Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

MSN ekleme talebi sürekli çıkıyor!
mbpower
Yeni Üye

7 Mesaj

Mesaj Tarihi : 12 Eki 2008  17:28:56
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Arkadaşlar Msn ye ne zaman oturum açsam sürekli ekleme talebi geliyor.ve gelen talebler hep aynı.başka bir bilgisayardan denedim yine ekleme talebi geliyor.engelliyorum kişi listesindende siliyorum aynı ilginç olan hep aynı adresler olması ve sürekli olması..lütfen yardım edin!!
mbpower'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

Yasal mı, yasak mı?

En beğenilen 50 program

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
Hacker araçları yasaldır, eğer...CHIP Online, bir cracker'ın bakış açısından yazılım korsanlarının ilginç yöntemlerini inceledi...
Hacker araçları yasaldır, eğer...CHIP Download sitesinde en çok önerilen 50 programı özel bir dosyada bir araya getirdik.
oDaXRé
Yeni Üye

6 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Eki 2008  11:53:28
Merhaba,
Gelen ekleme taleplerinin hep aynı kişilerden olması durumu bir spy yada virüse yöneltir. Msn'ine herhangi bir yerden yada tehlikeli bir yazılımından virüs bulaşmış olmalı.Ufak boyutlu virüs/spy silme programlarınla virüsü silebilirsin.
oDaXRé'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) oDaXRé'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
kylie
Bilgin Üye
REP: 302REP: 302REP: 302REP: 302
REP: 302

2361 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Eki 2008  11:56:46
bilgisayarını güncel güvenlik programlarıyla taraman iyi olur.pc'nin firewall ayarlarınıda biraz yükselt.
kylie'nin profilini görüntüle (Çevrimiçi) kylie'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
mbpower
Yeni Üye
7 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Eki 2008  19:00:02
teşekkürler arkadaşlar hallettim..
mbpower'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000