|
Yeni Üye
|
29 May 2007 11:08
C:\WİNDOWS\system32\Systems.exe NTVDM CPU geçersiz bir yönergeyle karşılaştı. Cs:06e1 Ip:011d OP:2e 63 6f 6d 20 Uygulamayı bitirmek için Kapatı seçin. arkadaşalar ben bilgisayarı açtığımda 2 3 dk sonra bu hatayla karşılaşıyorum.Walla okadar aradım bulamadım.Bu hatanın ne olduğunu bilen veya nasıl çözüleceğini bilen varsa Söylesin bu sorun bilgisayrı her açtıgımda oluyor oda sık sık geliyor 3-5 dakka aralıgıyla geliyor ha bide bu sorun internet oldugu sürece geliyor internet olmadıgı zaman gelmiyor buda Arkdaşlar resim http://www.resim-yukle.com/img01/13/52564sorun.JPG |
|
Son düzenleme: jocus ~ 29 May 2007 11:12 | |
|
Bildir
Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
|
|
Üye
|
29 May 2007 11:19
XP CDİN VARSA SFC/SCANNOW YAP DÜZELİR OK
|
|
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
|
|
Üye
|
29 May 2007 12:48
sisteme temiz bir açılış yaparak denermsiniz msconfig ile başlangıçtaki programları kapatın ve microsoft hizmetlerini gizleyin ve geriye kalan servisleride kapatın buşekilde test edin
Kolay gelsin |
|
|
|
Üye
|
29 May 2007 14:23
Internet kapali iken sorun olmadigina göre burnuma trojan kokulari geliyor. Güvenli kip te baslatip virus, spy ve trojan icin taratin pc nizi.
|
|
|
|
İlk Maestro
|
29 May 2007 14:36
makinana kaspersky ve ad aware programlarını yukle güncelle ve adaware ile guvenlı modda bır tarattır.Daha sonra normal oturumda Kasperla makınanı bır tarattır. Hıcbır trojan makınana zıplayamaz. (guncellemelerıne bağlı tabı bu)
|
|
|
|
Yeni Üye
|
29 May 2007 14:38
Arkadaşlar xp onardım ama yine gliyor Off be Bune Sorunmuş hayatımda böyle bir sorun göredim off
|
|
|
|
Üye
|
29 May 2007 14:45
ntvdm 16-bit uygulamaları calıstırırken devreye girer. Cygwin ile aynı sorun yasanıyordu,cozum olarak ;
-ya 16-bit programların calısmasını engellersin : (yedek almayı unutma!!!) ntvdm.exe'yi sil, ya da registry'de HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\WOW\cmdline kaydını sil. -ya da install scriptini duzelt, windows'un 64k altı bilinmeyen tur programları 16bit saymak gibi bir salaklıgı var. Alıntıdır... |
|
|
|
Yeni Üye
|
16 Tem 2007 11:10
ARkadaşlar Bu Sorun ANcak Mor enginarın verdigi cevabından yola cıkarak ordaki şu konumu yaparak bu sorun ortadan kalktı
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\WOW\cmdline kaydını sil. |
|
|
|
Yeni Üye
|
10 Haz 2008 23:22
ya bu sorunu vistada halletmek için ne yapmak gerekiyor tam olarak o dosyalara nasıl ulaşabileceğimi de söylerseniz sevinirim...
|
|
|
|
Yeni Üye
|
02 Mar 2009 15:42
aynı sorun bende de vardı aynen takip ettim sorun kalktı teşekürle jocus
|
|