Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Nokia N78: Nokia'dan yazılım güncellemesi

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink02 Tem 2008  04:25

Nokia, N serisi telefonu N78 için bazı iyileştirmeler içeren bir güncelleme paketi yayınladı...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Noki ... cellemesi_7559.html

Nokia, N78 için bir yazılım güncellemesi yayımladı. Birçok değişikliğin yanında bu güncelleme ile Bluetooth bağlantılarının ve kamera performansının iyileşmesi sağlanıyor. Ayrıca Müzik Çalar yazılımına da ince ayar yapıldı (uzun süreli oynatım ve içerik yenileme). Nokia'ya göre sensor tuşlarının hassasiyeti de artırıldı.

Bu güncellemeyi N78'e yüklemek için cep telefonunuzu HSDPA veya WLAN ile internete bağlamalı ve cihaz yöneticisi üzerinden yeni yazılımı aratmalısınız. Yazılım paketinin boyutu 2 MB. Güncelleme Nokia'nın Software Updater aracı üzerinden gerçekleştirilemiyor.

Tüm konu: Nokia N78: Nokia'dan yazılım güncellemesi

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bu güncellemeyi yaptıktan sonra belirtilen değişikleri fark ettiniz mi?

En üste gitBu mesajı bildir

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink25 Oca 2009  09:51

ben telefonumu 3 ay önce aldım ve radyo yayını yaparken başka bir şarkıya geçerken donuyordu ve öylece kalıyordu birde televizyon gibi elektronik aletlerin yanına yaklaşamıyordum neden derseniz sürekli hiç susmadan tv yi etkiliyordu ama bu diğer telefonlarda olmuyordu bu etkilmeyi birisi sizi aradığında yapması lazım ama benim telefonumu kimse aramadığı halde etkiliyordu tv yi yeni güncellemeyi wlan sayesinde yükledim öyle bir sorunum kalmadı sizinde böyle bir sorununuz varsa sizde yapın hayırlı işler kendinize iyi bakın sorunu olan varsa bana iletsin
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Nokia N97: Yazılım güncellemesi hazırCHIP Online 1 20 Ağu 2009  15:35
 Nokia 5250: Nokia'dan ucuz dokunmatik!CHIP Online 0 25 Ağu 2010  19:30
 Nokia N97 vs Nokia N97 Mini vs Nokia X6 16 GBakay15 14 14 Eyl 2010  17:40
 Nokia'dan yeni yazılım, yeni yeteneklerCHIP Online 0 08 Mar 2010  17:30
 Nokia N78: Yeni bir firmware dahaCHIP Online 0 18 Tem 2008  00:11
Bu sayfa 0,53 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu