Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

LG KS360: SMS severler için özel tasarım
CHIP Online
www.chip.com.tr

9 Mesaj

Mesaj Tarihi : 19 Tem 2008  00:02:00
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
LG'den SMS ve e-mail gibi mobil iletişim imânlarından yararlanmak isteyenlere çok özel bir cep...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/LG-KS36...im_7835.html

LG Electronics, farklı tasarımıyla dikkat çeken bir Lifestyle-cep telefonunu geçtiğimiz günlerde Kore'de tanıttı. LG KS360 SMS, e-mail ve chat ile mobil iletişim sağlamaya önem veren genç kitleye hitap ediyor. Bu iş için büyük tuşlu kaydırılabilir QWERTY klavye sunuluyor.

Teknik donanım ise ortalamanın pek de üzerine çıkamıyor: QVGA 2,4 inç dokunmatik ekran (240 x 320 piksel), fotoğraf ve video çekimi için 2 Megapiksel kamera.

Veri transferi GPRS ve EDGE ile gerçekleşiyor; daha hızlı olan UMTS desteklenmiyor. Telefon görüşmeleri ise tüm Avrupa ve ABD'de üç bant üzerinden gerçekleşiyor. Dâhili hafıza 15 MB fakat bir microSD kart ile 4 GB'a kadar arttırılabiliyor.

Bluetooth üzerinden kablosuz kulaklıkları kızaklıya bağlayabiliyorsunuz. KS360 şu ana kadar sadece İngiltere'ye gönderildi. Çıkış tarihleri konusunda kesin bir bilgi yok. LG fiyat hakkında da herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Bilgi için:
LG Electronics - 0212 276 22 22

Tüm konu: LG KS360: SMS severler için özel tasarım

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Cep telefonunuzdan ne sıklıkta mesaj gönderiyorsunuz, MMS mesajlarını kullanıyor musunuz?

CHIP Online'nin profilini görüntüle
Sayfanın en üstüne git

Nokia işi bitirdi!

Firefox'a büyük güncelleme

Rehberiniz internette!

20081203211500Cep telefonu devi Nokia, N97 fırtınasının arasında sessiz sedasız çok önemli bir adım daha attı.
Firefox3-yine-guncelleniyor-Firefox2-oluyorBirkaç gün içinde yayınlanacak Firefox 3 güncellemesi, Firefox 2 için de yolun sonu anlamına geliyor
Firefox3-yine-guncelleniyor-Firefox2-oluyorBir şey almak istiyor, ancak nereye bakacağınızı bilmiyorsunuz... Online rehberiniz hizmetinizde.
DallasPage
Üye
REP: 3REP: 3REP: 3
REP: 3

153 Mesaj

Mesaj Tarihi : 19 Tem 2008  00:09:21
daha hayatımda mms atmadım ama sms i çok kullanırım
DallasPage'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) DallasPage'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
bektash
Deneyimli Üye
REP: 105REP: 105REP: 105REP: 105
REP: 105

1226 Mesaj

Mesaj Tarihi : 19 Tem 2008  00:41:51
Hergün SMS atıyoruz :) MMS özel günlerde ve Knt bittiğinde turkcell'in kampanyası olan Bedava mms kampanyasından yararlanarak Sms atıyorum :) MMS içinde sms bilmem anlatabildim mi :)
| CHIP Forumlarında |
Hiç bir şekilde warez, trainer, crack, cd-key, oyun veya konsol rom'ları vb.yasalara aykırı konular açmak, bu tür uygulama ve seri numaralarının değiştokuşu, bunlara yanıt vermek ve bu tür programlar içeren web sitelerine link vermek kesinlikle yasaktır.Aksi halde konuyu açan kişinin daha önceden atmış olduğu tüm mesajlar ve kullanıcı hesabı silinecektir.
| CHIP Forumlarında |
Siyasi ve dini içerikli, küçük düşürücü, tehdit edici veya kanun dışı yazılar yazmamayı taahhüt ediyorsunuz...
Gizlilik Sözleşmesi Ve Forum Kurallarını Okumak İstemeyen Kullanıcı İçin Alternatif Yazıdır.
bektash'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) bektash'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
sercan
Yeni Üye

33 Mesaj

Mesaj Tarihi : 12 Ağu 2008  14:12:33
valla ikisinide kullandım ama sms doğal olarak daha fazla gun de hıc atmasam 20-25 sms atıyorum bi keresınde bir günde tam 150 den fazla sms atmıştıö
sercan'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) sercan'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000