Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 2 / 3< önceki123Sonraki >
Vista gerçekleri: XP fanlarına Mojave tuzağı
Önceki sayfaya git / 3  Sonraki sayfaya git
Morgue
Katılımcı Üye
REP: 17REP: 17REP: 17REP: 17
REP: 17

750 Mesaj

Mesaj Tarihi : 26 Tem 2008  00:06:22
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
CHIP Online'den alıntı:

Tartışıyoruz: Microsoft Vista'nın kötü ününü bu tip bir reklam kampanyasıyla ortadan kaldırabilir mi?

İnsanlar ön yargıyla bu kötü ünü Vistaya yakıştırabiliyorlarsa varsın kalkmasın yargıları.. Vistayı kullanan bilir gerisi faso fiso..
Morgue'nin profilini görüntüle Morgue'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Microsoft SideWinder X6

QNAP TS-109II

OCZ Diesel

Microsoft SideWinder X6Microsoft'un Sidewinder X6'sı özellikle online oyuncular için büyük avantaj sağlayan tüm ayrıntıları düşünülmüş bir klavye.
QNAP TS-109IIKurumu son derece kolay olan Qnap TS-109II, özellikle ev kullanıcıları için ideal.
QNAP TS-109IIDüşük kapasitesine rağmen kabul edilebilir veri aktarım hızı ve darbelere dayanıklı gövdesiyle öne çıkan bir USB bellek.
Trex0661
Yeni Üye

1 Mesaj

Mesaj Tarihi : 26 Tem 2008  11:40:07
Xp Mükemmel bir işletim sistemi Vista ise sakat doğmuş bir işletim sistemi tabii herkesin tercihi xp.....
Trex0661'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) Trex0661'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
ercanyerci
Katılımcı Üye
REP: 45REP: 45REP: 45REP: 45
REP: 45

603 Mesaj

Mesaj Tarihi : 26 Tem 2008  11:42:14
Morgue'den alıntı:

İnsanlar ön yargıyla bu kötü ünü Vistaya yakıştırabiliyorlarsa varsın kalkmasın yargıları.. Vistayı kullanan bilir gerisi faso fiso..

K-4S-1M'da Aşk bi başkadır...

ercanyerci'nin profilini görüntüle (Çevrimiçi) ercanyerci'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
frozen
Üye
REP: 33REP: 33REP: 33REP: 33
REP: 33

221 Mesaj

Mesaj Tarihi : 31 Tem 2008  01:34:20
Trex0661'den alıntı:
Xp Mükemmel bir işletim sistemi Vista ise sakat doğmuş bir işletim sistemi tabii herkesin tercihi xp.....

Garip bir önerme. Hiçte katılmıyorum. Kobi tarzı küçük işletmeler Vista ya ayıracak bütçe bulamadıkları ya da istemedikleri için ve ortalıkta yaygara yapan bir takım fanatik deneyimsizler yüzünden Vistanın satışı düşük görünebilir. Satış oranları üzerinden de performans eleştrisi yapan insanlarda az değil. Böyle bir ortamda yapılan eleştriler ne kadar doğru olabilir ki ?
Herkesin tercisi XP değil. Hele benimki.
Daha ayrıntılı inceledikten sonra tekrar yazman dileğiyle.

Morgue'den alıntı:

Güzel değerlendirme. Katılıyorum.
Kesinlikle katılıyorum.
frozen'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) frozen'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
U571
Üye

58 Mesaj

Mesaj Tarihi : 01 Ağu 2008  16:19:39
zaten microsoft xp ye verdigi destegi yakinda tamameen kesecek zaten suan yeni bir isletim sistemi yaptilar ama cok fazla acik oldugundan yeni isletim sisteminin aciklanmasini 20 gun ertelediler turkiyeden bu isle calismak uzere 3 kisi almanyaya gidecek kaynagini sormayin cok gizli sadece bu kadar soyleyim yeter zaten
U571'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) U571'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
xeynep85
Yeni Üye
3 Mesaj

Mesaj Tarihi : 05 Ağu 2008  00:34:16
ben xp de kullandım vista da vistadan çok memnunum tek sorun biraz yavşolması.vistaya alışınca xp zor geliyor bana
xeynep85'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) xeynep85'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
theblight
Üye

60 Mesaj

Mesaj Tarihi : 05 Ağu 2008  15:07:25
Benim hala çözemediğim şey şudur ki ben vistayı neden sevmediğimi biliyorum devamlı herşeyi yaparken onay istemesi vs görsel olarak alışamam bunlar beni soğutan etkenler ama önyargılı değilim çünkü en geç 1 sene içinde vistaya geçiceğimi biliyorum.Ancak kullanmadan önyargıyla bişeye hayır diyorsan bu saçmalıktır birşeyi neden sevdiğini yada sevmediğini bileceksin arkadaş yoksa böyle avlarlar seni saf saf açıklama yaparsın harika olmuş bayıldım mojave çıksın valla ilk ben alıcam dersin sonra akşama bi bakarsın microsoft sitesine aa vista reklamına malzeme olmuşsun . . .
theblight'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) theblight'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Crazy_SakaryaLi
Üye
REP: 29REP: 29REP: 29REP: 29
REP: 29

260 Mesaj

Mesaj Tarihi : 05 Ağu 2008  16:08:51
arkadaşlar bence sorunun kaynağı şu...bir arkadaşımız demişti vista xpnin karşısına çıkmak için hazır deildi diye.ewet haklı.neden haklı?arkadaşlar insanlar ne zamandan beri xp kullanıyorlar nitekim çok alıştılar ve xp yle özdeşleştiler...yeni çıkan bi işletim sistemini kabullenmek istemiyorlar..kimileri çok zor kimileri çok kasıyor kimileri driverları eksik bahaneleriyle vista karşıtı gündem oluşturmya çalışıyorlar.kendi çaplarında haklılar tabiki.ama artık şu var vista servis pack 1 i çıkartarak artık xp yi geride bırakmaya başladı..microsoftun artık tamamen vistaya geçiş yapacağını ve bu reklamlarında bu amaçla olduğunu düşünürsek artık xp son nefeslerini vermektedir..bizde biliyoruzki windows 98,2000,NT bunlar ömürlerini doldurup isimlerini xpye kaptırmış işletim sistemleriydi..xp de böyle olacak..sadece internete girip msni kullanan ev kullanıcıları için vistaya alışmak ve vistaya geçmek zor olacak..dikkat ederseniz vistayı kötüleyenlerde genelde bu kesim..benim stajımı yaptığım fabrikadaki bütün makinelerde neredeyse vista var ve eng kurulumlu vistalar...vistanın böyle bir reklama ihtiyacı yok diye düşünen insanlar microsoftun büyüklüğünü düşünerek yorum yapan insanlar.bnce yanlış..xp nin rahat arayüzleri ve alışılmışlıktan dolayı insanlar vistada zorluk çekiyor bu yzden kötülüyor..bence microsoftun bu tarz reklamlarla ve bu tarz oyunlarla işletim sistemini tanıtması gerçekten çok güzel ve yapıcı diye düşünüyorum..bence güzel bir kurgu güzel bir düşünce ve vistaya geçiş için güzel bi kandırmaca...
Bizim Köyde Ebe Yoktu Hepimiz Fırlama Doğduk...Napalım {[OrjhinaL deLi]}
Crazy_SakaryaLi'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) Crazy_SakaryaLi'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
minnoş_97
Deneyimli Üye
REP: 140REP: 140REP: 140REP: 140
REP: 140

1039 Mesaj

Mesaj Tarihi : 05 Ağu 2008  16:58:20
vista daha güvenli.internette daha hızlımı gezmek istersiniz yoksa verilerinizin gitmesinimi?
minnoş_97'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) minnoş_97'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
tutuklu8
Yeni Üye

2 Mesaj

Mesaj Tarihi : 11 Ağu 2008  12:49:17
bu ne kardeşim turturmuşlar iyi sistemlerde vista iyi çalışıyor diye kandırmacanın daniskası o bilgisayra neden vista kurayım ki
sadece görüntü için bunu yapamam kur vidovs blinds temasını sadece buda degil benim bilgisayarım da ikiiside var vistanın moviemakerinda birşyler yapıyımdedim yapıyorum heşeyi arada kilitlemmeler takıntılar kafayı yemek üzereydim evdedgilim vistayı kapat xp ye geç yapamıyorum allahtan xpli bir lep top buldular da rahatettik 5 ardaşım bana vistayı sil de xp yükleyelim dedi bende sp1 çıkmış deneyelim ondan sonra dedim adamlar yükledi sp1 i bidegişikliyok kuratar beni kelimesini zarif yollardaan bana söylediler bizde sata gömme filan biraz uğraştık ama sonunda admlar rahat etttiler birtanesinin şikayeti abi internet explorere tıklıyorum açılması için arada bi su içmeye falan gidiyorum ondan sonra açılyor
yanlış anlaşımmasın kimseye gaezimyok bu böyle reklam da saçmalıgın danıskası adam bigisayarımda 6.0 gödümmü analar salak degil kimse
Güncelleme: tutuklu8 [11 Ağu 2008 12:51:53]
tutuklu8'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) tutuklu8'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Önceki sayfaya git / 3  Sonraki sayfaya git
Hızlı Geçiş:
Sayfa 2 / 3< önceki123Sonraki >
Snitz Forums 2000