Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Mozilla Firefox 3'ün ilk RC sürümü hazır
CHIP Online
www.chip.com.tr

9 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 May 2008  11:03:00
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Tilki hayranları PC başına: Mozilla Firefox'un merakla beklenen 3. sürümü RC seviyesine geçti...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Mozilla...ir_6929.html

Popüler tarayıcı Mozilla Firefox beta sürecinden çıkıp RC (Release Candidate) seviyesine geçiş yaptı. Şu an itibariyle RC1 sürümü indirilmeye sunuldu.

Bu sürümde güvenlik, performans ve kullanım kolaylığı gibi konularda düzeltmeler ve geliştirmeler yapılmış. Ayrıca geliştiriciler için daha güçlü bir platform oluşturulmuş.

One-click site info özelliği sayesinde gezindiğiniz site hakkında detaylı bilgi edinebiliyorsunuz. Firefox güvenlik olmayan bir web sitesine girdiğinizde sizi uyarıp siteyi engelliyor. Eklenti güncellemeleri artık daha güvenli bir şekilde gerçekleşecek. Ayrıca Firefox anti-virüs yazılımınıza entegre olup, indirdiğiniz çalıştırılabilir dosyaları (.exe gibi) tarayacak. Bunun dışında Vista'nın Ebeveyn Denetimleri artık tam anlamıyla destekleniyor.

İster verdiğimiz linkten doğrudan kurulum dosyasını indirin, ister otomatik güncelleme özelliği üzerinden yükseltme yapın.

Download: Firefox 3 RC1 (tüm diller için)

Tüm konu: Mozilla Firefox 3'ün ilk RC sürümü hazır

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Firefox 3 RC1 deneyimlerinizi bizimle paylaşın

CHIP Online'nin profilini görüntüle
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

Tüm ayrıntıları ile Pardus

Zaman makinesi - 2

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
Tüm zamanların en ayrıntılı Pardus incelemesiMilli işletim sistemimiz Pardus 2008'in çok özel, çok detaylı bir incelemesi. CHIP Online farkıyla!
Tüm zamanların en ayrıntılı Pardus incelemesiZaman makinemizle ikinci on yıla yelken açtık... Hem oyunları inceliyor, hem de gündeme göz atıyoruz
Ahmet DOĞAN
Üye

97 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 May 2008  13:41:21
Ben 2.0.0.14 ün üstüne kuruyorum ama hiçbir şekilde internete bağlanamıyor..
bağlantı ayarlarında da her türlü şey olması gerektiği gibiyken yine nete bağlanmıyor.tüm denemelerime ragmen internete giremedim acaba kurmadan önce kullandığım firefox u tamamen kaldırmam mı gerekiyor ??
PoWeReD_By_DeeP_BluE_SeA
Ahmet DOĞAN'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Ahmet DOĞAN'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
byburak2008
Deneyimli Üye
REP: 146REP: 146REP: 146REP: 146
REP: 146

1090 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 May 2008  20:41:19
Ahmet DOĞAN'dan alıntı:
Ben 2.0.0.14 ün üstüne kuruyorum ama hiçbir şekilde internete bağlanamıyor..
bağlantı ayarlarında da her türlü şey olması gerektiği gibiyken yine nete bağlanmıyor.tüm denemelerime ragmen internete giremedim acaba kurmadan önce kullandığım firefox u tamamen kaldırmam mı gerekiyor ??

Kaldırman Gerekiyor...! Kanımca
byburak2008'in profilini görüntüle (Çevrimiçi) byburak2008'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
msaatci
Yeni Üye

46 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 May 2008  23:41:43
ben kaldırmadan kurdum. sorunsuz çalışıyor.
herkese tavsiye ederim. önceki sürümlerden daha süper olmuş
msaatci'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) msaatci'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000