Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

USRobotics wireless modem çok yavaş
ANL_93
Yeni Üye

17 Mesaj

Mesaj Tarihi : 07 Eyl 2008  02:07:32
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
merhaba

bir kaç gün önce usrobotics usr805478 kodlu router+adapter bir paketini aldım.içindeki routerin modeli 9114 adaptörün modeli 5426.
internet hızım 4 mbps

sorun şu ki bundan önceki asus aam6000ug kablolu adsl modemimle 100 mblık bir dosyayı en fazla 20 dkda indirirken wireless modemimle bu hız neredeyse 2 kat azaldı. şimdi kablosuzla 37 dk civarında indriyorum. modem sinyali full gözüküyor.bazen internet sayfalarını açmıyor yenilemek gerekiyor.

bu hız değişiminin nedeni nedir bana açıklarsanız çok sevinirim

os=vista
ABD'den ithal alienware area51 m17x gaming notebook intel centrino2 core2extreme 2.8 ghz işlemci geforce 8800m gtx high-def ekran kartı 17" vxga high-def ekran
4 gb ddr2 ram 500 gb hdd tamamı aydınlatmalı keyboard altında ortada 1 subwoofer
kilosu 5 vardır :) vista ultimate 64 bit işletim sistemi aksesuar:sırt çantası koruma kılıfı mobile gamig battery stand
ANL_93'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) ANL_93'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

TEST: En iyi cep hangisi?

Vista'daki WinFS incileri

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
TOP 10: En iyi cepler kapışıyorCHIP Online, piyasada fırtına gibi esen en iyi cep telefonlarını kapıştırdı. Ve kazanan...
TOP 10: En iyi cepler kapışıyorWinFS'nin bir ürünü olan sanal klasör yapısını Vista'da ortaya çıkarmak mümkün. Nasıl mı?
ANL_93
Yeni Üye

17 Mesaj

Mesaj Tarihi : 07 Eyl 2008  23:18:44
yok mu yardım etcek biri ya

bi sorum daha olcak paketin üstünde 54 mbps yazıyor bu hız desteklediği maximum hız mı yoksa pcyle arasındaki alışveriş hızı mı?
ABD'den ithal alienware area51 m17x gaming notebook intel centrino2 core2extreme 2.8 ghz işlemci geforce 8800m gtx high-def ekran kartı 17" vxga high-def ekran
4 gb ddr2 ram 500 gb hdd tamamı aydınlatmalı keyboard altında ortada 1 subwoofer
kilosu 5 vardır :) vista ultimate 64 bit işletim sistemi aksesuar:sırt çantası koruma kılıfı mobile gamig battery stand
ANL_93'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) ANL_93'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
titi_boss_14
Üye

486 Mesaj

Mesaj Tarihi : 23 Eyl 2008  15:38:09
max desteklediği hız bide indirme hızına gelince bence modemden kaynaklanmaz türkiyedeki internet altyapısı berbat benimkide 1 mbit bazen yerlerde sürünüyor 0.0 ve 0.1 kbit e bile düşüyor bu alt yapıdan ne belkenirki
titi_boss_14'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) titi_boss_14'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000