Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Microsoft Türkiye IE8'i böyle tanıttı...

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink20 Mar 2009  11:07

IE8'in renkli Türkiye tanıtımı, CHIP Online'ın da katılımıyla bugün gerçekleştirildi...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Micr ... -tanitti_11615.html

Resimlerle: Internet Explorer 8: RTM sürümünden resimler

Microsoft Türkiye uzun bir süredir beklenen yeni nesil web tarayıcısı Internet Explorer 8'i bugün Microsoft Türkiye merkez ofisinde gerçekleştirilen bir toplantı ile tanıttı. Internet Explorer 2.0, 3.0 ve 4.0 takımının yöneticilerinden Naseem Tuffaha'nın da katıldığı toplantıda Internet Explorer 8'in webde çağ açan özellikleri ayrıntılı bir şekilde paylaşıldı. Toplantıda interneti kendi iş modellerinde kullanan profesyoneller de görüş ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştılar.

Yeni özellikler ve teknolojiler ile kullanıcılara son derece zengin bir deneyim yaşatacak Microsoft'un yeni web tarayıcısı, internet gezginlerinin günümüzdeki en büyük endişe kaynağı olan güvenlik alanında yüksek standartlarıyla dikkat çekiyor. Internet Explorer 8, gerek beta sürümü gerekse daha önceki sürümlerinde bu deneyimi yaşayan kullanıcılardan alınan geri bildirimler ve sayısız tüketici araştırmasından elde edilen veriler ışığında en güvenli şekilde tasarlandı.

Internet Explorer 2.0, 3.0 ve 4.0 takımının da yöneticilerinden Microsoft Yazılım Geliştirme ve Platformlardan Sorumlu Bölge Direktörü Naseem Tuffaha Internet Explorer 8'i ayrıntılarıyla tanıttığı bir sunum gerçekleştirerek, geliştirme aşamasından lansmana tüm deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Internet Explorer 8'in kullanım kolaylığı ve güvenlik açısından üstünlüklerini vurgulayan Tuffaha şunları söyledi:

"Bu güne kadar Microsoft'un tüketicilerin tecrübesine sunduğu Internet Explorer sürümlerinden edindiğimiz tecrübeler ve yaptığımız araştırmalar neticesinde kullanıcıların web tarayıcılarından beklentilerinin hız, güvenlik ve kullanım kolaylığı olduğunu gördük. HTML5 standardını da destekleyen Internet Explorer 8, kullanıcılarımıza özellikle bu üç alanda diğer web tarayıcılarının sunamayacağı avantajlar getirecek."

Internet Explorer 8 tanıtım toplantısına katılan Microsoft Türkiye İş Ortakları da deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

chip.com.tr adına Doğan Burda Bilişim Yayınları Direktörü Gökhun Sungurtekin; Garanti.com.tr adına Garanti Bankası Şubesiz Bankacılık Birim Müdürü Barbaros Uygun; Gittigidiyor.com Genel Müdürü Cenk Angın; Hepsiburada.com Genel Müdürü Kaan Dönmez; Milliyet.com.tr Bilgi İşlem Müdürü Yavuz Yonar ve Yemeksepeti.com Bilgi İşlem Müdürü Melih Ödemiş toplantıda sunumlarıyla Internet Explorer 8'in iş dünyasına getirdiği avantajları aktardılar.

CHIP Online'ın sunduğu IE8 sürprizlerini ve yeniliklerini görmek için yeni tarayıcıyı kurun ve chip.com.tr adresine bağlanın...

Download:

Diğer diller ve işletim sistemleri için buraya tıklayın.

Tüm konu: Microsoft Türkiye IE8'i böyle tanıttı...

İzleyin: Internet Explorer 8

Resimlerle: Internet Explorer 8: RTM sürümünden resimler

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: IE8'i denediniz mi? Görüşleriniz...

En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink20 Mar 2009  11:48

Henüz denemedim fakat denemek üzereyim. Objektif bir gözle bir süre denemeden fikir belirtmek ne kadar doğru olur?
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink20 Mar 2009  11:48

bana da mail attı microsoft...:) ama daha kullanmadım emınım cok guzeldır cunku explorer den vazgeçemeyenlerdenim.....

En üste git

Üye
REP: 237, 3,84

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink20 Mar 2009  12:32

Denemeye başladım bakalım bir sorunla karşılaşırsak burada paylaşırım.
Bilginin kralı olmak için öğrenmenin kölesi olmak lazım
En üste git

Üye
REP: 1316, 3,86

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink20 Mar 2009  12:53

forever ie... :D
En üste git

Denetmen
REP: 657, 4,06

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink20 Mar 2009  15:08

İstesemde şu an deneyemem anca yaza...
En üste git

Üye
REP: 101, 3,72

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink21 Mar 2009  18:18

CHIP Online'ın sunduğu IE8 sürprizlerini ve yeniliklerini görmek için yeni tarayıcıyı kurun ve chip.com.tr adresine bağlanın...

Ben pek bişey göremedim ama..
Vista Hakkında bilinmeyenler, Yanlış bilinenler

http://www.chip.com.tr/forum/Vista-hakkinda-bilinmeyenler-yanlis-bilinenler_t71448.html
Ayrıca Vista ram düşmanı vbvb. diyenlere önemle bakmaları duyurulur

Her türlü habere itinayla yorum yapılır..
chip online haber benden sorulur.....:DDD
yaklaşanı yakarımKahkahahttp://www.chip.com.tr/forum/Usteki-uyenin-yerinde-olsaydiniz-imzaniz-ne-olurdu_t91899_wp2.html
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Microsoft, 4 çekirdekli bir tablet "tanıttı"!CHIP Online 0 27 Ağu 2011  16:00
 IE8'e Microsoft engeliCHIP Online 7 02 Eyl 2009  10:22
 Türkiye sanal ortamda böyle tanıtılıyor...CHIP Online 3 25 Oca 2009  16:34
 Microsoft, her PC'de IE8 görmek istiyorCHIP Online 10 16 May 2009  17:22
 Microsoft'tan her IE8 için 8 öğün yemekCHIP Online 21 02 Eyl 2009  14:19
Bu sayfa 0,8 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu