Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 1 / 212Sonraki >
Sp3 ve Güncelleme sorunu
/ 2  Sonraki sayfaya git
Asiyem
Yeni Üye

7 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 May 2008  19:01:13
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Sanırım bir çok kullanıcı bunun sorununu yaşıyor araştırın vesaire deniyor ama araştırdığım halde çözümlüyebilmiş değilim
yeni format'tan sonra güncelleştirme yaparken eskiden ortalama 90-95 güncelleştirme yapıyordum şimdi 2 gün önce tekar formatlamam gerekti tek güncelleştirme çıkıyor oda SP3
diğer güncellemeleri kabul etmiyor hadi bakalım :) şimdi ne yapçam bilmiyorum
bu konuda yazışmış mesajlarıda okudum bir çözüm bulamadım anlıyabileceğimiz çözümler sunarsanız sevinirim birde WAU yu tekrar kursam acaba sorun düzelirmi ?

Sevgilerimle iyi çalışmalar
Asiyem'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) Asiyem'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

İyi ki doğdun Google!

Nokia'ya neler oluyor?

Toshiba'nın minik devi

20080907000431Dünyanın en popüler web arama motoru Google, bugün 10. yaş gününü kutluyor. İşte Google'ın hikayesi.
Cep-telefonu-devi-Nokia-da-pazar-payi-korkusuCep telefonu pazarının tartışmasız 1 numarası Nokia'nın pazar payı düşüyor. Nedenler burada...
Cep-telefonu-devi-Nokia-da-pazar-payi-korkusuToshiba Centrino 2 platformunu kullanan küçük ve hafif laptop'u U400'ü tanıttı.
mcafee23
Yeni Üye

41 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 May 2008  19:05:59
senin 90-95 güncellemenin hepsi sp3'de var arkadaşım sp3 zaten güncellemlerin toplandığı bir paket kurulumdur.sp3 kur rahat et.
mcafee23'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) mcafee23'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Asiyem
Yeni Üye

7 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 May 2008  19:14:24
tamam arkadaşım ama halen update gösteriyor yükle diyorum yüklenmiyor daha doğrusu yükle başlatılıyor daha sonra başarısız diyor madem bütün güncellemeler var halen neden güncelleştirmeleri gözteriyo update yaamadığım 17 güncelleme var bunu yapmamıyorum sorunda bu
sanırım acemilik tam anlatamadım derdimi :)
Sayfanın en üstüne git
Asiyem
Yeni Üye

7 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 May 2008  19:18:44
Microsoft Windows XP
Microsoft .NET Framework Sürüm 1.1, Türkçe
Microsoft .NET Framework 2.0 Dil Paketi: x86 (KB829019)
Windows Media Format Çalışma Zamanı 9.5 ve 11 içeren Windows XP için Güvenlik Güncelleştirmesi (KB941569)
Microsoft .NET Framework Sürüm 2.0 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB928365)
Kök Sertifikalar Güncelleştirmesi
Windows XP için Internet Explorer 7 Toplu Güvenlik Güncelleştirmesi (KB947864)
Windows Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı - Mayıs 2008 (KB890830)

Microsoft Office 2007
2007 Microsoft Office Suite Service Pack 1 (SP1)
Microsoft Office Outlook 2007 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB946983)
2007 Microsoft Office Sistemi Güvenlik Güncelleştirmesi (KB947801)
Microsoft Office Excel 2007 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB946974)
2007 Microsoft Office Sistemi Güncelleştirmesi (KB946691)
Microsoft Office Publisher 2007 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB950114)
Microsoft Office Outlook 2007 Önemsiz Eposta Filtresi Güncelleştirmesi (KB950378)
Microsoft Office Word 2007 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB950113)
Microsoft Office Office System 2007 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB951808)

Microsoft Windows Defender
Definition Update for Windows Defender - KB915597 (Definition 1.33.9651.0)

bak bunları yükletmiyor hata mesajı da yok bunu çözmek istiyorum tabi yardımlarınızla
Sayfanın en üstüne git
byburak2008
Deneyimli Üye
REP: 189REP: 189REP: 189REP: 189
REP: 189

1680 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 May 2008  19:56:07
http://www.update.microsoft.com/win...t.aspx?ln=tr
Burdan Yazdıgın Son Güncellemeleri Elle Yada Otomatik Olarak İndirebilirsin

Windows Xp Sp3 Türkce İndirmek İstersen
Burdan http://download.windowsupdate.com/m...ED6FBCDF.exe(316.43 MB )

Windows Xp Sp3 Cd'Kurulumu İcin bu Yazıyı Okuyabilirsin
http://www.chip.com.tr/konu/Service...ir_6642.html
Güncelleme: byburak2008 [17 May 2008 20:58:44]
byburak2008'in profilini görüntüle (Çevrimiçi) byburak2008'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Asiyem
Yeni Üye

7 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 May 2008  02:39:45
Windows Xp Sp3 Türkce zaten türkçe ben bu sp3 pc den kaldırırsam güncellemeleri yapmama izin verirmi? msn de yüklenmiyor bi şekilde bir yerde hata var çözemiyorum
Sayfanın en üstüne git
byburak2008
Deneyimli Üye
REP: 189REP: 189REP: 189REP: 189
REP: 189

1680 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 May 2008  02:55:59
Hatayı Ayrıntılı Yazsan. Yada Resimli Olarak Koyabilirmisin ...!
byburak2008'in profilini görüntüle (Çevrimiçi) byburak2008'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Asiyem
Yeni Üye

7 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 May 2008  22:04:58

Yükleme Sonuçlarınızı Gözden Geçirin

Yazılım yükseltmesi tamamlandı
Artık bilgisayarınıza uygun en son güncelleştirmeleri bulmak ve yüklemek için web sitesini kullanabilirsiniz.

Devam

Ek yüksek öncelikli güncelleştirmeler kullanıma hazır
Bunları yükleyinceye kadar bilgisayarınız risk altında olabilir. Kalan güncelleştirmeleri denetleyin ve bunları şimdi yükleyin.

Güncelleştirmeleri yüklemeyi tamamlamak için şimdi yeniden başlat
Yeniden başlatıncaya kadar bilgisayarınız güncel değildir. Lütfen açık dosyaları, fotoğrafları veya belgeleri kaydedin ve şimdi yeniden başlatın.

Yükleme Özeti

Başarılı: 0
Başarısız: 5
Kalan: 0

--------------------------------------------------------------------------------

Başarılı Güncelleştirmeler

--------------------------------------------------------------------------------

Başarısız Güncelleştirmeler
Güncelleştirmeyi başarılı bir şekilde yükleme hakkında yardım için her sorun tanımının altındaki çözüme bakın.

Sorun: Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi (EULA) Kabul Edilmedi
Çözüm: Güncelleştirmeleri yeniden denetleyin ve güncelleştirmeler yüklenirken bekleyin. EULA'sı olan herhangi bir güncelleştirmenin yüklenebilmesi için EULA'yı kabul etmeniz istenir.

Sorun: Disk Alanı Yetersiz
Çözüm: Daha fazla kullanılabilir alan oluşturmak için Disk Temizleme aracını çalıştırın veya kullanmadığınız programları kaldırın. Yönergeler için bilgisayarınızda Yardım ve Destek'e bakın.

Sorun: Otomatik Güncelleştirmeler şu anda güncelleştirmeleri yüklüyor
Çözüm: Lütfen Otomatik Güncelleştirmeler tamamlanıncaya kadar bekleyin ve sonra güncelleştirme geçmişini denetleyin. O zaman, güncelleştirme yüklenememişse web sitesinden yüklemeyi deneyebilirsiniz.
Not: Otomatik Güncelleştirmeler'in ilerleme durumunu görmek için Sistem Tepsinizde güncelleştirme simgesini tıklatın.

Sorun: Açıklama için lütfen güncelleştirme geçmişinizi denetleyin.

Sorun: Bilgisayarınızdaki bir sorun, güncelleştirmelerin karşıdan yüklenmesini ve kurulmasını engelliyor
Çözüm: Sorunu çözmek için güncelleştirmeleri kurmayı yeniden deneyin. Bu işe yaramazsa, sorunu çözmek için Sorun Giderici'yi kullanın.

Microsoft Windows XP
Windows Media Format Çalışma Zamanı 9.5 ve 11 içeren Windows XP için Güvenlik Güncelleştirmesi (KB941569)
Microsoft .NET Framework Sürüm 2.0 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB928365)
Microsoft .NET Framework 1.1 Service Pack 1
Windows XP için Internet Explorer 7 Toplu Güvenlik Güncelleştirmesi (KB947864)

Microsoft Windows Defender
Definition Update for Windows Defender - KB915597 (Definition 1.33.9651.0)

Kalan Yüksek Öncelikli Güncelleştirmeler
Tüm yüksek öncelikli güncelleştirmeleri yükleyene kadar bilgisayarınız risk altında olabilir. Bu güncelleştirmeler, güvenlik tehditlerine ve performans sorunlarına karşı koruma sağlar.

Bu web sitesinden yüklediğiniz tüm güncelleştirmeleri gözden geçirmek veya bilgisayarınızda otomatik güncelleştirmeyi etkinleştirmek için bkz: güncelleştirme geçmişi.

----------------------------------------------------------

Arkadaşım resim ekleyemedim ama sayfayı kopyaladım oldugu gibi senide çok uğraştırdım sanırım yaa madem sp3 bütün güncellemeleri içeriyor neden eski güncellemeleri gene istiyorki pc her açtığımda güncellemeleri yükle diyo sonra yüklenmiyor
Sayfanın en üstüne git
Asiyem
Yeni Üye

7 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 May 2008  14:42:29
Bukadar uğraştan sonra problemmim çözüldü benim gibi Sp3 yükledikten sonra güncelleme sorunu yaşayan arkadaşlar Xp niz lisanslıysa microsoft online chat bölümünden yardım alarak bir dosya yüklemeniz gerekiyor güvenli mod'da
all update dosyasını yükledikten sonra bilgisayarı yeniden başlattığınızda sorun ortadan kalkıyor

Sevgilerimle Asiye
Sayfanın en üstüne git
mitra2773
Yeni Üye

3 Mesaj

Mesaj Tarihi : 02 Haz 2008  13:41:42
Asiyem'den alıntı:
Bukadar uğraştan sonra problemmim çözüldü benim gibi Sp3 yükledikten sonra güncelleme sorunu yaşayan arkadaşlar Xp niz lisanslıysa microsoft online chat bölümünden yardım alarak bir dosya yüklemeniz gerekiyor güvenli mod'da
all update dosyasını yükledikten sonra bilgisayarı yeniden başlattığınızda sorun ortadan kalkıyor

Sevgilerimle Asiye

Aynı sorun bendede var acaba hangi programı yükledinde hallettin söyleyebilirmisin???
mitra2773'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) mitra2773'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Asiyem
Yeni Üye

7 Mesaj

Mesaj Tarihi : 02 Haz 2008  22:26:36
Arkadaşım http://support.microsoft.com/default.aspx?ln=TR burda sayfanın en altında online chat var eger Xp lisanslıysa sorunsuz bir şekilde halledersin giriş yap ve sorununu yaz sana allupdate olarak bir dosya yolluyacaklar onu kurucaksın ve sorun ortadan kalkıcak benim burdan bu dosyayı gönderme hakkım varmı bilmiyorum dediğim gibi xp lisanslıysa dert etmeden yukarıda verdiğim siteye gir ve online caht yardım al ok olmazsa yardımcı olmaya çalışırım
Sayfanın en üstüne git
/ 2  Sonraki sayfaya git
Hızlı Geçiş:
Sayfa 1 / 212Sonraki >
Snitz Forums 2000