Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

VirtualBox Windows'u Linux'a entegre ediyor
CHIP Online
www.chip.com.tr

9 Mesaj

Mesaj Tarihi : 07 May 2008  09:01:00
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Linux platformunda Windows keyfi çıkarmak isteyenler Virtualbox yazılımına bir göz atmalı...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Virtual...or_6756.html

Alman Innotek firması sanal PC programı Virtualbox'un yeni bir sürümünü indirme inisiyatifine sundu. Ücretsiz yazılım 1.6 sürümünde artık Mac OS X ve Solaris'i de ev sahibi işletim sistemi olarak destekliyor.

Linux ve Solaris işletim sistemi kullanıcıları güncel sürümde "Seamless Windowing" özelliğinden yararlanabilecekler. Bu özellik sayesinde misafir işletim sisteminin eklentileri ile ev sahibi işletim sistemi sıkıca birbirine bağlanacak. Şu ana kadar bu mod sadece Windows kullanıcılarına sunuluyordu.

1.6 sürümü sayısız hata düzeltmelerin yanında bir Webservice-API ve bir SATA sabit disk kontrolcüsü (AHCI) sunuyor. Diğer detayları resmi sürüm notlarında bulabilirsiniz.

Download: Virtualbox 1.6 (Windows)

Tüm konu: VirtualBox Windows'u Linux'a entegre ediyor

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Hiç Linux altında Windows çalıştırdınız mı?

CHIP Online'nin profilini görüntüle
Sayfanın en üstüne git

Microsoft SideWinder X6

QNAP TS-109II

OCZ Diesel

Microsoft SideWinder X6Microsoft'un Sidewinder X6'sı özellikle online oyuncular için büyük avantaj sağlayan tüm ayrıntıları düşünülmüş bir klavye.
QNAP TS-109IIKurumu son derece kolay olan Qnap TS-109II, özellikle ev kullanıcıları için ideal.
QNAP TS-109IIDüşük kapasitesine rağmen kabul edilebilir veri aktarım hızı ve darbelere dayanıklı gövdesiyle öne çıkan bir USB bellek.
M3ric
Üye
REP: 24REP: 24REP: 24REP: 24REP: 24
REP: 24

107 Mesaj

Mesaj Tarihi : 07 May 2008  10:50:50
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Su anda oyle kullaniyorum zaten. Kubuntu Feisty kullaniyorum fakat bazen Windows 'a ihtiyacim oluyor. O durumda restart etmek yerine cansimidi oluyor insana.
M3ric'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) M3ric'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000