Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 2 / 5< önceki12345Sonraki >
Oyun bilgisayarı arkadaşlar nasıl?
Önceki sayfaya git / 5  Sonraki sayfaya git
desperado1919
Yeni Üye

33 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008  01:44:33
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
gelecege yatırım yap diyosunda arkadaşım yakınlarda nehalem cıkacak sokey yapıları değişecek
bence şimdi en iyisi c2d
nehalem cıktıktan sonrada core quad
desperado1919'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) desperado1919'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

TEST: En iyi cep hangisi?

Vista'daki WinFS incileri

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
TOP 10: En iyi cepler kapışıyorCHIP Online, piyasada fırtına gibi esen en iyi cep telefonlarını kapıştırdı. Ve kazanan...
TOP 10: En iyi cepler kapışıyorWinFS'nin bir ürünü olan sanal klasör yapısını Vista'da ortaya çıkarmak mümkün. Nasıl mı?
Netwampiri
Üye
REP: 14REP: 14REP: 14
REP: 14

223 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008  01:47:49
desperado1919'dan alıntı:
gelecege yatırım yap diyosunda arkadaşım yakınlarda nehalem cıkacak sokey yapıları değişecek
bence şimdi en iyisi c2d
nehalem cıktıktan sonrada core quad

Fiyatları aynı nerdeyse q6600 ile e8400 ün yanılıyormuym

yanılıyorsam kusura bakmayın
Netwampiri'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) Netwampiri'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
desperado1919
Yeni Üye

33 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008  01:50:18
üç aşagı beş yukarı
desperado1919'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) desperado1919'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
draakwolf
Yeni Üye

47 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008  01:52:28
bende öle düşüünüyorum ama 1 seneye kdar deil 3-4 seneye kadar.ewet oyunlara elbet bi getirisi wardır haklısın ama dediğin gibi günümüzdeki oyunları çift çekirdeklli bir işlmeciyle de çok rahat oynayabilirsin.pentium 4 ilede pentium d arasında çift çekirdek ve dört çekirdektekiler kadar bi fiyat uçurumu yoktu bu yüzden insanlar pentium d ye geçmekte zorlanmadılar bu yüzden şu tarihte dört çekirdekli bir işlemci almak bence pek akıllıca diil sistemi DDR3 yapmamak gibi ha ben anakartı DDR2 Ve DDR3 destekli yaparım ileride de parçaları upgrade yaparım o parçalara uygun bi dört çekirdek alırım ama bence zamanı diil insanlar bu kadar zor geçinirken şu zmanda DDR3 bi sistem ve 4 çekirdekli bir işlemciyle kurulmuş bir sistem kaç ytl tutuo ama ileride çok daha uygun fiyat olacaktır ki o zman almak daha mantıklı olacaktır. saygılar yorumun içinde teşekkürler...
draakwolf'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) draakwolf'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Netwampiri
Üye

223 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008  01:53:37
desperado1919'dan alıntı:
üç aşagı beş yukarı

İşlemcilerin Oyuna pek Çok büyük performans katkısı olmadığını biliyoruz 3 aşa 5 yukarı..

düz Mantık diyim :) 2side oyunda aynı performansı veriyor..

4 Almak varken 2 almak niye desemmm ?
Netwampiri'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) Netwampiri'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Netwampiri
Üye

223 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008  01:56:14
draakwolf'tan alıntı:
bende öle düşüünüyorum ama 1 seneye kdar deil 3-4 seneye kadar.ewet oyunlara elbet bi getirisi wardır haklısın ama dediğin gibi günümüzdeki oyunları çift çekirdeklli bir işlmeciyle de çok rahat oynayabilirsin.pentium 4 ilede pentium d arasında çift çekirdek ve dört çekirdektekiler kadar bi fiyat uçurumu yoktu bu yüzden insanlar pentium d ye geçmekte zorlanmadılar bu yüzden şu tarihte dört çekirdekli bir işlemci almak bence pek akıllıca diil sistemi DDR3 yapmamak gibi ha ben anakartı DDR2 Ve DDR3 destekli yaparım ileride de parçaları upgrade yaparım o parçalara uygun bi dört çekirdek alırım ama bence zamanı diil insanlar bu kadar zor geçinirken şu zmanda DDR3 bi sistem ve 4 çekirdekli bir işlemciyle kurulmuş bir sistem kaç ytl tutuo ama ileride çok daha uygun fiyat olacaktır ki o zman almak daha mantıklı olacaktır. saygılar yorumun içinde teşekkürler...

DDR 3 için HaK veriyorum Asla tavsiye etmiyorum Yanlış anlama sakın 4 çekirdek işlemcim var benimde herkese aldırmak gibi bir niyetim yok zaten bnm işlemci 6600 değil madem aynı fiyat.. 2 Alcağına 4 al hesabı
Sayfanın en üstüne git
draakwolf
Yeni Üye

47 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008  02:03:56
bnce insanlar dört çekirdek diince insanın aklına QX9650 CORE2 EXTREME 3.0GHZ 12MB CACHE 1333FSB 45NM ve fiyatı olan 1500 ytl geldiği için çift çekirdekliyi savunuyorlar herhalde :D çünkü dikkat edersen 4 çekirdeklilerin en kötüsü çift çekirdeklilerin en iisine karşı gibi oluo aynı fiyata.yani quad core un en kötüsünün performanslı olmucağı görüşünde herkes core 2 duonun en iisine karşı ki bende öle düşünüyorum bence mantıklı ama psikolojikte olabilir:D
Sayfanın en üstüne git
Netwampiri
Üye

223 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008  02:09:39
draakwolf'tan alıntı:
bnce insanlar dört çekirdek diince insanın aklına QX9650 CORE2 EXTREME 3.0GHZ 12MB CACHE 1333FSB 45NM ve fiyatı olan 1500 ytl geldiği için çift çekirdekliyi savunuyorlar herhalde :D çünkü dikkat edersen 4 çekirdeklilerin en kötüsü çift çekirdeklilerin en iisine karşı gibi oluo aynı fiyata.yani quad core un en kötüsünün performanslı olmucağı görüşünde herkes core 2 duonun en iisine karşı ki bende öle düşünüyorum bence mantıklı ama psikolojikte olabilir:D

Bende q9300 var q6600 overlock yapıp 3.5 ghz yaptığında hızları eşit oluyor arasındaki fark nedir dersen ? 100 ytl fln.

e8400 2 çekirdeği tam randımanıyla kullandığında oyunlarda q6600 e göre yüzde 7 iyi.. q9300 ile kıyaslayınca pek bi fark yok diyorumya o söylediğin işlemciyi bnimkiyle karşılaştır sonuc çoğu programalrda hız var evet ama oyunlarda alcağın performansı fps yi ekran kartından alacağn için sorun yok sende biraz psikolojik baskı var gibi 4 çekirdeğin adisini alacağıma 2 çekirdeğin en iyisini alim gibi birşeyy dedikya q6600 den yüzde 7 fln hızlı o haliyle.. 2 çekirdeğiyle ya oyunlar 4 çekirdek desteğine geçtiğinde bu fark ne olacağını tahmin edebiliyormusun
Sayfanın en üstüne git
draakwolf
Yeni Üye

47 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008  02:16:11
Dediğin gibi herhalde bende bi psikolojik baskı oluşmuş.tabi ki oyunlarda dört çekirdekli oldukları zman performans çok farkedecektir işte ben bu oyunların bu kadar kısa sürede çıkcağını sanmadığım için çift çekirdek yeter diorum yani benimki de bi warsayım sen diosun 1 sene sora çıkar ben diorum 2- 3 sene sonra çıkar kimin haklı kimin haksız olduğunu zman gösterecek:)
Sayfanın en üstüne git
Netwampiri
Üye

223 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008  02:21:37
draakwolf'tan alıntı:
Dediğin gibi herhalde bende bi psikolojik baskı oluşmuş.tabi ki oyunlarda dört çekirdekli oldukları zman performans çok farkedecektir işte ben bu oyunların bu kadar kısa sürede çıkcağını sanmadığım için çift çekirdek yeter diorum yani benimki de bi warsayım sen diosun 1 sene sora çıkar ben diorum 2- 3 sene sonra çıkar kimin haklı kimin haksız olduğunu zman gösterecek:)

E8500 Almıyorsun o konuda sevindim OC yapınca geçersin o işlemciyi
Sayfanın en üstüne git
Önceki sayfaya git / 5  Sonraki sayfaya git
Hızlı Geçiş:
Sayfa 2 / 5< önceki12345Sonraki >
Snitz Forums 2000