakarsan en kötü 80-90 dolar home edition..
yazık valla bence yerinde olsam giderdim o kasayı adamların kafasına atar kardeşim benim lisansım nerde neden yırtılmış der. bana yenisi vermeden ordan çıkmazdım.

sakarboy'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) sakarboy'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Morgue
Katılımcı Üye
REP: 17REP: 17REP: 17REP: 17
REP: 17

750 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Ağu 2008  01:37:29
Pcyi alırken kaybetmediysen windows kurtarma cd'si gelir arka yüzünde yazar aynı numara..
Morgue'nin profilini görüntüle Morgue'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
inNteAcoME
Katılımcı Üye
600 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Ağu 2008  01:44:37
hakkatten bundan sonra herkes keyini biyere yassınzaman iyi deil: http://www.chip.com.tr/forum/Bu-HaB..._t69545.html
inNteAcoME'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) inNteAcoME'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
inNteAcoME
Katılımcı Üye
600 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Ağu 2008  04:27:28
sakarboy dade iş gibi:
nerden bakarsan en kötü 80-90 dolar home edition..
bence lisan bir etiket parçasından ibaret olamaz yada olmamalı haksız mıyım ama
Sayfanın en üstüne git
suat666
Deneyimli Üye
REP: 209REP: 209REP: 209REP: 209
REP: 209

1144 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Ağu 2008  08:08:05

Windows Vista'yı perakende (kutulu ürün) olarak satın aldıysanız, ilk beş etkinleştirmenizde Internet üzerinden etkinleştirebilirsiniz. Sonraki etkinleştirme işlemlerinin telefonla gerçekleştirilmesi gerekir.
aynı anda tek bir bilgisayarda kullanabilir.etkinleştirebilirsiniz Windows Vista'yı ilk bilgisayardan kaldırıp başka bir bilgisayara yüklemeyide seçebilirsiniz. Bu durumda, Windows'un ilgili kopyasını yeni bilgisayarda yeniden etkinleştirmeniz gerekir.

Windows Vista bir bilgisayara önceden yüklenmiş olarak geldiyse,( Oem )yazılımdır yalnızca O bilgisayarda kullanılabilir.
önemli donanım değişiklikleri yapılmadığı takdirde, yeniden yükleme işleminde etkinleştirme gerektirir.sınır yoktur farklı bir yol izlemeyiniz.,

Bilgiler paylaştıkca çoğalır...

http://support.microsoft.com/defaul...r;aktivasyon
suat666'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) suat666'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
sakarboy
Deneyimli Üye
REP: 10334REP: 10334REP: 10334REP: 10334REP: 10334
REP: 10334

1565 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Ağu 2008  10:49:14
suat666'dan alıntı:

Windows Vista'yı perakende (kutulu ürün) olarak satın aldıysanız, ilk beş etkinleştirmenizde Internet üzerinden etkinleştirebilirsiniz. Sonraki etkinleştirme işlemlerinin telefonla gerçekleştirilmesi gerekir.
aynı anda tek bir bilgisayarda kullanabilir.etkinleştirebilirsiniz Windows Vista'yı ilk bilgisayardan kaldırıp başka bir bilgisayara yüklemeyide seçebilirsiniz. Bu durumda, Windows'un ilgili kopyasını yeni bilgisayarda yeniden etkinleştirmeniz gerekir.

Windows Vista bir bilgisayara önceden yüklenmiş olarak geldiyse,( Oem )yazılımdır yalnızca O bilgisayarda kullanılabilir.
önemli donanım değişiklikleri yapılmadığı takdirde, yeniden yükleme işleminde etkinleştirme gerektirir.sınır yoktur farklı bir yol izlemeyiniz.,

Bilgiler paylaştıkca çoğalır...

http://support.microsoft.com/defaul...r;aktivasyon

Güzel bir açıklamada Suat bey sorunla olan ilgisini anlayamadım ben açıkcası.

arkadaşın lisan etiketi yırtılmış anlaşıldığı gibi bilgisayar üzerinde gelen bir oem lisans etiketi.
bu tamamen ya tekni kservis tarafından yada taşıma işlemini yapan kişiler tarafından yapılmış bir hata yada kasti bir işlemmiş gibi gözüküyor.
bu şekilde arkadaşımız zaten key girme şansı olmadığı için bahsettiğiniz etkilentişme işlemi zaten yapamaz.

belki etikette diğer seri nosu kalmış ise microsoft ile görüşülerek bişeyler yapılabilir sanırım.

Güncelleme: sakarboy [25 Ağu 2008 11:01:02]
sakarboy'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) sakarboy'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Reborn91
Bilgin Üye
REP: 365REP: 365REP: 365REP: 365
REP: 365

2822 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Ağu 2008  11:17:10
Selamlar. Bence git o teknik servise verdiğin yeri bas. İnsanlar bazen sadece sertlikten anlıyorlar. De ki benim burada lisansım vardı nereye gitti ? İn , cin gece yürütmedi ya? Karşımı geliyorlar dava aç. Sonuna kadar savun hakkını . O kadar parayı sokakta bulmadın sen.
!!! Dünyayı DaHa iYi BiR YeR YaPmAYaN İnSaN , İnSaN DeĞiLdİR !!!

Yardımcı olabileceğim konu varsa herkese açık msn adresim :
rebornx4@hotmail.com

>>> http://www.chip.com.tr/blog/reborn91/ <<< bir bakın arada ;)

Reborn91'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) Reborn91'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
waybe
Deneyimli Üye
REP: 177REP: 177REP: 177REP: 177
REP: 177

1440 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Ağu 2008  23:51:32
şimdilik sana önerecegim benki işine yarıya bilir şu amda orjinal kod kullanıyorsan kodun(c:windows\system32\wpa.dbl) diye bir dosyanın olması lazım onu hiç karıştırmadan kopyala ve cd veya flaş bellege kopyala format falan atarsan deneme gibi kurarsın sonra system32 nin içina yapıştır deyerek orjinal haliyle kullana bilirsin

bunu yeni işletim sistemi almadan önce dene derim
ama kesin gözüyle bakma çünki bendenemedim (chıpde pöyle biryazı okumuştum ve defterime not aldım umarım işini görür
iyi forumlar

HATASIZ KUL OLMAZ(HATAM OLDUYSA AF OLA)

[pc ekran kartını yaktıgımdan pc garantide bu yüzden bir süre olamıycam herkese iyi forumlar]
waybe'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) waybe'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
ahmet79
Bilgin Üye
REP: 587REP: 587REP: 587REP: 587
REP: 587

2666 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Ağu 2008  23:58:33
waybe'den alıntı:
şimdilik sana önerecegim benki işine yarıya bilir şu amda orjinal kod kullanıyorsan kodun(c:windows\system32\wpa.dbl) diye bir dosyanın olması lazım onu hiç karıştırmadan kopyala ve cd veya flaş bellege kopyala format falan atarsan deneme gibi kurarsın sonra system32 nin içina yapıştır deyerek orjinal haliyle kullana bilirsin

bunu yeni işletim sistemi almadan önce dene derim
ama kesin gözüyle bakma çünki bendenemedim (chıpde pöyle biryazı okumuştum ve defterime not aldım umarım işini görür
iyi forumlar

vaay iyi çözüm
ahmet79'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) ahmet79'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
/ 3  Sonraki sayfaya git
Hızlı Geçiş:
Sayfa 1 / 3123Sonraki >
Snitz Forums 2000