Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Web sitemde sorun!!
Manindark
Yeni Üye

5 Mesaj

Mesaj Tarihi : 02 May 2007  04:52:52
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Arkadaşlar 4 gün önce bir site açtım adresini reklam amaçlı olmaması için vermek istemiyorum.Domain'in türk bir şirketten hosting servisinide yabancı bir şirketten satın aldım.1.gün sitede sorun yokken diğer günlerde sitede yavaşlama oldu 5 dk gibi bir süre siteye ulaşılamıyor.Domain firmasına başvurdun server firmasına başvur diye emeail yolladılar.Server firmasına başvurdum sorun yok dediler herşey normal.Serverde sorun olsa diğer bazı arkadaşlarımın sitelerindede sorun olur onlar gayet normalken benim sitede yavaşlama söz konusu acaba bunun sebebi nedir açıklarmısınız yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
Güncelleme: Manindark [02 May 2007 04:55:02]
Manindark'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Manindark'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

XviD codec'i güncellendi

Dikkat, izleniyorsunuz!

2008'de ne aradık?

20081204213000Video sıkıştırmayla uğraşanların vazgeçilmez codec'i XviD yeni bir güncelleme ile geliyor...
internet-aktiviteniz-izleniyor-olabilirİş yerinizde internete girerken iki kere düşünün. Neden mi? Bu araştırma her şeyi açıklıyor...
internet-aktiviteniz-izleniyor-olabilirYahoo, 2008 yılında yapılan aramaların TOP-10 listesini yayınladı, zirvenin sahibi yine değişmedi.
benersince
Deneyimli Üye
REP: 98REP: 98REP: 98REP: 98
REP: 98

1901 Mesaj

Mesaj Tarihi : 02 May 2007  08:25:43
arkadaşım şöyle bir yorumda bulunayım bende kendi pc den chip e yada başka bir siteye baglanırken bazen 3 4 dakika bekledigim oluyor bencede sorun yok..ama ilerki günlerdede devam ederse bu sorun server yada hosting firmasıyla görüşürsün birde ayrı ayrı bilgisayarlardanda girmeyi dene çünkü sorun senin internet baglantındanda olabilir...

UZMANLIK ALANIM SES VE SES TEKNOLOJİLERİ

benersince'nin profilini görüntüle benersince'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Manindark
Yeni Üye

5 Mesaj

Mesaj Tarihi : 02 May 2007  14:43:23
Arkadaşım siteye giren tek ben değilim 40 Kişi aynı dertden yakınıyor.internet bağlantısıyla alakalı değil.Neyse yardımların için sağol.bUrdada çözüm yok anlaşıldı.
Manindark'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Manindark'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000