Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 1 / 3123Sonraki >
Vista gerçekleri: XP fanlarına Mojave tuzağı
/ 3  Sonraki sayfaya git
CHIP Online
www.chip.com.tr

9 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008  05:01:00
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Microsoft'un başlattığı karşı reklam kampanyasında 2. hamle: XP kullanıcılarını tuzağa düşürmek!

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Vista-g...gi_7943.html

Microsoft'un rakiplerine karşı geçtiğimiz günlerde başlattığı agresif reklam kampanyasının ikinci durağı ile ilgili çok ilginç iddialar ortaya atılıyor. News.com'un iddiasına göre bu kez hedefte Windows XP kullanıcıları var. Kullanılan yöntem ise biraz garip...

İddiaya göre Microsoft, San Fransisco'da Vista'yı beğenmediğini söyleyen bir grup Windows XP kullanıcısına kod adı "Mojave" olan yeni bir işletim sistemini test ettiriyor. Kullanıcıların yüzde 90'ı yeni işletim sisteminden çok etkilendiklerini söylüyor. Testin sonunda ise, kullanıcılara test ettikleri işletim sisteminin aslında Vista olduğu, Mojave kod adlı bir işletim sisteminin gerçekte var olmadığı açıklanıyor. Tabi bu arada test süreci dakika dakika filme alınıyor ve kayıtlar da muhtemelen reklam kampanyasının ikinci ayağında kullanılacak.

Microsoft'tan Bill Veghte, Vista'ya duyulan antipatinin aslında Vista'dan değil, özellikle Apple tarafından yürütülen reklam kampanyalarından ve basında çıkan taraflı yorumlardan kaynaklandığını söylüyor. Zaten Microsoft'un başlattığı karşı reklam kampanyasının amacı da bunu gösterebilmek. Bakalım ilerleyen günlerde "Mojave" sandıkları Vista'yı kullanan ve ne kadar memnun kaldıklarını heyecanla anlatan XP kullanıcılarını seyretme imkanı bulabilecek miyiz?

Tüm konu: Vista gerçekleri: XP fanlarına Mojave tuzağı

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Microsoft Vista'nın kötü ününü bu tip bir reklam kampanyasıyla ortadan kaldırabilir mi?

CHIP Online'nin profilini görüntüle
Sayfanın en üstüne git

XviD codec'i güncellendi

Dikkat, izleniyorsunuz!

2008'de ne aradık?

20081204213000Video sıkıştırmayla uğraşanların vazgeçilmez codec'i XviD yeni bir güncelleme ile geliyor...
internet-aktiviteniz-izleniyor-olabilirİş yerinizde internete girerken iki kere düşünün. Neden mi? Bu araştırma her şeyi açıklıyor...
internet-aktiviteniz-izleniyor-olabilirYahoo, 2008 yılında yapılan aramaların TOP-10 listesini yayınladı, zirvenin sahibi yine değişmedi.
14081408
Katılımcı Üye
REP: 265REP: 265REP: 265REP: 265
REP: 265

906 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008  09:09:15
Vistayı başka bir isimde kullandırttılar ve aslında vistayı sevmeyen kişiler Mojae adlı vistayı çokkk sevdi.

Ben böyle bir reklam kampanyasını windowsa yakıştırmam

14081408'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) 14081408'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
ajanxxx1905
Üye

87 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008  09:30:41
cok sacma ya vıstanın neden tercıh edıldıgı yada edılmedıgı ortada zaten sebep psıkolojık degıl xp karsısında henuz hazır olmaması
ajanxxx1905'in profilini görüntüle ajanxxx1905'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Coşkun OLCA
Deneyimli Üye
REP: 520REP: 520REP: 520REP: 520
REP: 520

1757 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008  10:51:55
Biraz saçma olmuş bence...
Coşkun OLCA'nın profilini görüntüle Coşkun OLCA'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Kaganz
Yeni Üye

17 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008  10:55:59
Bu kullanıcıları nereden bulmuşlar? Adamlar hem Vista'yı sevmiyor, hem de nasıl bir şey olduğunu bilmiyor.

Ne demek bu şimdi? Bir kişi bilmediği bir şeyi nasıl sevemez ki? Ortada bir terslik olduğu, olayın içinde ABD'ye yakışan bir ikiyüzlülük bulunduğu kesin.

İşin garibi bu kadar salakça bir reklam kampanyasına inanacak kadar salak olduğumuzu düşünmeleri. Belki de bu tür bir kandırmacayla insanları aldatacaklarını sandıkları için kendileri salaktır...

Bu arada gelişkin güncel bir sistemde Vista, XP'den çok daha güzel ve verimli (ve de teklemeden) çalışıyor.
Kaganz'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Kaganz'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
neverofnever
Üye
REP: 112REP: 112REP: 112REP: 112
REP: 112

491 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008  11:33:12
Vistanın sorunu çalışma şekli değilki.Xp'den Vistaya geçtim kullandım vede olmazsa olmaz donanımımı ve sürücüsünü desteklemediği için bıraktım.Yoksa ben aylarca kullanmaya razıydım.Şikayetim uyum sorunu ve sürekli mesajları.Desteklemiyor diyor tamam anladım fakat onlarca kez tekrar ediyor ve artık sıkılıyorsunuz.Vista,xp'de çalışan tüm programları çalıştırsın vede kullanıcıları o kadar rahatsız etmesin tamamdır işte.Piyasada karına kar katar.
neverofnever'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) neverofnever'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
rainday62
Yeni Üye

6 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008  11:46:18
bende xp den vista ya geçtim 7-8 ay önce ilk zamalar sürücüleri bendede desteklemiyordu ancak daha sonra hepsi için vista sürücüleri çıktı ben şuanda gayuet iyi bir şekilde vista kullanıyorum şuandan snra xp geçecegimi sanmıyorum sorunsuz bir şekilde herşeyi destekliyor ve yüklüyor....... Bence reklam kampanyasıda mantıksız deil.Bazı xp kullanıcıların vistaya geçmemesinin nedenide bu bence o kullanıcıları etkilemek istemişler hiç mantıksız deil
Güncelleme: rainday62 [25 Tem 2008 11:48:30]
rainday62'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) rainday62'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
ercanyerci
Katılımcı Üye
REP: 45REP: 45REP: 45REP: 45
REP: 45

603 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008  16:01:11
hehehe ilahi microsoft bunlar adamı öldürür
K-4S-1M'da Aşk bi başkadır...

ercanyerci'nin profilini görüntüle (Çevrimiçi) ercanyerci'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Fattur
Deneyimli Üye
REP: 44REP: 44REP: 44REP: 44
REP: 44

1715 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008  21:04:19
vistanın tercih edilmemesi tabii ki de psikoljoik ve kulaktan dolma saçma sapan vb. bilgiler
Xp den çok daha üstün. neden anlamak istemiyorsunuz ki?
Fattur'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) Fattur'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
frozen
Üye
REP: 33REP: 33REP: 33REP: 33
REP: 33

221 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008  23:21:39
Vista Harkulade bir işletim sistemi. 1 yıldır kullanıyorum tek bir şikayetim olmadı. Her donanımı destekliyor elimdeki, hiç bir mavi ekran dahi almadım bence Vistada uyum sorunlarından başka sorun yaşayıpta Vistaya kulp takanlar önce bir kendilerine bakmalılar...
frozen'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) frozen'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Morgue
Katılımcı Üye
REP: 17REP: 17REP: 17REP: 17
REP: 17

750 Mesaj

Mesaj Tarihi : 26 Tem 2008  00:01:39
Kaganz'dan alıntı:
Bu kullanıcıları nereden bulmuşlar? Adamlar hem Vista'yı sevmiyor, hem de nasıl bir şey olduğunu bilmiyor.

Ne demek bu şimdi? Bir kişi bilmediği bir şeyi nasıl sevemez ki? Ortada bir terslik olduğu, olayın içinde ABD'ye yakışan bir ikiyüzlülük bulunduğu kesin.

İşin garibi bu kadar salakça bir reklam kampanyasına inanacak kadar salak olduğumuzu düşünmeleri. Belki de bu tür bir kandırmacayla insanları aldatacaklarını sandıkları için kendileri salaktır...

Bu arada gelişkin güncel bir sistemde Vista, XP'den çok daha güzel ve verimli (ve de teklemeden) çalışıyor.

Ne demek bu şimdi..? bu demek apple insanların beynini reklamlarla yıkıyo kafalarda ön yargı oluşturuyo.. Vistamı kesin kötüdür diye bir ön yargıyla kullanınca piskolojik olarak kötü geliyo bazı insanlara..Bunu yıkmak için böyle bi test yapmışlar sonucu ön yargısız beğenildiği..
Morgue'nin profilini görüntüle Morgue'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
/ 3  Sonraki sayfaya git
Hızlı Geçiş:
Sayfa 1 / 3123Sonraki >
Snitz Forums 2000