Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Test: Anti-spyware yazılımları

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink25 Şub 2009  01:00

Kişisel bilgilerinizi koruması gereken anti-spyware yazılımlarını test ettik. Hangisi daha başarılı?

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Test ... ilimlari_11124.html

Çevrimiçi bankacılıkta kullanılan erişim bilgileri, kredi kartı numaraları, e-postalardaki kişisel bilgiler: Özel casus programları bu bilgile sahip olmak için ellerinden geleni yaparlar. Anti-Spyware ise bu veri hırsızlığını engellemek ister. Fakat birçok program bu testte başarısız oluyor.

Kişisel bilgiler üzerinden ticaret yapmak son derece kârlı. Siber suçlular doluca bir banka hesabına ilişkin hesap bilgileri için 1500 Euro'ya kadar para talep edebiliyor. Buna karşın doğrulanmamış kredi kartı numaraları ve e-posta adresleri düşük-mal niteliğinde ve ekonomik paketlerle beraber satılıyor. Suçlular bu çok değerli kişisel bilgileri kendi geliştirdikleri casus programlarla, yani Spyware'ler ile elde ediyorlar.

Hesap ve kredi kartı bilgilerinizin internette açık arttırmaya sunulmaması için bir anti-spyware programı kullanmalısınız. En azından üreticiler bunu tavsiye ediyor. Fakat CHIP Online testi sadece tek bir ticari programın koruma vaadini yerine getirebildiğini gösteriyor; ücretsiz alternatifler de sadece bazı koşullara bağlı olarak tavsiye edilebilir.

Tüm konu: Test: Anti-spyware yazılımları

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Kullandığınız belli bir anti-spyware var mı?

En üste gitBu mesajı bildir

Üye
REP: 101, 3,72

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink25 Şub 2009  20:35

Ad-Aware, AD-Watch Live anniversary edition.
AVG,Win Defender.
yeterli herhalde Kahkaha
Güvenlik duvarıda var da onu saymak gerekmio Kahkaha
Güncelleme: Fattur (25 Şub 2009 20:36)
Vista Hakkında bilinmeyenler, Yanlış bilinenler

http://www.chip.com.tr/forum/Vista-hakkinda-bilinmeyenler-yanlis-bilinenler_t71448.html
Ayrıca Vista ram düşmanı vbvb. diyenlere önemle bakmaları duyurulur

Her türlü habere itinayla yorum yapılır..
chip online haber benden sorulur.....:DDD
yaklaşanı yakarımKahkahahttp://www.chip.com.tr/forum/Usteki-uyenin-yerinde-olsaydiniz-imzaniz-ne-olurdu_t91899_wp2.html
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink25 Şub 2009  20:37

SPYWARE programım yokk çokk istıyorumm olmasını :)

En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink25 Şub 2009  22:11

madem casus yazılım tanıma testi yapıyosunuz neden norton gibi bir antivirüs programının reklamını yapıyorsunuz.adaware;search and destroy;spybot malwares v.b. casus yazılım programlarını eşleştirmeniz gerekir.işin içine antivirüs programını karıştıracaksanız o zaman nerde kaspersky bitdefender nod32 hani nerde avg?açıkçası chipin ilk defa bu makalesine şüpheyle bakıyorum...

En üste git

Üye
REP: 93, 3,71

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink25 Şub 2009  22:50

Spyware testinde bir antivirüs programı(hem de norton gibi zayıf denilebilecek bir program)birinci çıkıyorsa(sonuçlarda diğerleri nal toplamış görünüyor)benim gözümde geçersiz bir test dir.Beğenmedim
Win 7 Ultimate 64 bit, İ7 2600 Cpu-3.40 Ghz, Asus H61 Chipset,6 Gb Ram,Nvidia GTS 450
En üste git

Üye
REP: 80, 3,76

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink25 Şub 2009  22:55

Tavşanla kaplumbağaları yarıştırmışlar. Kahkaha
Güncelleme: piRe_ (25 Şub 2009 22:55)
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink26 Şub 2009  00:12

Kimseyi savunmak yada suçlamak için yazmıyorum baştan söyliim.

Ben norton kullanıyorum daha önce de biçok prog kullandım. yeni nortonların eskilerle alakası olmadını söyliim önce. Yani önyargılı yaklaşmayın herşeye.

Norton casus temizleyebiliyosa bu testte bulunması bence garip diil. burda norton testi yapılmamış sadece spyları nası temizlediğine bakılmış. gayet normal yani.

daha çok prog olsaymış testte daha yi olurmuş ama chip bu kadarını test etmiş. bize de diyo ki bu proglar arasında casusşarı en iyisi norton temizler. diğer yazılımlar testte olmaması omların kötü olduğu anlamına gelmez.
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink26 Şub 2009  01:13

Spyware Doctor 6 yı kullanıyorum ve bu konuda en başarılı olduğunu düşünüyorum. Yalnız burada sd 6 yı test ederken (söylemek garip olacak ama) heralde orjinal kullanımdaki database ine göre yapmışsınızdır yani (an itibariyle) 1 milyon 181 bin zararlıyı tanıyan haliyle. Ve chip ile (sık sık övdüğü) norton arasındaki duygusallaştığnı düşündğüm ilişki de enteresan geldi bana.
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink21 Ağu 2009  16:46

Anti-Spyware konusunda Spyware Doctor'un üzerine tanımam!

En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Anti spyware,anti malware nedir?minnoş_97 6 12 Tem 2008  20:51
spyware yazılımlarımazirodes 7 25 Ağu 2009  14:13
 2009 Int.Security yazılımları test.sonuçlarıviking20 6 22 Oca 2009  02:42
 avg anti spyware update sorunusinanozk 6 16 Ağu 2008  20:12
 Hangi anti spywaredj_glow 0 30 Tem 2009  12:35
Bu sayfa 0,88 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu