Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Numara taşıma resmen başladı

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink09 Kas 2008  13:12

Operatörler arasında numara taşıma resmen başladı. Tüm bilmek istedikleriniz burada...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Numa ... n-basladi_9508.html

Türkiye'de cep telefonu kullanımında daha 'özgür' bir döneme girildi. Artık aboneler numaralarını sabit tutarak GSM operatörlerini değiştirebilecek. Aboneler değişim için ücret ödemeyecek, bu süreçte istediği kadar operatör değiştirebilecek. Yeni operatöre geçmek en geç 6 günde tamamlanacak. Turkcell, Vodafone ve Avea kapışacak, cepten konuşma daha da ucuzlayacak.

Yaklaşık 64 milyon SIM kartın bulunduğu Türkiye'de cep telefonu aboneleri yeni bugünden itibaren daha 'özgür' bir döneme adım atıyor. Bugün başlayan numara taşınabilirliği sektöre yeni bir hareket getiriyor. Pazarın ilk yıl yüzde 15 büyümesi, tüketiciye yönelik kampanyaların da hızla artması bekleniyor. Numara taşıma ile birlikte cep telefonu abonelerinin numarasını değiştirmeden istediği GSM operatörünü kullanabilecek. Tüketiciler kullandığı GSM operatörünü değiştirmek isterse hiçbir ücret ödemeyecek. Bu işlem en az 4 en fazla 6 gün sürecek. Eğer tüketici geçtiği operatörden memnun kalmazsa istediği zaman başka bir operatöre geçebilecek. Bu konuda herhangi bir sınırlama bulunmuyor. Turkcell, Vodafone ve Avea arasında yaşanacak "müşteri kapma yarışı", konuşma ücretlerinin daha da düşmesine yol açabilecek.

Tüm konu: Numara taşıma resmen başladı

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Numaranızı farklı bir operatöre taşımayı düşünüyor musunuz? Eğer düşünüyorsanız hangi operatörden hangi operatöre geçeceksiniz?

En üste gitBu mesajı bildir

Üye
REP: 101, 3,72

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink09 Kas 2008  13:35

hayır düşünmüyorum...
Vista Hakkında bilinmeyenler, Yanlış bilinenler

http://www.chip.com.tr/forum/Vista-hakkinda-bilinmeyenler-yanlis-bilinenler_t71448.html
Ayrıca Vista ram düşmanı vbvb. diyenlere önemle bakmaları duyurulur

Her türlü habere itinayla yorum yapılır..
chip online haber benden sorulur.....:DDD
yaklaşanı yakarımKahkahahttp://www.chip.com.tr/forum/Usteki-uyenin-yerinde-olsaydiniz-imzaniz-ne-olurdu_t91899_wp2.html
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink09 Kas 2008  13:36

hayır düşünmüyorum.bana avea yeterli geliyor

En üste git

Üye
REP: 91, 3,50

Kişisel Sayfası

PermaLink09 Kas 2008  13:40

Alıntı: SoN_KraL
hayır düşünmüyorum.bana avea yeterli geliyor

bende aynı kanaatteyim turkcell ve vodafone hattım vardı kapattırdım 2 sinide sadece avea kullanıyorum...
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink09 Kas 2008  17:04

Evet düşünüyorum , ben turkcelliyim vadofoneye geçmeyi düşünüyorum.
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink09 Kas 2008  17:29

bu ücretlendirme nasıl olacak ki ne?yani avea diye arayacağız ama adam turkcelle geçmiş olacak onlar bize sonra herkes bahçivana mı olacak??? :)

geçiş yapan kişileri aradığımızda mutlaka bize bildirilmeli...sonra herkes operatöre olmasın:))
En üste git

CHIP Online

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink10 Kas 2008  08:18

Değiştireceğim bugün :)

Kaç senedir bugünü bekliyordum...
Banlandınız mı? Burayı Okuyun
Twitter: @sislamoglu  @chiponline  
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. - Rick Cook
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink10 Kas 2008  17:13

Vodafone'den mutluyum

En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink13 Kas 2008  17:16

Aman bir görseniz Turkcell'deki paniği :)

Hergün arıyorlar, şu kampanyamıza katılmak ister misiniz, yok eskisiniz yok bilmemne... yarı fiyat, yok sabit ücret yok felan. Şimdi mi aklınıza geldi? Yıllardır kazıkladıktan sonra bizi... Çoktan değiştirme emri verdim ben... Geçti borun pazarı...
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Selçuk Erdem'den numara taşıma dersleri!CHIP Online 8 31 Tem 2008  13:05
 Vodafone'dan numara taşıma müjdesi!CHIP Online 4 19 Eki 2008  16:15
Numara Taşımasenol__gs 2 26 Eyl 2009  16:26
 Numara taşıma uygulaması ile geçen 2 yıl!CHIP Online 4 23 Şub 2011  12:45
Numara taşıma ve taahhüt ceza bedeli hakkında ?savas33 1 29 Tem 2011  11:01
Bu sayfa 0,78 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu