Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Kendinden fanlı ve uzaktan kumandalı fare!

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink07 Nis 2009  20:15

Fanlı bir fare; üstelik LED ekranı da var. Yetmediyse yanında bir de uzaktan kumanda verelim...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Kend ... ali-fare_11976.html

Resimlerle: Bu fareler çok moda!

Bilgisayarı başında uzun zaman geçiren kullanıcılar için klavye ve fare gibi araçlar büyük önem taşır. Bilinçli tüketiciler özellikle iş yaşamında, gündelik hayatlarının vazgeçilmez bir parçası olan bu araçları seçerken genellikle standart özelliklerinin yanı sıra, ek faydaları olup olmadığını incelerler. İşte bu yüzden üreticiler de, aslında basit temel görevleri olan bu araçlara ek faydalar katabilmek için değişik yöntemler deniyorlar.

Bunun son örneği ise Japonya'da piyasaya çıkan bir fare. Farenin en büyük özelliği üzerinde özel bir fana sahip olması. Üzerinde fan bulunan fareler yeni bir fikir değil. Çok kullanmaktan ısınan farenin üzerindeki elini arada sırada serinletmek isteyen kullanıcılar genellikle bu özelliği tercih ediyorlar. Fakat bu farenin fan dışında üzerindeki LED ekranı ilgi çekici. Kullandıkları araçları kişiselleştirmeyi seven kullanıcılar için bu LED üzerine istediğiniz mesajınızı yazabiliyorsunuz. Fakat ne yazık ki mesaj sadece 12 karakter ile sınırlı. Farenin yanında verilen uzaktan kumanda sayesinde bu mesajı dilerseniz yan odadan bile değiştirmek mümkün. İlk olarak Japonya'da satışa sunulan farenin fiyatı ise 21 dolar, yani yaklaşık 33 TL.

Tüm konu: Kendinden fanlı ve uzaktan kumandalı fare!

Resimlerle: Bu fareler çok moda!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bu fareye sahip olmak ister miydiniz?

En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink07 Nis 2009  21:19

benim kablolu farem bana yetiyor..sonra pil derdim yok Gülümseme
Akıllı insan hatalarından ders çıkaran insandır; dahada akıllı insan başkalarının hatalarından ders çıkaran insandır.
Hangi Virüs Programını Kullanıyorsun?

En üste git

Üye
REP: 212, 3,71

Kişisel Sayfası

PermaLink07 Nis 2009  21:22

tasarım güzel
"BİR HİLAL UĞRUNA YA RAB NE GÜNEŞLER BATIYOR"
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink13 May 2009  09:31

nerede satışının yapıldığını bilsem şu an satın alırdım bu ürünü nette bulamadığım için http://usb.brando.com.hk/usb-optiwind-mouse_p00385c037d015.html alternatifini almayı düşünüyorum. Nereden satın alabilirim bilen var mıdır?
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Pc ile uzaktan kumandalı araba kontrolü.Spaydi 3 07 Haz 2011  16:49
 Uzaktan Kumandalı Böceklerphysfg 16 02 Mar 2009  17:09
Uzaktan kumandalı araba Bataryasımusti96 1 24 Oca 2010  21:14
 PSP Ekran Fimli ve kumandalı kulaklıkdenizhanyerel 1 17 Oca 2010  01:04
 Satılık His 4650 512mb 128bit Fanlı ekran kartı veTab35 0 10 Kas 2010  12:57
Bu sayfa 0,54 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu