Arkadaşlar benim pc'im de 2 tane işletim sistemi yüklü 1-Vista 64bit ultimate 2-ubuntu Dün pc'im tv ye bağlamaya çalıştım bir sürü kablo vardı hangisiyle daha iyi görüntü alırım diye denedim ilk kablo çalıştı sonraki çalışmadı ondan sonrakinde ise vista açılış ekranı geldi sonr asinyal yok dedi ama pc çalışıyor bende ilk kabloyu kullannıyım dedemi fakat daha önce çalışan ilk kablodada aynı sorun oldu neyse tv den vazgeçip normal ekranıma bağladım yine aynı sorun oldu. Pc'im güvenli modda açılıyor fakat normal olarak açılmıyor sorun sizce ne olabilir.
Oyun tarihinin önemli ismi Half-Life'tan 10. yaş günü hediyesi: Sadece 1 Dolara orijinal Half-Life.
Üç büyük şirketin çalışanları şirketlerini dava etmeye hazırlanıyor. Davanın merkezinde Vista var!
Windows 7'nin merakla beklenen ilk beta sürümünün ayrıntıları netleşiyor.
ALTUNOLUK
Üye
REP: 13
Mesaj Tarihi : 21 Ağu 2008 10:38:14
İsletım sıstemınlede alakası yok bu sorunun guvenlık kıpte calıstırdıgında sıstemını cozunurluk ayarlarını yukselterek bılgısayarının normal acılmasını saglayabılırsın.
Ayrıyeten dırek olarak tv out cıkısından tvye cıkıs yapıdıgı zaman mhz ayarlarında oynama yapman gereklı dıye bılıyorum cunku monıtorler yuksek mhz de sanırsam 100 olması gerek tvler ıse 50 mhz uzerınden calısmakta yanı ekran kartının ayarları ıle oynayarak tvye goruntuyu cokta net olmamak kaydı ıle aktarabılırsın.
eolos
Deneyimli Üye
REP: 86
Mesaj Tarihi : 21 Ağu 2008 10:39:21
bilgisayarını güvenli modda bi tarat önce daha sonra normal olrak açmayı dene ama normal modda nasıl acılmadıgını da tarif et ekranmı gelmiyo bilgisayarmı restartlanıyo?
impossible is nothing
ALTUNOLUK
Üye
Mesaj Tarihi : 21 Ağu 2008 10:42:28
Taratmakla ne alakası var anlayamadım tv baglandı dıye TV Vırusumu bulastı yoksa ...
Cozunurluk ayarlarında sorun arkadasım.
elrohiremre
Üye
Mesaj Tarihi : 21 Ağu 2008 10:46:49
Normal açılırken o yükleme ekranı geliyo hani bişey doluyoya ondan sonra ekran da ışık var fakat siyah sonra ekran simsiyah oluyo ve yeniden açılıp no signal yazısı geliyor.
ALTUNOLUK
Üye
Mesaj Tarihi : 21 Ağu 2008 10:55:26
guvenlık kıpte acıp masa ustunde sagtus yapıp cozunurluk ayarlarına gelıp orada cozunurlugun kac oldugunu yazarmısın eger cozunurluk cok dusukse onu yukseltmelısın ve mhz ayarlarına gırıp monıtor ıcın gereklı olan ayara getırmelısın.
elrohiremre
Üye
Mesaj Tarihi : 21 Ağu 2008 10:57:54
çözünürlüğü 1024+768 yaptım ama mhzyi nası değiştircem
ALTUNOLUK
Üye
Mesaj Tarihi : 21 Ağu 2008 11:00:37
640x480 kadar dusuk sevıyede ıse cozunurluk pc normal modda acılmaz 1024x768 oldugu zaman normal modda acılacaktır
Ekran kartı sürücülerini guvenlı kıpte sil sıstemı normal açtıktan sonra tekrar suruculerını kur sorun çözülür.
ALTUNOLUK
Üye
Mesaj Tarihi : 21 Ağu 2008 11:06:27
Bu sekılde acılmadı mı ?
Mhz degısımınıde ekran kartının markası ne ıse onun programından yada gelısmıs ayarlar sekmesı vardır goruntu ayarları penceresınde suan kullandıgım sıstem lınux wındows olsa acıklamasını daha net yapabılırdım.
elrohiremre
Üye
Mesaj Tarihi : 21 Ağu 2008 11:12:40
Sayın ALTUNOLUK kardeşim senin ilk dediğin gibi yaptım normal olarak açıldı ama açılırken ekranda siyah ve yeşil kareler oluştu normal winodws ekranında ise renkler bi acayipti zaten sonra yine ekran gitti.