Winamp çoğumuzun Bildiği bi Müsic Audio Oynatıcıdır Bakalım daha Ne gibi Bi Özellikleri Var
[
Radyo dinleyebilirsiniz
Dinlediğiniz Radyoyu Streamripper Eklentisiyle Pc nize Kaydede Bilirsiniz Windowsdaki Çalanları Değil WinampRadio da Çalan Şarkıları Kaydeder En Büyük Özelliği İse Tek Bi Dosya Halinde Değil Her Şarkının Bitimini Algılayıp Diğer Şarkıyı Ayrı Bi Dosya Olarak Kaydetmesi.Albümlerinizi Dinlerkende sTop a Basmadıığın Sürece download halindedir Sınırsız Bağlananlar İçin Biçilmez Kaftan...
Arşiv oluşturabilirsiniz
Albümlerinizi etiketlendire bilir Albüm kapaklarını ekleyebilirsiniz
Albüm Resmi Eklemek İçin..
Video İzleyebilirsiniz WinampPowerPlayer
Şarkı Formatlarını Değiştirebilirsiniz Encode
Ve Benim Winampta En Çok Sevdiğim Bi Özellik (Dolby Digital 5+1 ac3) Formatını Oynatabilmesi
Ve bi Program (Srs audio sandbox) Winamp Eklentisi Falan Değildir.. Ses kartınızın yazılımına entegre olarak çalışıyor_film izlerken müzik dinlerken yada oyun oynarken inanılmaz ses deneyimi...Winampla Çok Güzel Çalışıyo. Ben Bu Programla Sözleri Müziğinden Ayırabiliyorum.. Vazgeçilmezlerimden =)
Ve şuan Tam Aklıma Gelmeyen Bi çok Özellik Sitesinde binlerce eklenti Skin Plugin vs Kısayollar Şarkıdan Şarkıya yumuşak Geçiş (Mix)
Bu Mekaleyi o çok Bilen Olmadık Player ları Winamp a Eş Değer Gören Arkadaşlarıma İnce Bi Sitem Maksatıyla Hazırladım
Yılların Tecrübesi WinampPlayer bu Kulvarın En iyisi....
Amarok Linux kullanıcıları bilir O da Çok iyi biPlayer Yeni versiyonda Winde çalışması için destek görmüş..=)
En iyi Ses Formatı Şüphesiz Orginal Formatı cda dır Yani Track dediğimiz..wav ı hiç saymıyorum, o Format Orginali bire bir Kopyalamaktadır..(DolbyDigital ac3)..mp4..aac..ogg..mp3 die Sıralayabilirim.. Unutmayınızki mp3 yada Diğer Farklı Formatı wav a yada Herhanqi bi başka Formata Çevirmeniz Bişey Değiştirmiyecektir..Sıkıştırılmış bi Ses Formatının Boyutunu açabilirsin Fakat Kalite Değişmeyecektir..Orginal Formatı Diğer Formatlarla Değiştirin..(DolbyDigital ac3) Formatının nasıl Kaliteli bi format Olduğunu ve Diğer Formatlarla Birbirleri Arasındaki Kalite Farklarını İncelemenizi Dilerim...
Microsoft'un Sidewinder X6'sı özellikle online oyuncular için büyük avantaj sağlayan tüm ayrıntıları düşünülmüş bir klavye.
Kurumu son derece kolay olan Qnap TS-109II, özellikle ev kullanıcıları için ideal.
Düşük kapasitesine rağmen kabul edilebilir veri aktarım hızı ve darbelere dayanıklı gövdesiyle öne çıkan bir USB bellek.
CU_GS7
Forum Başkatibi
Mesaj Tarihi : 08 Eyl 2008 03:16:48
Süpermiş brava.. Benzer görseller iTunes'da da var.. Daha azı değil.. iPod senkronizasyonu benim için ön planda olduğu için iTunes'dan vazgeçemem..
gunofpower
Üye
Mesaj Tarihi : 08 Eyl 2008 12:02:21
teşekkürler güzel bilgiler için
N_I_R_W_A_N_A
Üye
REP: 9
Mesaj Tarihi : 08 Eyl 2008 14:28:16
PEKİİİ BUNLARI ANLADIK. GÜZEL ÇALŞMA. WİNAMP İLE DAT ,FLV ,3GP ,MOV ,COM(com;youtube gibi sitelerden indirilen videoların formatsız ilk hali),RM VE BUNUN GİBİ POPÜLER VİDEO FORMATLARINI WİNAMPA AÇTIRABİLİRMİSİN?
erdemcenab
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 08 Eyl 2008 22:06:18
güzel bi çalışma tebrikler
Fattur
Deneyimli Üye
REP: 44
Mesaj Tarihi : 08 Eyl 2008 22:07:35
Birde internetten canlı tv izlemeyei eklememişsin galiba.