Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Vista ve Tema
silenceandsilence
Üye

127 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 May 2008  20:02:37
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Arkadaşlar vistaya tema kurmaya çalışıyorum ama ne yaptıysam vistaya tema kuramadım acaba güncelleştirmeler engelliyor mu diye format attım kuramadım windowblinds yükledim kuramadım servis paketi yükledim kuramadım "visual style" dosyasına çift tıkladım kuramadım tema klasörlerine "visual style" ve tema dosyalarını kopyaladım kuramadım pencere görünümlerine hiç bir şekilde hiç bir "visual style" denen görünüm veya pencere dosyası ekleyemiyorum bilgisi olan var mı

Not: Lütfen vista aero güzel tema kurmaya ne gerek var demeyin
silenceandsilence'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) silenceandsilence'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Samsung ML-1640

Samsung WEP420

Samsung 2243BW

Samsung ML-1640Samsung 1640, 5,7 kg ağırlığıyla son derece hafif ve taşıması kolay bir yazıcı olmasının yanı sıra, neredeyse standart bir cetvelle tek seferde ölçülebilecek kadar küçük bir ürün.
Samsung WEP420WEP420, hem şık hem de kaliteli bir bluetooth kulaklık arayanlar için tasarlanmış bir ürün.
Samsung WEP420Birçok 22 inç ve geniş ekran monitör inceledik fakat 2243BW bu monitörlerden biraz farklı.
mcafee23
Yeni Üye

41 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 May 2008  20:09:37
windows vista için piyasada fazla tema yok ki senin yüklediğin xp için olmasın
mcafee23'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) mcafee23'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
khramn
Deneyimli Üye
REP: 387REP: 387REP: 387REP: 387
REP: 387

1507 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 May 2008  20:25:36
Öncelikle vistada tema kulanabilmeniz için bazı sistem dosyalarını değiştirmeniz gerekecektir.Aşağıdaki linkten bu dosyaları indirip system32 dosyasınızn içerisindekilerle değiştirin.Bunu yapabilmek için öncelikle değiştireceğiniz dosyaya sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır'ı seçin sonrasında tekrar sağ tıklayıp yeniden adlandır seçneğinden ismini veya uzantısını değiştirin.Hatta kolaylık olsun diye örneğin shsvcs.dll dosyasının adını shsvcs.dll.eski olarak değiştirin. Yerine gönderdiğimi kopyalayın. Gönderdiğim üç dosyayıda değiştirdikten sonra temalarınızı C:\Windows\Resources\Themes klasörünün içerisine atıp sistemi yeniden başlatın.Artık temalarınızı kullanabilirsiniz.Yalnız dikkat tema seçiminde hepsinin ismi windows aero olarak geçecek fakat tıklayıp etkinleştirdiğinizde sizin temanız olduğunu göreceksiniz.

Değiştirmeniz gereken dosyalar
http://rapidshare.com/files/1153655...tch.rar.html

İşlem sonucunda kullanılabilindiğinin ispatı bir resim

http://img107.imageshack.us/img107/...alntshr2.jpg
Güncelleme: khramn [16 May 2008 20:26:34]
NEDİR ALLAHIM NEDİR? BU DİYARIN ŞU HALİ
BEZGİNLİKTEN RUHUNU KAYBETMİŞ BİR AHALİ
İSLAMA SERBEST OLAN CAMİLERDE MAHPUSLUK,
İMAN,FİKİR,RUH,LİSAN ,SUYU KESİLMİŞ MUSLUK
KALPLERİ DİNLER SAĞIR,KILAVUZLUK EDER KÖR,
DİNDARA ÇAĞDIŞI DER,ÇAĞ BİLMEZ PROFÖSÖR.
RUHSAL,PARASAL,SOYUT,BOYUT,YAŞAM,EĞİLİM
YA BUNLAR TÜRKÇE DEĞİL YAHUT BEN TÜRK DEĞİLİM.
OYSA HALİS TÜRK BENİM,BUNLAR İŞGALCİLERİM
ALLAH TÜRK'E ACISIN YALNIZ BUNU DİLERİM..
khramn'ın profilini görüntüle (Çevrimiçi) khramn'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
silenceandsilence
Üye
REP: 31REP: 31REP: 31REP: 31
REP: 31

127 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 May 2008  22:06:27
Peki karşılama ekranını filan değiştirebiliyor muyuz
ikincisi bunun bir sistem hatası olmadığı aşikar öyleyse bu tema kurma güvenliği engelliyor diye mi yapılmış bir uygulama
üçüncüsü tema programları var windowblinds gibi eğer tema kurulamıyorsa bu programlar ne işe yarıyor yoksa bu sadece Türkiye'ye ve Türkçe vista ya özgü mü bir durum Biz Türkler olarak sonuna kadar xp ciyiz ya farkedememiş olabiliriz (Biz gelenekçiyiz o yüzden en iyisi çıksa bile yeni olduğu için bizimkinden iyi olamaz o yüzden sonuna kadar xp ama benim için değil) Türkçe vista kullanıp bu yöntemsiz tema kuranlar ve ingilizce veya başka dil vista kullanıp bu yöntem olmadan tema kurabilenler haber ederlerse sevinirim
silenceandsilence'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) silenceandsilence'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
khramn
Deneyimli Üye
REP: 387REP: 387REP: 387REP: 387
REP: 387

1507 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 May 2008  22:43:50
Yazdıklarınızdan pek birşey anlamadım ancak bahsettiğim yöntemi uyguladıktan sonra tüm teme ve tema programlarını sorunsuz kullanabilirsiniz.Açılış ekranı vs. demişsiniz size aşağıda gönderdiğim dosyada tema açılş ekranı vs. vs hepsi ve uygulama yöntemleri ggerekli dosyalar var.Yapabileceksenizindirip anlatılanları uygulayıp kullanın

http://rapidshare.com/files/1153955...eme.rar.html
NEDİR ALLAHIM NEDİR? BU DİYARIN ŞU HALİ
BEZGİNLİKTEN RUHUNU KAYBETMİŞ BİR AHALİ
İSLAMA SERBEST OLAN CAMİLERDE MAHPUSLUK,
İMAN,FİKİR,RUH,LİSAN ,SUYU KESİLMİŞ MUSLUK
KALPLERİ DİNLER SAĞIR,KILAVUZLUK EDER KÖR,
DİNDARA ÇAĞDIŞI DER,ÇAĞ BİLMEZ PROFÖSÖR.
RUHSAL,PARASAL,SOYUT,BOYUT,YAŞAM,EĞİLİM
YA BUNLAR TÜRKÇE DEĞİL YAHUT BEN TÜRK DEĞİLİM.
OYSA HALİS TÜRK BENİM,BUNLAR İŞGALCİLERİM
ALLAH TÜRK'E ACISIN YALNIZ BUNU DİLERİM..
khramn'ın profilini görüntüle (Çevrimiçi) khramn'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000