Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Opera 9.5 son sürümü indirmeye sunuldu

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink12 Haz 2008  12:23

Opera 9.5 son sürümü nihayet çıktı. Alternatif web tarayıcısı arayanlar mutlaka göz atmalı!

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Oper ... e-sunuldu_7298.html

Bir süredir merakla beklenen Opera web tarayıcısının 9.5 sürümü şu anda indirilmeye hazır. Programı buraya tıklayarak sisteminize indirebilir ve kurabilirsiniz.

Tüm konu: Opera 9.5 son sürümü indirmeye sunuldu

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Web tarayıcı olarak hangi yazılımı tercih ediyorsunuz.

En üste gitBu mesajı bildir

Üye
REP: 89, 3,62

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink12 Haz 2008  12:52

• • •• • •Mozilla Forever• • •• • •

En üste git

Denetmen

Kişisel Sayfası

PermaLink12 Haz 2008  15:24

IE ve Firefox beraber ilgi alanımda... Zaman zaman opera'yı da kullnıyorum. Bir iki defa Safari ile de haşır neşir oldum ama çok seyrek. Bence burada sorulması gereken şu: Opera 9. sürümünü yarıladı ama henüz 2. sürümünü yeni çıkarmış Firefox, Opera'dan neden daha popüler?
. . . : : : G R a N Z a T : : : . . .
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink12 Haz 2008  15:50

Opera ve Mozilla safariyle bnde haşır neşir olmustum ama grafik arabimi gelişmemiş fazla ve spaces alanında ve onun gibi grafik ön planlı sayfalarda zorluk çıkartıyor safari,o yüzden mozilla ve opera vede tek birşey iserseniz tabiki mozilla;) ama operada imdb resim kaydet yasağını güzel deliyor genelde imdb deki resimler kaydedilmez ama opera da kaydedile bilir hale getirilimiş ;)
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink12 Haz 2008  16:49

bu resim herşeyi anlatıyor

En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink12 Haz 2008  19:40

Çok estetik bir görünümü var güzel.

[/URL]
Güncelleme: AYKANUS (12 Haz 2008 20:04)
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink12 Haz 2008  21:01

Arkadaşlar bende mozilla fanatigi idim ama itiraf etmeliyimki 9.5 opero muhteşem.iki gündür mozillayı açmıyorum opera 9.50 yi mutlaka deneyin tüm epostalarımıda kontrol edeyorm ve çok rahat ve hızlı....
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink12 Haz 2008  21:27

opera zaten çok iyi bir web tarayıcı idi...

ama son sürümü ile görünümüde süper olmuş...
En üste git

CHIP Online

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink12 Haz 2008  21:47

Alıntı: GRaNZaT
IE ve Firefox beraber ilgi alanımda... Zaman zaman opera'yı da kullnıyorum. Bir iki defa Safari ile de haşır neşir oldum ama çok seyrek. Bence burada sorulması gereken şu: Opera 9. sürümünü yarıladı ama henüz 2. sürümünü yeni çıkarmış Firefox, Opera'dan neden daha popüler?

Yanıt veriyorum. Opera çok çok çok daha eski bir tarayıcı. 8. sürümünden önce ücretli bir tarayıcıydı. O yüzden sesini sedasını bu ülkeden duymak zordu.

Ayrıca Firefox'un 0'la başlayan ve her yamayla +0.0.1 artırdığını düşünürsek, Firefox 30'uncu belki daha yüksek bir sürümüne ulaşacak.

Diğer yandan Firefox derken içinde motoru eski Netscape'leri de katmak gerekiyor. Popüleritesine gelince, hani "xxx sömürüsü" lafını kullanıyoruz bizim siyasetimiz içinde, aynı şey Firefox için de "Open Source" sömürüsü ile başladı. Kabul etmek lazım ki, diğer browserların en büyük hatası 3. parti eklentilere kapalı oluşu. Ama bu tamir edilemeyecek bir şey değil.
Banlandınız mı? Burayı Okuyun
Twitter: @sislamoglu  @chiponline  
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. - Rick Cook
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink12 Haz 2008  22:38

Opera her zaman çok daha kullanuşlı gelmiştir bana. Note özelliğiyle bir adım önde olmuştur hep. Yeni formlar doldurmak gerektiğinde note kısmına girilen bilgiler form doldurmayı hızlandırmıştır. Ayrıca bana Operanın daha hızlı olduğunu düşünüyorum.
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink12 Haz 2008  22:40

Alıntı: cym247
Opera her zaman çok daha kullanuşlı gelmiştir bana. Note özelliğiyle bir adım önde olmuştur hep. Yeni formlar doldurmak gerektiğinde note kısmına girilen bilgiler form doldurmayı hızlandırmıştır. Ayrıca Operanın daha hızlı olduğunu düşünüyorum.
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 opera 9.5 çıktıeolos 10 13 Tem 2008  14:14
 opera 9.5 yardımReFeRaNSs 1 10 Tem 2008  21:59
 Opera Mobile 9.5: Artık Widgets desteği varCHIP Online 1 22 Eki 2008  18:52
 Bedava Microsoft Flight indirmeye sunuldu!CHIP Online 0 29 Şub 2012  21:00
 Windows Server 8 beta indirmeye sunuldu!CHIP Online 1 03 Mar 2012  22:34
Bu sayfa 1,15 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu