Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Tasarım-çalışması: Eyfel kulesi cep telefonu

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink22 Tem 2008  13:00

Fransızlar, Paris'in ünlü sembolü olan Eyfel kulesini bir cep telefonu tasarımı için kullandılar...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Tasa ... -telefonu_7878.html

Bu hafta Fransa'da milli tatil kutlandı. MobilFrance.com sitesi Fransız bir telefonun nasıl gözükeceğini düşündü ve hemencecik Eyfel kulesi tasarımında bir smartphone tasarladı.

Telefonun ön tarafında şık bir dokunmatik ekran var fakat yan taraf Paris'in ünlü sembolünü hatırlatıyor. Avantaj elinizde: Artık kimse görüşünüzü engellemeden Eyfel kulesinin bir resmini yapabilir veya kamera sayesinde kule ile aynı karede bulunabilirsiniz. Eğer görüş açınız yine kötü olursa mavi gökyüzünü arka plan olarak kullanın.

Tüm konu: Tasarım-çalışması: Eyfel kulesi cep telefonu

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Türkiye'ye has bir telefon yapmak isteseydiniz nasıl bir tasarım kullanırdınız?

En üste gitBu mesajı bildir

Yeni Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink22 Tem 2008  14:18

Türkiye'ye has bir tasarım yapsaydım Ankara'da ki Ata Kule veya Nevşehir' de ki Peri Bacalarını kullanırdım ;)
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink23 Tem 2008  08:17

Türkiyede böyle bir uygulama yapılmaya kalksa saymakla bitmezdi yapılabilecekler. O kadar çok güzelliğimiz var ki insan şaşırıyor hangisini seçebileceğini.

Ben olsam Anıtkabir'i kullanırdım.
En üste git

Üye
REP: 101, 3,72

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink23 Tem 2008  18:30

evet çok fazla şeyimiz var.. en iyisi türkiye haritası şeklinde olan ve üstünde bazı tarihi yerlemizin işaretli olduğu bir yer olabilr
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Bu cep telefonu sadece bir cep telefonu değilCHIP Online 0 12 Ağu 2010  19:30
 Bu cep telefonu tasarım değil, gerçek!CHIP Online 1 11 Kas 2010  20:14
 T700: Sony Ericsson'dan tasarım odaklı cepCHIP Online 1 10 Ağu 2008  10:56
 Tasarım Rehberi Denizli Web Tasarım Firmasınrtszr 0 19 Eyl 2011  10:17
 n70 cep telefonu veri kurtarmakHPQ-User 1 08 Tem 2007  21:49
Bu sayfa 0,7 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu