Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Microsoft'u sevindiren Vista ülkesi

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink06 Eki 2008  12:18

Microsoft Vista satışlarından memnun olduğu sık sık dile getirirken hangi ülkeyi el üstünde tutuyor?

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Micr ... ta-ulkesi_9009.html

Microsoft, geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak yeni işletim sistemi Windows Vista'nın yayınlandığı günden bu yana 180 milyon kopya sattığını duyurdu.

Ancak Vista'nın en çok rağbet gördüğü ülkelerin başında Hindistan yer aldı. Bugüne kadar toplam 2 milyon Vista lisansı satılan Hindistan pazarındaki durumdan son derece memnun olan Microsoft yetkilileri, son yıllarda Vista'ya ciddi oranda yatırım yaptıklarını, iş dünyası ve tüketicilerin bu yatırımın karşılığını verdiğine inanıyor.

Microsoft India'nın Windows Client direktörü Prasanna Meduri, başta HP ve Lenovo olmak üzere birçok bilgisayar üreticisinin, sistemlerini Vista işletim sisteminin yüklenmiş haliyle satışa sunduğunu da sözlerine ekledi.

Vista'nın pazar payının günden güne daha iyi bir konuma geldiğini dile getiren Meduri, Microsoft'un XP'nin dağıtımını durdurduğunu ve kullanıcılara Vista dışında bir alternatif bırakmadıklarını belirterek Vista'nın geçtiğimiz yıldan bu yana %10 oranında büyüdüğünün de altını çizdi.

Tüm konu: Microsoft'u sevindiren Vista ülkesi

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Hindistan'a vurgu yapılmasının nedeni, gelişmekte olan ülkelerde Vista'nın iyi sattığının kanıtlanması çabası olabilir mi?

En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink06 Eki 2008  16:38

yoo türkiye de gelişmekte olan bir ülke ama vista burda sevilmiyor.burada verdikleri mesaj hindistanda vista satılıyor sizde vista alın mesajıdır

En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink06 Eki 2008  19:18

Alıntı: SoN_KraL
yoo türkiye de gelişmekte olan bir ülke ama vista burda sevilmiyor.burada verdikleri mesaj hindistanda vista satılıyor sizde vista alın mesajıdır

Beğendim
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink06 Eki 2008  22:23

Alıntı: Ottomans1453

Beğendim

ikinize de katılıyorum arkadaşlar...:)

En üste git

Üye
REP: 101, 3,72

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink07 Eki 2008  19:57

----
ben seviyorum ve seven bir çok insan var.Lütfen kişisel konuşalım...
Vista Hakkında bilinmeyenler, Yanlış bilinenler

http://www.chip.com.tr/forum/Vista-hakkinda-bilinmeyenler-yanlis-bilinenler_t71448.html
Ayrıca Vista ram düşmanı vbvb. diyenlere önemle bakmaları duyurulur

Her türlü habere itinayla yorum yapılır..
chip online haber benden sorulur.....:DDD
yaklaşanı yakarımKahkahahttp://www.chip.com.tr/forum/Usteki-uyenin-yerinde-olsaydiniz-imzaniz-ne-olurdu_t91899_wp2.html
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink10 Eki 2008  16:41

Alıntı: Fattur
ben seviyorum ve seven bir çok insan var.Lütfen kişisel konuşalım...
Beğendim
http://www.pessimistblog.org/
Bu imzaya erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir !

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi 08/07/2008 tarih ve 2008/402 nolu kararı gereği bu imzaya erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.

Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 05/05/2008 of 2008/402.

En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink12 Eki 2008  16:17

zaten kişisel konuşuyoruz :)

En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 İşte dünyanın en korsan ülkesi...CHIP Online 1 20 Eki 2009  00:29
 Korsanı destekleyen Avrupa ülkesi şaşırttı!CHIP Online 2 07 Ara 2011  10:01
 Askeri Yönden Dünyanın en güçlü ÜlkesiInternational Affairs 33 21 Oca 2012  20:00
Dünya nın en zengin ülkesi ?~~€zgi~~ 3 17 Eyl 2011  15:35
 Sihirlikelime.com: Konuşanı sevindiren siteCHIP Online 4 12 Ağu 2008  11:42
Bu sayfa 0,83 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu