Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Turkcell'in sınırsız interneti sınırlı mı?

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink25 Eyl 2008  21:00

iPhone kontrat paketlerinde sınırsız internet lafı geçiyor; küçük notlar çok farklı şeyler söylüyor!

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Turk ... inirli-mi_8871.html

Buradaki haberimizde
iPhone 3G'nin türkiye'de hangi kontrat şartları altında ve ne kadara satışa çıkacağını duyurmuştuk. Haberi dikkatle incelerseniz, Turkcell paketlerinin tümünde "Sınırsız internet paketi" cümlesinin geçtiğini göreceksiniz.

Ancak Turkcell'in [url=""]web sitesinde "Notlar" başlığı altında[/url] yer alan 2 madde kafaları karıştıracak kadar ilginç. Bu 2 maddede Turkcell kullanıcılarına ne diyor?:

- Sınırsız internet paketi, ortalama kullanım kriterleri esas alınarak aylık 3GB kullanımı içerir.

- iPhone paketleri kapsamındaki internet paketi iki fatura dönemi arası için geçerlidir ve 3GB ile sınırlıdır. Paketten iki fatura dönemi arasında kullanılamayan paket datası bir sonraki aya devretmez. Paket aşım ücreti 0,15YTL/MBdır.

İşte bu 2 madde, Turkcell'in "sınırsız internet paketi" sözünün tam tersini söylüyor. Bu durumdan şu iki sonucu çıkartmak mümkün:

- Turkcell aslında iPhone 3G alacak olan kullanıcılarına sınırsız internet sunmuyor.

- Web sitesinde önemli bir yanlış yapılmış ve bu 2 madde hata sonucu sayfaya eklenmiş.

İşin aslını öğrendiğimizde, yine buradan sizinle paylaşacağız...

Tüm konu: Turkcell'in sınırsız interneti sınırlı mı?

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce bu olayın altında yatan ne?

En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink25 Eyl 2008  21:39

Tamamen Tüketiciyi AldatmacaOha!
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink26 Eyl 2008  11:29

insanların kafalarını karıştırmak sadece.saflara yem atmışlar
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink26 Eyl 2008  15:57

kafa karıstırarak kullanıcıların dıkkatını beles ınternet altında satmak sonra da kullanıcı ucretsız gıbı ıstedıgı gıbı gırecek ve sonra da o alt yazıı fark etmedııı ıcın fatura gırecek bu aynı su bedave mesajları gıbı oluo once bedava denemesı dıo sonra da abone edıo sızı snra da fatura ode hıc yere ......
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink27 Eyl 2008  16:21

Bir yanlışlık değil kandırmaca hem de planlı bir kandırmaca kim bilir kaç uzmanla hazırlandı bu reklam kampanyası...
Hüseyin Derviş
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink27 Eyl 2008  16:32

Alıntı: omerkose88
kafa karıstırarak kullanıcıların dıkkatını beles ınternet altında satmak sonra da kullanıcı ucretsız gıbı ıstedıgı gıbı gırecek ve sonra da o alt yazıı fark etmedııı ıcın fatura gırecek bu aynı su bedave mesajları gıbı oluo once bedava denemesı dıo sonra da abone edıo sızı snra da fatura ode hıc yere ......
Ömer kardeşim dediklerin doğru olabilir ama yazdıklarımıza biraz daha dikat edelim.Beğenmedim
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink28 Eyl 2008  02:33

bu durum iphone la ortaya çıktı belki ama çok uzun zamandır böyle, askerdeyken internet kullanmak için araştırmıştım. hem sınırsız hem hemde 3gb la sınırlı olmasını anlayamamıştım. ama şaşıracak bir şey yok bence "turkcelliyle konuşmanın en ucuz yolu turkcelle" diye reklam yapan dan ne beklersin.. tabiiki turkcelle olacak..
turkcell kadar pazarlama taklacısı; normal olan ve /veya diğer operatörlerde zaten var olan uygulamaları yada olması gereken uygulamaları bir lütuf yada kampanya gibi gösteren bir firma daha olamaz dünyada.

kısacası bu kadar büyük bir firma ve bu kadar küçük hesaplar...yazık...
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink29 Eyl 2008  11:50

Burasi Turkiye..Tipki sigorta yaptirirken sozlesmede,aslinda sigorta firmasini sigortaladigimizi veya kredi karti alirken yapilan sozlesmede bankanin ileride iflas etmesi halinde tum zararina ortak oldugumuzu biliyormuyuz?Hayir bilmiyoruz cunku bu tip sozlesmeler saf insanlari kandirabilmek icin hazirlanir ve beceriksiz veya bunlardan nemalanan devlet buyuklerimiz seyreder.
En üste git

Üye
REP: 174, 3,82

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink29 Eyl 2008  14:55

tamamen kandırmaca ıponenın yanında sadece 100mb veriyorlar o kadar bide o kadar ıpone çıkıcak diye bekledım özelliklerine bakınca husrana uğradım bence ipone cok gerekksiz megapixsel olarak bakıyorum 2 mp kamera koyulmuş fiyatı 8gb 635euro ne gerek varki bugun piyasada bunu 2-3 e katlıycak telefonlar mevcut

şahsen
Güncelleme: Semih Özyurt (29 Eyl 2008 14:58)
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink01 Eki 2008  19:42

ADRAMİYİ Saçmalama ltfn o herkesin maddi durumuna göre değişir ben gunde 1 milyar kazanan biri olsam nie 200 mılyonluk telefon alıyım arada sadece 1 gb daha fazla memorysi olsa fiyatı 1 milyar olsa onu alırım çünkü zenginim o kişiden kişiye göre değişir TURKCELLİN yaptığına ise resmen YUH diyorum
ZEİTGEİST
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink01 Eki 2008  22:16

ya gerçekten arkadaşlar bu önemli yada madelleri niye kısa vede uzun yazıyorlar anlamış değilim
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 1024 Kbps sınırlı yerine 512 kbps sınırsızarasad 9 02 Mar 2009  18:03
 İnterneti Sınırsız Yaptırdım ama..Kakalator 6 28 Nis 2009  22:02
 aylık 8 tl ye sınırsız ev ınternetı 3g denedımzxsel 12 06 Nis 2012  02:17
 net lmitsiz 8mps mi yoksa 1mps sınırsız mımertowww34 1 21 Şub 2010  18:35
 netlimitsiz 8mps mi yoksa 1mps sınırsız mımertowww34 10 03 Mar 2010  15:45
Bu sayfa 1,02 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu