Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Windows 7: Arka plan slayt gösterisi sunacak
CHIP Online
www.chip.com.tr

9 Mesaj

Mesaj Tarihi : 08 Ağu 2008  18:08:00
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Microsoft, Vista halefi Windows 7'ye duvar kağıtlarını slayt olarak gösterme özelliği ekleyecek...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Windows...ak_8142.html

Microsoft'un bir sonraki işletim sistemi Windows 7 duvar kâğıtlarını slayt gösterisi şeklinde göstermeyi destekleyecek. Kaynak ise Windows tema-dosyalarını oluşturmak için kullanılan resmi bir Microsoft yardım-dokümanı.

Aslında güncel Windows sistemleri için hazırlanmış makalenin bazı yerlerinde Windows 7'ye atıf yapılıyor. Windows 7 kullanıcıları arka plan resmi için tek bir konum seçmek yerine tam bir klasörü veya daha fazlasını noktalı virgülle ayırarak resim konumu olarak gösterebilecekler.

Microsoft şu sıralar, bahsi geçen yardım dokümanda Windows 7 ile ilgili pasajları kaldırdı. Google tarafından önbelleğe alınan sürüm ise halen kullanıma hazır. Bu özelliği şimdi kullanmak isteyen XP ve Vista kullanıcıları ücretsiz Johns Background Switcher yazılımını kullanabilirler.

Download: Johns Background Switcher

Tüm konu: Windows 7: Arka plan slayt gösterisi sunacak

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Masaüstünüzü süslemek için ekstra yazılımlara başvurur musunuz?

CHIP Online'nin profilini görüntüle
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

Vista'daki WinFS incileri

Web'in gizli hazineleri!

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
Vista'nın sanal klasör yapısını açığa çıkarınWinFS'nin bir ürünü olan sanal klasör yapısını Vista'da ortaya çıkarmak mümkün. Nasıl mı?
Vista'nın sanal klasör yapısını açığa çıkarınCHIP Online, favori listenize girmeye aday 20 web sitesini masaya yatırıyor.
frkn_ua
Katılımcı Üye
REP: 60REP: 60REP: 60REP: 60
REP: 60
894 Mesaj

Mesaj Tarihi : 10 Ağu 2008  23:15:29
genellikle sözde windows 7 nin görsel özellikleri ön plana çıkarılıyor.peki ya ben görselliğe önem vermeyen biriysem,performans benm için daha önemliyse nolcak!şuana kadar çıkan haberler benim ilgimi çekmiyor açıkcası...
frkn_ua'nın profilini görüntüle frkn_ua'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
perfection76
Üye

69 Mesaj

Mesaj Tarihi : 14 Ağu 2008  11:49:03
Aynen katılıyorum.kaporta iyi ama motor?
:))
perfection76'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) perfection76'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000