Vangelis sormuş: Oturum açtığımda 2 adet belgeler penceresi önleyemediğim bir şekilde açılıyor. MSN messengerın ya da diğer programların açılışta otomatik açılmasını önleyebiliyorum ama bu iki pencerenin açılmasını önleyemiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Soru Türü: Yazılım İşletim Sistemi: Windows Vista Sistem Özellikleri: Toshiba Satellite A200-1BP
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506)
CHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
CHIP Download olimpiyat heyecanını PC'nizde yaşamanız için ücretsiz spor oyunlarını bir araya getirdi.
CHIP Online Windows'un varisi olacak olan Midori hakkındaki güncel bilgileri sizin için derledi...
WeBStaR
Yeni Üye
REP: 5
Mesaj Tarihi : 15 May 2008 14:26:36
Virüs Büyük İhtimalle KİS 7.0 Scan Etmeni Tavsiye Ederim.Kolay Gelsin.
hkkhkk
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 15 May 2008 14:49:44
ekran resmini bi gönderirsen yardımcı olabilirim
byburak2008
Deneyimli Üye
REP: 179
Mesaj Tarihi : 16 May 2008 00:28:30
hkkhkk'den alıntı:
ekran resmini bi gönderirsen yardımcı olabilirim
Aynen Resimlerini Gönder Yardımcı Olalım
baryu
Üye
REP: 8
Mesaj Tarihi : 16 May 2008 14:08:34
Başlat>Çalıştır>msconfig yaz, başlangıç sekmesine gel ve driver programları ve istedigin programlar haricindeki kalan dosyaların onay kutucugunu kaldır.
Oslik
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 16 May 2008 14:50:51
Benim de aynı türden bir problemim var. Her açılışta, belgelerim klasörü otomatik olarak açılmış oluyor. Masaüstü ekranı tam olarak tamamlanmadan Belgelerim açılmış oluyor.
Güncelleme: Oslik [16 May 2008 15:07:04]
sah1n
Deneyimli Üye
REP: 205
Mesaj Tarihi : 16 May 2008 14:59:35
Aslında bu soru defalarca sorulmuştu bizde defalarca yazmıştık. Başlat çalıştır a regedit yazın entarlayın.Sonra aşağıdaki yolu izleyin. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon Userinit değerini C:\WINDOWS\system32\userinit.exe, olarak değiştirin.Sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Bilginin kralı olmak için öğrenmenin kölesi olmak lazım
Oslik
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 16 May 2008 15:16:04
sah1n,
Çok teşekkür ederim. Ayrıca bu kadar hızlı ve doğru bir yanıt alabildiğim için de bu Chip Online Forum'a çok teşekkür ederim. Bundan sonra sık ziyaretçilerinden birisi olacağım gibi gözüküyor...