Msn'de Engellileri Görme Diye Çıkan Saçma Sapan Programlara ve Sitelere Son Diyorum Evet evet son yanlış duymadınız
Msn de Engelleyenleri görmek Programsız olarak bu kadar basit bi yöntemle Oluyor....
Örneğin: Msn Kişi Listenizden Birine Sağ Tıklayıp Görünümden Profile Girin Sonra Solda Profil Ayrıntılarına Girin Eğer Açılan Sayfada Web Görünümü İle Messenger Görünümü Varsa Kişi Sizi Engellememiştir. Eğer Sadece Web Görünümü Varsa Kişi Sizi Engellemiştir %100 Denendi : )
Alıntı:
Evet arkadaşlar, gerçekten de işe yarıyor. Sonunda silinenleri görmek dışında bloklandığınızı da görebiliyorsunuz artık, açık bulundu.
aslında bloklayanları görebilmek gerçekten bir MSN'in bir açığı bana göre; çünkü bunu karşıdaki kullanıcının bilmeye hakkı olmadığını düşünüyorum. Ama ne çare ki birisi bunu aşabiliyor ve bu birisi binlercesi oluveriyor. Kısacası şu an bloklayanları görebiliyoruz artık; birini bloklarken bir kez daha düşünün :)
az once denedim ve gercekten oluo, saol elvis. bide bunun olmasının sebebi msndekilerin buna benzer bi dusuncesi olabilir, yani sen birini engelliyosun konusmayim die ve bole birinin profil detaylarını gormesinide istemezsin belki. o yuzden engelleyince ayrıntılarda kısıtlamalara gidiliyor. bu olabilir bence sebep... bilmiyorum siz ne düsünüyorsunuz??
bu arada keske daha once orenebilseydim, birinden süpheleniodum onda denerdim hemen gerci artık gerek kalmadı...
az once denedim ve gercekten oluo, saol elvis. bide bunun olmasının sebebi msndekilerin buna benzer bi dusuncesi olabilir, yani sen birini engelliyosun konusmayim die ve bole birinin profil detaylarını gormesinide istemezsin belki. o yuzden engelleyince ayrıntılarda kısıtlamalara gidiliyor. bu olabilir bence sebep... bilmiyorum siz ne düsünüyorsunuz??
bu arada keske daha once orenebilseydim, birinden süpheleniodum onda denerdim hemen gerci artık gerek kalmadı...
olsun, bundan sonra da birini merak edersin mutlaka, hayat bu :)
hiç öyle biri beni engellemişmi diye kasıntım yoktur elvis32 dediği gibi karşıdaki kullanıcının bilmeye hakkı olmadığını düşüncesine bnde katılyorum ama paylasım güzel
olsun, bundan sonra da birini merak edersin mutlaka, hayat bu :)