Asiyem'den alıntı:
Windows Xp Sp3 Türkce zaten türkçe ben bu sp3 pc den kaldırırsam güncellemeleri yapmama izin verirmi? msn de yüklenmiyor bi şekilde bir yerde hata var çözemiyorum
Bu sorunu bende yasiyordum ama ben sorunu cörmüstüm
Ben kendime bir Katilim Cd olusturma istedim ve sonunda Nlite kendime güzel bir CD hazirladim sp3 entegre ettim daha sonra serial entegre ettim gel gelelim serail entegre etmek icin NLITE de Katilisiz kurulum secenegini secmemiz lazim ama bunu secince tek serial entegre etmek degil yanin bir cok ayarida yapmak gerek bende bunun farkina varmadim daha sonra CD yapip Format attim Format bittiktenm sonra birde baktim one klasik Xp falan MSN yi ypklüyorum yüklenmiyor Net framework yüklüyorum yüklenmiyor güncelleme yapiyorum olmuyor
Sorunda suymus N litede katilimsiz Cd olurturdugumda hani normal XP kurulusda ag ayari Standart oluro WORKGROUP ismini alir ya iste orayida atlamisim artik güvenli kip gibi bir giris yapmisim neyse baska yoldan güzel Cd daha hazirlayip sorunu cözdüm Ben NLITEDE Sp3 entegre etmesini yada östeki ayarlari yada ISO olarak CD ye yakmayi tavsiye ederim ama KATILIMSIZ KURULUM secenegini tavsiye etmem
saygilarimla