Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

O Ufo Resimleri ve Ufo Videoları Gerçekmiş!

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink05 Oca 2009  16:50

Ayda yürüyen 6. adam iddia ediyor... Uzaylılar insanlarla iletişime geçtiler fakat hükümet bu gerçeği 60 yıldır insanlardan gizliyor.

Apollo 14 astronotu Dr Edgar Mitchell, NASA kariyeri boyunca yeryüzüne yapılan pek çok UFO ziyaretinden haberi olduğunu fakat her birinin örtbas ettiğini söyledi.

Edgar Mitchell, Apollo 14'ün lunar modül pilotuydu...

Gerçek hayattaki UFO benzetmesinin gerçek uzaylılara çok yakın olduğunu belirten Mitchell, küçük bedenleri, büyük kafa ve gözlerinin olduğunu belirtti.

Bizim teknolojimizin onlarınki kadar gelişmiş ve onlarınki kadar düşmanca olmadığına dikkat çeken Mitchell, şu andan itibaren tarih olabiliriz diye uyarıyor.

UFO kuramcıları 1947 yılında meydana gelen Meksika'daki uzaylı kazasına inanıyorlar.

Dr Mitchell ve Apollo 14 komutanı Alan Shepard, 1971 görevinde 9 saat 17 dakika ile ayda en uzun yürüme rekorunu ellerinde tutuyorlar.

Tüm hükümet tarafından 60 yıldır hizlenen bu gerçek, aramıdaki bazı cesur kişiler tarafından ortaya çıkıyor diye ekledi.

Nasa'nın yeni renklendirilmiş Mars resimleri de Mars'ta hayat olabileceğini gösteriyordu.

Kaynak: http://www.yeniklasor.com/i-5630 ... i-Gercekmis%21.html
En üste gitBu mesajı bildir

Üye
REP: 708, 4,10

Kişisel Sayfası

PermaLink05 Oca 2009  21:26

uzaylı denen başka gezegenlerden keşif amaçlı dünyamızı ziyaret eden bazı varlıkların olduğuna bende inanıyorum.kainatta bizim samanyolu galaksimizi bırakın evrenimizin benzeri sayamadığımız kadar sistemler var bu gerçek karşısında evrende bizden başka akıllı canlı yoktur demek dünya dönmüyor ve güneş sisteminin merkezidir demekle eş değerdir.
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink10 Oca 2009  22:50

Alıntı: kylie
uzaylı denen başka gezegenlerden keşif amaçlı dünyamızı ziyaret eden bazı varlıkların olduğuna bende inanıyorum.kainatta bizim samanyolu galaksimizi bırakın evrenimizin benzeri sayamadığımız kadar sistemler var bu gerçek karşısında evrende bizden başka akıllı canlı yoktur demek dünya dönmüyor ve güneş sisteminin merkezidir demekle eş değerdir.
niye inanıyorsun gözünle gördün mü?
öyle bişey olsa hep gelirler niye o zaman hiç gelmiyorlar??
gerçi biz gidiyor muyuz da sanki onlar gelsin. küsmüşlerdir belki
En üste git

Üye
REP: 708, 4,10

Kişisel Sayfası

PermaLink10 Oca 2009  23:01

her şey görmek demek değildir arkadaşım en basit bir iki hesap bile bu kuramın doğruluğunu kanıtlar bizim sayı sistemimizin bile sayamayacağı kadar galaksi olan bir evrende sencede bu mümkün değil mi?
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink10 Oca 2009  23:13

Açıkcası ben NASA'nın astrolojik gücünü kafasına göre kullandığı düşüncesindeyim ama galaksi de bizim henüz keşfetmediğimiz canlılar olabilir ama bunu NASA'dan duyarsanız inanmayın. İnsanlar bu tür canlıların varlığını ( eğer varsa tabii ) onlar istemeden öğrenemez emin olun yani en azından benim düşüncem arada bir insanlara görünüp görünüp hiç bir şey yapmadan kaçacak kadar salak olduklarını düşünmüyorum , ama uzaylı var desek de yalan olur yok desek de
Bir de sadece gördüğümüz şeylere inanmamız gerekiyorsa vay halimize inanç diye bir şey var yapmayın allah aşkına onu görebiliyor musunuz?

En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink13 Oca 2009  03:24

Arkadaşlar Yok demeyin Yüce Kitabımız Kuran-ı Kerimde Toplam 50,000 Alemden bahsediliyor bunların tümünün bizim dünyamızda olmasına imkan yok
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink04 Mar 2009  13:25

benden önceki son iki msj a yüzde yüz katiliyorum
En üste git

Üye
REP: 640, 3,99

Kişisel Sayfası

PermaLink04 Mar 2009  19:04

çok merak ediyorum niye hep aynı yerlere gidiyorlar, ya amerikanın çöl bir kısımında yada başka yerlerde görünüp kaçıyorlar. gel bi taksim meydanına, sultanahmet'e, dur 2dk yemeyiz anasını satim. madem o kadar teknolojiksin ayrıcaGülümseme.
En üste git

Üye
REP: 212, 3,71

Kişisel Sayfası

PermaLink04 Mar 2009  19:08

keşke bir uzaylıyı yakalasamda ona çay ikram etsem neden hiç sade vatandaşlara görünmüyor bunlar illa astronot mu olmak gerekiyor veya amerikalı bizim neyimiz eksik bizden daha misafir perver millet var mı
"BİR HİLAL UĞRUNA YA RAB NE GÜNEŞLER BATIYOR"
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink04 Mar 2009  19:20

Bu Ufolarda hep Amerikalılarla ve dilleride İngilizce olarak iletişime geçiyor...

En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink02 May 2009  00:56

Bir çok tez kendini çürütüyor zaten, hem uzaylı gören varsa çıksın söylesin arkadaşlar, ışık gördüm falan hikaye tabii ki, bizzat uzaylı görmüş olacaksınız. Denildiği gibi niye Amerikan malı veya Rus malı bu uzaylılar (hep onlar görüyor, inceliyor, konuşuyor falan filan hikayeler var) Uzayda yaşam olabilir mümkündür ama gezegenimize gelmeleri veya bizimle kontak kurmaları pek mümkün görünmüyor. Ya da şöyle diyeyim uzaylılar nasıl olurda insana benzer, boyu 1cm de olabilir, 10 metre de, duyuları farklı, şekli farklı, üremesi farklı, ömrü farklı, hatta temel maddeleri bile farklı olabilir, ihtiyaçları ve yaşam sistemi dünyamızdan çok farklı olabilir, hayal bile edemeyeceğimiz canlılar olabilirler ama gezegenimize gelip görünmemeleri veya gizlenmeleri tam bir saçmalık bence. Biz uzaya gidebilsek gizlenir miydik hiç bir düşünün??? Bence insanoğlunun aya çıktığı nasıl bir hikaye ise dünya dışı varlıklarla bağlantı kurulmuş olması da öyle, daha aya gidemiyoruz beyler, hep hayal kuruyoruz.
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Ve karar: UFO hacker'ı ABD'ye verilecek mi?CHIP Online 4 15 Eki 2009  16:29
 RESIMLERI VE VİDEOLARI NET IZLEYEMIYORUMHPQ-User 1 26 May 2010  11:06
 Önce UFO dediler, sonra vaz geçtiler...CHIP Online 3 19 Şub 2009  15:20
 UFO hacker'ının ABD'den kurtulma umudu...CHIP Online 1 22 Oca 2009  10:37
 UFO hacker'ına dev bir destek daha...CHIP Online 0 06 Tem 2009  12:00
Bu sayfa 0,73 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu