Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 1 / 3123Sonraki >
Vista Home Premium
/ 3  Sonraki sayfaya git
pricetoperformance
Üye

189 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Eki 2008  18:17:29
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
arkadaşlar ben xp kullanıyorum.yeni pc imde vista home premium kullanmayı düşünüyorum.Vistanın bu modelini kullanan arkadaşlar artılarını ve eksilerini maddeler halinde :) yazarlarsa sevinirim.şimdiden teşekkürler;)
pricetoperformance'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) pricetoperformance'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

A'dan Z'ye Güvenlik - 2

Yasal mı, yasak mı?

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
CHIP Online'dan sistem güvenliği dersleri - 2Yazı dizimizin 2. bölümünde bulaşmayı engellemek için sisteminizde almanız gereken önlemler var.
CHIP Online'dan sistem güvenliği dersleri - 2CHIP Online, bir cracker'ın bakış açısından yazılım korsanlarının ilginç yöntemlerini inceledi...
khramn
Bilgin Üye
REP: 488REP: 488REP: 488REP: 488
REP: 488

2099 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Eki 2008  18:36:03
++++++++++++++++++++
Pek eksisini görebilecğinizi zannetmiyorum. Vista hakkında epeyce bilgi sahibi olmuşsunuzudur. Sürüm olarak ekstra bir eksisi bulunmamakta ve ev kullanıcıları için ideal sürüm. Yalnız rahat kullanım ve performans için minumum.; 2 GB ram,iyi bir işlemci, 512 mb 128 bitlik ekran kartı ister
NEDİR ALLAHIM NEDİR? BU DİYARIN ŞU HALİ
BEZGİNLİKTEN RUHUNU KAYBETMİŞ BİR AHALİ
İSLAMA SERBEST OLAN CAMİLERDE MAHPUSLUK,
İMAN,FİKİR,RUH,LİSAN ,SUYU KESİLMİŞ MUSLUK
KALPLERİ DİNLER SAĞIR,KILAVUZLUK EDER KÖR,
DİNDARA ÇAĞDIŞI DER,ÇAĞ BİLMEZ PROFÖSÖR.
RUHSAL,PARASAL,SOYUT,BOYUT,YAŞAM,EĞİLİM
YA BUNLAR TÜRKÇE DEĞİL YAHUT BEN TÜRK DEĞİLİM.
OYSA HALİS TÜRK BENİM,BUNLAR İŞGALCİLERİM
ALLAH TÜRK'E ACISIN YALNIZ BUNU DİLERİM..
khramn'ın profilini görüntüle khramn'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
pricetoperformance
Üye
REP: 2

189 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Eki 2008  18:48:35
kramn peki birçok sorun duyuyoruz sp1 paketiyle bu sorunlar düzeliyo mu ? özellikle bazı oyunların açılmaması sorunu canımı sıkıyor.
pricetoperformance'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) pricetoperformance'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
khramn
Bilgin Üye
REP: 488REP: 488REP: 488REP: 488
REP: 488

2099 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Eki 2008  18:56:37
Bilgisayarımda hem xp hemde vista kullanıyorum. Xp de yaşadığım sorunların yarısını Vistada yaşamıyorum. O sorunlar eskidenmiş.Bizim insanımız tutcudur, vefalıdır.Hep Xp denmesi ondandır diye düşünüyorum.Zaten sizde vistayı kurup bir ay kadar kullanınca performans ve rahatlığı göreceksiniz.Vistanın kendi özelliği olarak ilk başlarda biraz yavaştır UAC vb. birkaç önemli ama sıkıcı gelebilecek araçları vardır. Ancak kısa sürede her yeni olan şeyler gibi bunlarada alışırsınız. Bir süre sonra sizin içinde Xp defteri kapanır.
NEDİR ALLAHIM NEDİR? BU DİYARIN ŞU HALİ
BEZGİNLİKTEN RUHUNU KAYBETMİŞ BİR AHALİ
İSLAMA SERBEST OLAN CAMİLERDE MAHPUSLUK,
İMAN,FİKİR,RUH,LİSAN ,SUYU KESİLMİŞ MUSLUK
KALPLERİ DİNLER SAĞIR,KILAVUZLUK EDER KÖR,
DİNDARA ÇAĞDIŞI DER,ÇAĞ BİLMEZ PROFÖSÖR.
RUHSAL,PARASAL,SOYUT,BOYUT,YAŞAM,EĞİLİM
YA BUNLAR TÜRKÇE DEĞİL YAHUT BEN TÜRK DEĞİLİM.
OYSA HALİS TÜRK BENİM,BUNLAR İŞGALCİLERİM
ALLAH TÜRK'E ACISIN YALNIZ BUNU DİLERİM..
khramn'ın profilini görüntüle khramn'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
elektrobeyin
Üye
REP: 11REP: 11REP: 11REP: 11
REP: 11

225 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Eki 2008  19:05:51
Ben Vista HOme PRemium 64 bit kullanıyorum, çok memnunum. Sistemimde 2 GB RAM var, çok rahat bir biçimde çalışıyor, ayrıca bütün oyunları kesinlikle hiçbir şekilde sorunsuz oynayabiliyorum. Hatta sistemimde önceden XP kuruluydu. XP'den takılan oyunlar Vİsta'da kesinlikle takılmadan ve daha rahat biçimde çalışıyor. Şu ana kadar herhangi bir eksisini görmedim.
elektrobeyin'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) elektrobeyin'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
pricetoperformance
Üye

189 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Eki 2008  19:15:10
khramn ve elektrobeyin yorumlarınız için saol;) bende bu vista home premium kullanıcam yeni sistemimde.
Sayfanın en üstüne git
NOya__
Yeni Üye

21 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Eki 2008  23:50:53
iii günler ! iki vista home premium laptop arasında kablolu yada kablosuz ağ nasıl kuracaz yardımcı olabilecek warmı ! şimdien teşekkürler iii çalışmalar !
NOya__'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) NOya__'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
cinar844
Üye

329 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 Eki 2008  01:39:22
ben kullanıyorum ve bir sene önce almıştım ve ogünden beridir xp ye geçmediğim için çok pişmanım bir seneyi geçmesine rağmen hala memnun değilim özellikle en çok şikayet konum bazı programları çalıştırmaması ve dengesiz oluşu bir şöyle bir böyle oluşu hiç tavsiye etmem arkadaşım sen daha istersen bir sene daha kullan xp yi ondan sonra geçersin demedij deme sonra kullanan olarak ben tavsiye etmiyorum .
pricetoperformance'den alıntı:
arkadaşlar ben xp kullanıyorum.yeni pc imde vista home premium kullanmayı düşünüyorum.Vistanın bu modelini kullanan arkadaşlar artılarını ve eksilerini maddeler halinde :) yazarlarsa sevinirim.şimdiden teşekkürler;)
cinar844'ün profilini görüntüle (Çevrimiçi) cinar844'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
e-eyup
Katılımcı Üye
REP: 69REP: 69REP: 69REP: 69REP: 69
REP: 69

593 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 Eki 2008  07:27:32
bilgisayarımı yenilediğimden beri vista kullanıyorum. hemde 64bit. evet ilk aylarda sorun oldu. çünkü sürücü bulunmuyordu. ama şimdi öyle bir sorun yok. herşey gayet rahat. hatta sp3 çıkmasıyla birde xp kurdum. gerçekten performans kaybı yaşadımmı diye? hayır kesinlikle yok öyle birşey? öncelikle vista da herşey daha hızlı yapılıyor. Eğer xp ile ilgili çıkan yazılılara bakarsanız hep biraz daha vista ya yaklaştırma üzerinde duruluyor.
e-eyup'un profilini görüntüle e-eyup'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
titi_boss_14
Üye

487 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 Eki 2008  11:34:56
YAW VİSTA HP ŞEKER GİBİ BENCE AMA 2 GB RAM AŞAĞISI KURTARMAZ AERO ÖZELLİKLERİ 3B GEÇİŞ FELAN BİDE SP1 OLMAZSA OLMAZ
titi_boss_14'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) titi_boss_14'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
pricetoperformance
Üye

189 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 Eki 2008  14:06:03
cinar844 arkadaşım senin sisteminin özellikleri nasıl ? hani 2 gb ram falan değilse ondan olabilir belki.tamda vistaya kanım ısınmıştı :) 4 gb ram 256 bit lik ekran kartı amd 6000+ 3.1 GHz ile kullanmayı düşünüyorum çnk.sp1 paketiyle ki ben alasayakadar sp2 çıkar.anasayfada sp2 hazırlığı diye bi makale okudum çünkü.umarım sorun yaşamam arkadaşlar.bir kullanayım.bende kendi deneyimlerimi yazıcam buraya ;)
Sayfanın en üstüne git
/ 3  Sonraki sayfaya git
Hızlı Geçiş:
Sayfa 1 / 3123Sonraki >
Snitz Forums 2000