Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Kulagimi cinlatan bipppppppppp sesi
HPQ-User
CHIP Online

0 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Eki 2008  20:59:54
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
kk sormuş:
ARKADASLAR BENIM SORUNUM YENI ALDIGIM EKRAN KARTINI ANA KARTA TAKIP CALISTIRDIGIMDA GUC KAYNAGINDA COK YUKSEK DERCEDE BIR BIPPPP SESI GELIYOR EKRANA HIC GÖRUNTU GELMIYOR. EKRAN KARTINI IKNCI EL ALDIM EKRAN KARTINA ELEKTRIK BAGLAMAK GERKLIMI GUC KAYNAGINDA CUNKU EKRAN KARTININ ARKASINDA BIR GUC KAYNAGI GIRISI VAR
NORMALDE BU BAGLANTIYI YAPMADAN CALISMASI GEREKMIYORMU?? YADA BENIM GUC KAYNAGIMI YETERSIZ 500WATT GUCUNDE MARKASINI BILMIYORUM EGER YETERSIZSE NASIL BIR GUC KAYNAGI TAVSIYE EDERSINIZ
TESEKKURLER

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
CPU E 5200 CORE DUO
GPU Asus EN8800GT 512 MB
320 GB SATA SAMSUNG
2GB SAMSUNG DDR2 DUAL CHANNEL
Gigabyte GA-P35-DS3L ANAKART

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; sv-SE; rv:1.9.0.3) Gecko/2008092417 Firefox/3.0.3
Sorularınız için Uzmanına Sor
HPQ-User'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) HPQ-User'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

OCZ Diesel

Microsoft Explorer Mini Mouse

Axle 9800 GT

OCZ DieselDüşük kapasitesine rağmen kabul edilebilir veri aktarım hızı ve darbelere dayanıklı gövdesiyle öne çıkan bir USB bellek.
Microsoft Explorer Mini MouseMicrosoft'un yeni fare teknolojisiyle tanışmaya hazır mısınız? BlueTrack teknolojisi ile Mini Mouse bir devrim yaratıyor.
Microsoft Explorer Mini MouseYeni özelliklerine rağmen 8800 GT'den çok farkı olmaması ve düşük fiyat/performans oranı ile geride kalıyor.
frozen
Üye
REP: 33REP: 33REP: 33REP: 33
REP: 33

220 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Eki 2008  21:33:04
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Aynı karttan benim diğer bilgisayarımda mevcut herhangi bir sorun yaşamadım. Kart üzerindeki enerji girişi Ek destek için. kullanman şart değil, eğer bir hata oluşuyorsa takıp denemende fayda var. Supply için sana 550w ve üstünü öneririm. Bu karttan verim almak istiyorsan biraz enerjiden vazgeçmen gerekiyor. nasilsa ilerde bir gün tekrar ihtiyacin olacak. Gigabyte board ınla uyum sorunu olmuş olabilir, tam temas etmiyorda olabilir. hepsini bir gözden geçir. Board u hiç görmediğim için yorum yapamacağım ama ekran kartının bios üzerinden gpu ve voltaj ayarlamalarını yapabilirsin. bir kaç düzenleme yapmayı dene. voltajı düşürmek gibi.

umarım sorunun çözülür.
Güncelleme: frozen [15 Eki 2008 21:35:28]
frozen'in profilini görüntüle (Çevrimiçi) frozen'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000