webcam
Üye
|
Mesaj Tarihi : 01 Haz 2007 10:59:44
|
|
|
|
Dersimiz : PAZARLAMA Konumuz : Pazarlama Kavramları
1. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz ve yanına giderek "Çok zenginim. Evlen benimle!" dediniz. Bu, doğrudan pazarlamadır.
2. Bir grup arkadaşınızla katıldığınız partide büyüleyici bir kız gördünüz. Arkadaşlarınızdan biri kızın yanına gitti ve sizi işaret ederek kıza "O çok zengin. Evlen onunla!" dedi. Bu, reklamdır.
3. Katıldığınız partide büyüleyici bir kız gördünüz ve yanına gidip telefon numarasını aldınız. Ertesi gün arayıp "Çok zenginim. Evlen benimle!" dediniz. Bu, telepazarlamadır.
4. Katıldığınız partide büyüleyici bir kız gördünüz. Kalkıp kravatınızı düzelttiniz, ona doğru yürüyüp içkisini tazelediniz, arabanın kapısını açtınız, çantasını düşürünce eğilip aldınız, küçük bir gezinti teklif ettiniz ve sonra "Bu arada ben çok zenginim. Benimle evlenir misin?" dediniz. Bu, halkla ilişkilerdir.
5. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz. Yanınıza geldi ve "Duyduğuma göre çok zenginmişsiniz. Benimle evlenir misiniz?" dedi. Bu, marka bilinirliğidir.
6. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz. Yanına yaklaşıp "Ben çok zenginim. Evlen benimle!" dediniz. Suratınıza okkalı bir tokat yapıştırdı. Bu, "müşteri geribildirimi" dir.
7. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz. Yanına yaklaşıp "Ben çok zenginim. Evlen benimle!" dediniz. O da sizi kocasıyla tanıştırdı. Bu, "arz-talep uyuşmazlığı"dır.
8. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz. Yanına yaklaştınız, ama siz birşeyler söyleyemeden önce biri gelip ona "Ben çok zenginim. Benimle evlenir misin?" dedi ve kız onunla gitti. Bu, sizin "pazar payınıza göz koyan rakip"tir.
9. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz. Yanına yaklaşıp "Ben çok zenginim, evlen benimle!" diyecekken karınız geldi. Bu, "yeni pazarlara girememek"tir.
|
|
| |
 |
Uzayı PC'nizde keşfedin! |
Google'ın dünyası karardı |
Her eve bir Süper PC |
 PC'nizin başından kalkmadan bir uzay turu yapmaya ne dersiniz? Ücretsiz Celestia bu imkanı veriyor! |
 Google'ın, seks tartışmalarıyla gündemden düşmeyen sanal dünyası Lively'den kötü haber geldi. |
 NVIDIA, bugüne kadar sadece özel kurumlarda görmeye alıştığımız süper bilgisayarları evimize taşıyor |
|
jeomania
Deneyimli Üye
     REP: 25
|
Mesaj Tarihi : 01 Haz 2007 12:14:56
|
|
|
|
katıldığım partiler ben olmadan başlamadığı için bu dersten direk geçmiş durumdayım yhaaaahhahaha :):)) ama ben kimseye evlen benimle demem hele parti kızlarına hiç demem ki desen kız üstüne güler zaten :)
|
|
|
| |
|  |
erkanc
Forum Katibi
    REP: 279
|
Mesaj Tarihi : 01 Haz 2007 15:57:28
|
|
|
|
bu pazarlama stratejilerini çapkınlık okulu yüksek ihtisas öğrencilerine okutmak lazım
|
|
| |
|  |
Pompei
Üye
|
Mesaj Tarihi : 01 Haz 2007 16:20:24
|
|
|
Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz. Yanına yaklaşıp "Ben çok zenginim. Evlen benimle!" dediniz. O da sizi kocasıyla tanıştırdı. Bu, "arz-talep uyuşmazlığı"dır.  evli ve kız enteresaannnnn
|
|
| |
|  |
jeomania
Deneyimli Üye
|
Mesaj Tarihi : 01 Haz 2007 16:36:11
|
|
|
Pompei'den alıntı: Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz. Yanına yaklaşıp "Ben çok zenginim. Evlen benimle!" dediniz. O da sizi kocasıyla tanıştırdı. Bu, "arz-talep uyuşmazlığı"dır.  evli ve kız enteresaannnnn höhö çok komik..! 
|
|
|
| |
|  |
Pompei
Üye
|
Mesaj Tarihi : 01 Haz 2007 17:30:38
|
|
|
|
telefonda bülbül gibi şakıyan lardan değilim . çok istiyorsan bahçelievler gold da buluşalım pazar günü . bakalım senmisin erkek benmiyim erkek . . . it ürür kervan yürür ! demiş atalarımız .
|
|
| |
|  |
jeomania
Deneyimli Üye
|
Mesaj Tarihi : 01 Haz 2007 17:51:43
|
|
|
|
webcam arkadaşım açtığın konuyu kirletiyor ama yapacak bişe yok...
adanalı olmasaydım şu an bunları yazamazdı ama emin ol.....
forumda bunun olduğu şehirde olupta benim yerime bunu bulup iskeletini boğazından çıkaracak adam da yok demekki.. bu hala yaşıyor şu an maalesef. evet..
|
|
|
| |
|  |
Borga-x
İlk Maestro
    REP: 1543
|
Mesaj Tarihi : 01 Haz 2007 18:18:33
|
|
|
|
arkadaşlar abartıyorsunuz. Burası bilgi plartformu, kavga gürültü yeri, çocuk parkı hiç değil. Pompei arkadaşım önce sen başlattıgına göre alttan alıp özür dilemesi gereken sensin. Konu burda kapansın bence.
|
|
|
| |
|  |
Pompei
Üye
|
Mesaj Tarihi : 01 Haz 2007 18:22:57
|
|
|
|
borga x ben neyi başlatmışım . saçmalama yahuu ! neyse bundan sonra çocuksu şekilde yazan birine birdaha cevap vermeyeceğim . borga x lafım sana değildi .
|
|
| |
|  |
jeomania
Deneyimli Üye
|
Mesaj Tarihi : 01 Haz 2007 18:25:20
|
|
|
Borga-x'dan alıntı: arkadaşlar abartıyorsunuz. arkadaşım dikkat et adam bana rumca küfür ediyor ve her mesajında azının bozuk olduğunu gösteriyor.. ben rumca falan bilmem az önce sağolsun bi arkdşm uyardı.. ama yeter artık bu adamı modlar adminler görmyorsa banlamak istemiyorsa bilelim bizde ona göre bu foruma girelim.
|
|
|
| |
|  |
erkanc
Forum Katibi
    REP: 279
|
Mesaj Tarihi : 01 Haz 2007 18:30:52
|
|
|
|
pompei sana hiç yakışmadı adam anlamıyor diye verdin ona küfürü yazık gerçentende yazık sanin derdinne eğer sorunun varsa aranızda helledersiniz ama küfür işe girdimi çok ayıp senin bu yaptığın çocukluk ötesi olmuş
|
| Güncelleme: erkanc [01 Haz 2007 18:32:33] |
|
| |