Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Sildiğim dosyalar geri dönüşüm kutusuna gitmiyor

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink17 May 2009  18:11

selam benim sildiğim dosyalar geri dönüşüm kutusuna gitmiyor sil dediğim zaman silinsinmi diyor evet diyorum tamamen kayboluyor sürükleyip geri dönüşüm kutusunun içine atıyorum yine aynısı oluyor heryeri araştırdım bi türlü çözülmedi çıldırmak üzereyim geri dönüşüm kutusunun özelliklerinde bi yanlışlık yok group policy ayarlarında da bişey yok klavyenin Shift düğmeside basılı değil gayet sağlam bu sorunun nedenini söyleyebilecek biri varmı acaba yoksa delirtecek bu bilgisayar beni
En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink17 May 2009  18:19

Merhaba,
Aşağıdaki ayarları kontrol edin sanırım sorun bundan kaynaklanıyor ;
"Geri Dönüşüm Kutusu Sağ klik -> Özellikler" Genel Bölümde "Dosyaları Geri Dönüşüm Kutusu'na taşıma.Dosyaları sildiğimde hemen kaldır" seçeneği işaretliyse kaldırın.
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink17 May 2009  18:33

hayır işaretli değil her türlü ayarı denedim ordaki ama olmadı bi türlü
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink25 May 2011  12:15

Klasör seçeneklerinden Gizli ve Sistem dosyalarını göster seçeneklerini aktif ettikten sonra C ve D diskleri altında RECYCLER gizli dosyasının olup olmadığına bakın. Eğer hehangi bir disk altında bu klasör yoksa ilgili diskten silinen doayalar geri dönüşüm kutusuna gitmez. Olmayan disk altında kendiniz bir RECYCLER klasörü oluşturarak özelliklerinden hidden seçeneğini aktif yapın. Bu işlemden sonra sorunun düzeldiğini göreceksiniz.
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 sildiğim dosyalar çöp kutusuna gitmedenHPQ-User 4 12 Eyl 2008  04:01
 geri donusum kutusuna atmadan silmeHPQ-User 6 04 Tem 2009  21:14
 sildiklerim geri dönüşüm kutuma gitmiyorHPQ-User 1 11 Şub 2012  15:56
 Geri dönüşüm kutusundan silinen dosyalarHPQ-User 2 12 Ara 2007  08:41
 Geri dönüşüm kutusundan silinen dosyalarHPQ-User 9 02 Şub 2010  19:30
Bu sayfa 0,48 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu