Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 2 / 3< önceki123Sonraki >
Vista da format neden 30 sn sürüyor..
Önceki sayfaya git / 3  Sonraki sayfaya git
Omer KARADENIZ
Üye
REP: 33REP: 33REP: 33REP: 33
REP: 33

112 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 May 2008  14:44:48
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Merhaba
Windows Vista kurulumunu ve sürümlerine göre özelliklerini anlatan bir makale
http://cozumpark.com/blogs/vists/ar...kurulum.aspx
Umarım işinize yarar.
Omer KARADENIZ'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) Omer KARADENIZ'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

Firefox için süper temalar

İzinizi kaybettirin!

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
Birbirinden farklı 11 muhteşem Firefox temasıMozilla Firefox için tasarlanan birbirinden farklı ve muhteşem 11 farklı tema burada...
Birbirinden farklı 11 muhteşem Firefox temasıCHIP Online, internette iz bırakmadan ve güvenli bir şekilde nasıl sörf yapabileceğinizi açıklıyor.
خH@љ
Üye

222 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 May 2008  18:07:42
Beyler Katılıyorum Vistaya çamur atmayın vista gayet iyi bir işletim sistemi
Ancak daha taze olduğundan zamanla oturacak vistanın zaten en çok formatlamdaki zamanını seviyorum. Sıfır Bir sistemi 30 dk da kurdu :D
==> www.orhan-ay.tr.gg <==
[K]i[ş]i[s]e[l] Web Sitem

Ø®H@Ñ™'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Ø®H@Ñ™'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
elazigli
Forum Katibi
REP: 456REP: 456REP: 456REP: 456
REP: 456

3738 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 May 2008  18:49:15
sizede yaranılmıyor ee, hem hız peşindesiniz hemde niye 30saniye sürüyo diyosun. yükledikten sora hatamı veriyor diskinimi bozuo 30snlik format? diskin zaten zarar görürse eger vista'da format atmadan önce tüm birimleri silersin yeni sıfır bir bölüm oluşturursun ve o bölümde windows onarım seceneklerinden(dvd'de) "bellek tanılama aracını" calıştırırsın, tam taraması saatler sürebiliyor tektek her haltı bulup düzeltiyor...

tamam belki ahım şahım yenilik getirmedi vista ama bu kadar bilip bilmeden yazmayın yani cok biliyosanız siz yapın yada gidin linux vs. kullanın...
elazigli'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) elazigli'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
mcafee23
Yeni Üye

43 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 May 2008  19:23:23
bu vista bizden ne istiyor

ilk önce lisanslı vista dediler gidip aldım 400 ytl ultimate (azla yetinmem ama aptallık yapmışım)

sonra ram yetmiyor dediler gittim aldım 2 Gb tek bir ram 210 ytl

daha sonra ekran kartı aero'yu kaldırmıyor dediler gittim onu da aldım 175 ytl

sürücü problemi var dediler sürücüleri yenileyip bios güncellemesi yaptım.

Hala çalışmıyor mavi ekran problemi var.Bir İşletim sistemi çalışmak için daha ne ister ya.

Ve İşletim sisteminin görevi nedir? Bilgisayarı ve içindeki programları idare etmek değil mi?

Ama maalesef Vista'yı biz ayakta zor tutuyoruz.Çökmesin diye hiçbirşey yapmayıp yüzüne bakıyoruz.

Fakat ufak bir iş yapmak istediğimizde kendimizi bios'un kapısında buluyoruz.

Ama forumdaki arkadaşlar vista'ya haksızlık etmeyin diyorlar,ya ben mi vista'ya haksızlık
ediyorum yoksa microsft mu bana haksızlık ediyor karar sizin.

Vista için 785 ytl harcamış biri olarak bana mavi ekran layık görülüyor.

YAZIKLAR OLSUN MİCROSOFT SP1 DEĞİL SP5 ÇIKARSAN ARTIK GÖZÜMDE NEYE YARARSIN Kİ..

Ayrıca kimse bana şunu yaptın mı bunu dene gibi şeyler yazmasın.
Ben herşeyi denedim.Sizde Deneyin...
Bu mesajdan sonra Xp Kuruyorum.. (Tabi mesajı göndermeden çökmezse iyi)

Bundan sonra korsancıyım ver beş milyon yap bir crack rahatla çalışırsa çalışsın,çalışmazsa çöpe at...

mcafee23'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) mcafee23'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
swordmaster_65
Deneyimli Üye
REP: 124REP: 124REP: 124REP: 124
REP: 124

1804 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 May 2008  21:28:13
elazigli'den alıntı:
sizede yaranılmıyor ee, hem hız peşindesiniz hemde niye 30saniye sürüyo diyosun. yükledikten sora hatamı veriyor diskinimi bozuo 30snlik format? diskin zaten zarar görürse eger vista'da format atmadan önce tüm birimleri silersin yeni sıfır bir bölüm oluşturursun ve o bölümde windows onarım seceneklerinden(dvd'de) "bellek tanılama aracını" calıştırırsın, tam taraması saatler sürebiliyor tektek her haltı bulup düzeltiyor...

tamam belki ahım şahım yenilik getirmedi vista ama bu kadar bilip bilmeden yazmayın yani cok biliyosanız siz yapın yada gidin linux vs. kullanın...

www.bilisimkafe.com

Herkesi Bekleriz...
swordmaster_65'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) swordmaster_65'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
hipnoz
Yeni Üye

3 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 May 2008  12:46:50
Canım kardeşim windowsun hızlı format atması yeni değil bu xp de de vardı .Ama bunu seçme şansı oluyordu.Şimdi seçme şansın yok sadece bu
hipnoz'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) hipnoz'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
OnnuuR
Deneyimli Üye
REP: 116REP: 116REP: 116REP: 116
REP: 116

1507 Mesaj

Mesaj Tarihi : 30 May 2008  20:37:28
Bende %100 olana kadar 9-10 dk geçiyor...
Toplam format 20 dk sürüyor...
OnnuuR'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) OnnuuR'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
djpires
Üye

138 Mesaj

Mesaj Tarihi : 30 May 2008  22:59:04
arkadaşım bende format atmıştım win.old klasör ü banada çıkmıştı.benim hard diskim 360 gb. ben arşiv kurmuştum 80 gb lik format attıktan sonra gitmemiş ben ce bu vistanın en saçma yönü zaten bütün virisler dosya ve klasörlerrde biz girsin diye format atıyoruz win. bize bi klasör halinde geri gönderio ne anladık o işten.o klasörü sil bişey olmaması lazım adı üstünde windows old eski windows yani doysların vardır içinde sil gitsin
djpires'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) djpires'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
elazigli
Forum Katibi
REP: 456REP: 456REP: 456REP: 456
REP: 456

3738 Mesaj

Mesaj Tarihi : 31 May 2008  16:04:31
win.old diye klasör kalıyorsa eger sende sen format atmamışsın sadece windows dizinlerini sildirmişsin demektir, bir nevi yükseltme/yenileme yapmışsın yani. temiz kurulum kısmına gelip sadece sürücüyü secip ileri derseniz format atılmaz, ordan diski secince asagıdaki secenekler aktif olur ve siz gelişmiş secenekleri acarak ordan diski sil diyip sıfırdan bölüm oluşturabilir yada hazır bölümü formatlayıp win. kurabilirsiniz...
elazigli'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) elazigli'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
gokhan4477
Yeni Üye

22 Mesaj

Mesaj Tarihi : 07 Tem 2008  21:31:17
kardeş yanlış konusuyorsun ben 8 yıl teknik servislerde çalıştım.bu işi çocukluktan kaptım. madem teknik servislere güvenmiyorsun o zaman kendi işini kendin göreceksin.
teknik servislere laf atmıyacaksın...
evet vistada format 30 sn sürüyor olabilir vista kullanma 98 kullan.yada linux/ubuntu mac kur belki onlarda istediğin verimi alabilirsin:)))))))

mcafee23'ten alıntı:
Format atarken alıştığımız 1 den 100 e kadar sayan ekran ve yaklaşık 30 dakika bekleme süresi vista da neden yok.30 saniyede format işlemi bitiyor.Benim denediğim kadarıyla kurduğum programlara belirli ayarları yapmam gerekirken kurduğum programlar ayarlı geliyor.Bence Vista tam ve temiz bir format atmıyor arkadaşlar.

ve ayrıca windowsa format en iyi fdisk ile atılıyordu.Ama onu yeni windowslarda tarih ettiler yeniden dizayn edilip grafik arayüze kavuştursalardı fdisk en iyisiydi vista ya format atmak için yanımızda Win98 CDsi mi taşıyalım.Bilgisayarları artık çocuk oyuncağına çevirdiler.7 yaşında çocuklar teknik servislerde çalışıyor format atıyor disk bölümleme yapıyor."Tek Tıklama" ile format hoş değil ve tabi ki sağlıklı değil.Sırf bu yüzden Teknik servislerde gözünüz gibi baktığınız bilgisayarlarınıza neler yapılıyor kimlere emnet ediliyor bir bilseniz.
Güncelleme: gokhan4477 [07 Tem 2008 21:32:51]
SEVGIYI GOSTERECEKSIN, SOYLEMEK YETMEZ. SEVGI GOZLERINDE OLACAK, SOZLERIN YETMEZ. SEVGI HERSEYDIR, KALBE HAPSEDILMEZ. SEVECEKSIN BENIM GIBI AMA YUREGIN YETMEZ..

gokhan4477'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) gokhan4477'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Önceki sayfaya git / 3  Sonraki sayfaya git
Hızlı Geçiş:
Sayfa 2 / 3< önceki123Sonraki >
Snitz Forums 2000