Morgue'den alıntı:
Hiç bi değeri küçük düşürmüşlüğüm yok eğer küçük düşmüş olsam o kişiler gibi bişiyi çevirmem ne dediysem odur halada söylüyorum.. Kimseye çamur atıpda (rapçilerden çalma kendin ol gibi) sonra lafı hiç çevirmedim.. Küçük Düşenler düşünsün gerisi beni entrase etmez.. Susupta kendimi ezdirmem 5 saat daha bu tartışma sürcekse tartışırım problem değil.. Zamanım şuanda boş zaten dolu olsa şuanda tartışıyo olmazdım.. Saygılar..
(: Sen benim ne demek istediğimi bi anlada sondan sonra yorum yaz olurmu..? Hakaretmi etmişim gösterin..? (:
Benim gözümde küçük düştün mesela.. Forumun genelinde de şahsen böyle düşünüyorum.. Metal'i bile böyle saçma kişisel meselende yazıyorsun..
Hakaretimi gösterin demişsin..:
Morgue'den alıntı:
Arsenal kötü dağıtır.. Porto kötü döşer.. Kiev zaten 7eneVin müptelası paso koyuyo..
Yakında görürüz 7eneVlileri kasapta bağırırken yağlı koyun yağsız koyun diye.. (:
Bu mesajı böyle yazarsan hakarettir, başkasını küçük düşürmeye çalışırken kendini küçük düşürmektir..
"Oysa bu takımlar feneri yener" yazıp geçsen hakaret olmaz, küçük de düşmezsin.. Forum genelin bazı yazılarında da alaycılık buluyordum sende demek buraya kısmet oldu yazması..