Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Pcden tik tik sesler geliyor.
feyyaz93
Üye

83 Mesaj

Mesaj Tarihi : 12 Eki 2008  15:10:06
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Arkadaşlar kasada dvd-r,cd-rom ve harddisk üst üstee duruyor ve onlardan birinden 3-4 dakika kadar süren tik tik sesler geliyor.Yazılım ile ilgili ses değilde donanım ile ilgili olabileceğini düşünüyorum.Ne olabilir?yardımlarınızı bekliyorum.
ALAYINA İSYAN ALAYINA KAFSİNKAF
feyyaz93'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) feyyaz93'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

ASUS MK241H 24" LCD

ASUS Rampage Extreme

Portable TV 10.2" LCD

ASUS MK241H 24ASUS, elimizdeki modeliyle 24 inç piyasasındaki az sayıda örnek arasından sıyrılmaya çalışmış.
ASUS Rampage ExtremeAsus'un performans konusunda en başarılı anakartlarından olan ürün, üzerinde Intel'in X48 yonga setini taşıyor.
ASUS Rampage ExtremePhilips yeni taşınabilir televizyonu ile TV keyfini her yere taşımayı hedefliyor.
feyyaz93
Üye

83 Mesaj

Mesaj Tarihi : 12 Eki 2008  15:42:53
arkadaşlar sesin harddiskten geldiğini farkettim ses 1-2 dkka duyulduktan sonra pc dondu ve mavi ekran hatası geldi?Bu ne sorunu olabilir arkadaşlar lütfen yardım.
ALAYINA İSYAN ALAYINA KAFSİNKAF
feyyaz93'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) feyyaz93'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
ahmet79
Bilgin Üye
REP: 587REP: 587REP: 587REP: 587
REP: 587

2640 Mesaj

Mesaj Tarihi : 12 Eki 2008  15:44:14
büyük ihtimale hd den geliyordur bununla arasıra disc birleştirme yap biraz faydası olur
http://www.auslogics.com/en/softwar...rag/download
ahmet79'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) ahmet79'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
gelecek69
Yeni Üye

42 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Eki 2008  13:03:39
feyyaz93'ten alıntı:
arkadaşlar sesin harddiskten geldiğini farkettim ses 1-2 dkka duyulduktan sonra pc dondu ve mavi ekran hatası geldi?Bu ne sorunu olabilir arkadaşlar lütfen yardım.

Dostum Hdd bad sektör olmuş yazılımla bunu kapata bilirsin ama o sesi kesemezsin yine karşına çıkar hdd de önemli billgin varsa degiştir yenisini takerim
"CcC"

C
C
C
gelecek69'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) gelecek69'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
kylie
Bilgin Üye
REP: 302REP: 302REP: 302REP: 302
REP: 302

2209 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Eki 2008  13:06:40
feyyaz93'ten alıntı:
bu mesajı okuyunca bir an geçmişi hatırladım,en son benim bilgisayardan da böyle sesler gelip mavi ekran hatası verdiğinde windows çökmüştü.hazırlıklı ol arkadaşım.
kylie'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) kylie'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
PesimistiC.NebuLa
Yeni Üye
3 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 Eki 2008  17:51:12
gelecek69'dan alıntı:

Dostum Hdd bad sektör olmuş yazılımla bunu kapata bilirsin ama o sesi kesemezsin yine karşına çıkar hdd de önemli billgin varsa degiştir yenisini takerim

Katılıyorum arkadaşım.. Sesi kesemezsin .. Önlem olarak Partition Manager programı veya Açılış Disketi'yle MS-Dos komutlarıyla ibrşeyler yapmayı dene ama Bad Sector'ün çok olacağından eminim ..
PesimistiC.NebuLa'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) PesimistiC.NebuLa'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000