Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Ses Sorunu Lütfen Yardım!
malkoçoğlu
Yeni Üye

4 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Haz 2008  20:23:51
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
selam arkadaşlar sorunum benim hoparlörleri biraz fazla açınca cızırtılı sesler geliyo hoparlörden baya kötü ve internet sayfasında gezerken butonu sürüklerken felan sorun ne olabilir acaba acil yardım edermisiniz?
malkoçoğlu'nun profilini görüntüle (Çevrimdışı) malkoçoğlu'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Türkiye'nin ilk Core i7'si

Spore gelişiyor!

Apple'a iPhone davası!

20081120181500Türkiye'nin Core i7 ile güçlendirilmiş ilk bilgisayarı Xcellerator, Compex'te sahne alıyor!
Spore-Creepy-Cute-Parts-ile-daha-eglenceliSpore için hazırlanan Creepy & Cute Parts paketi çok yakında bizlerle. Yeni paket neler sunacak?
Spore-Creepy-Cute-Parts-ile-daha-eglenceliiPhone 3G ile ilgili şikayetler şimdi de mahkeme salonlarına taşındı. Peki ama nedir bu şikayetler?
Sanal Casus
Yeni Üye

14 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Haz 2008  20:38:35
ses ayarlarına gir..

seçenekler > gelişmiş denetimlere tıkla.. orda haporlör ses ayarlarının altında geşilmiş'i görüceksin tıkla orayı 2 seçenek görceksin onlar işaretli büyük ihtimal onları kaldır yeniden başlat....
Sanal Casus'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) Sanal Casus'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
sgungul
Üye

143 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Haz 2008  21:14:49
Baslat / ayarlar / denetim masası / ses konusma ve muzık aygıtları / ses efeklerı ve ses aygıtları / gelişmiş / cd çalr sesını kapat veya kıs sorunun cozulecektır.. Biraz uzun oldu ama idare et arkadasım

iyi calısmalar...
sgungul'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) sgungul'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000