Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Windows 7 Beta'nın zararlılara karşı zaafı...

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink14 Oca 2009  12:00

Windows 7 betasını indirdiniz ve kullanıyorsunuz. Peki ama zararlıları hiç hesaba kattınız mı?

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Wind ... si-zaafi_10464.html

Resimlerle: Adım adım: Windows 7'yi kurun ve deneyin

Microsoft, Windows 7'nin betasını önce sadece 2,5 milyon kullanıcıya sunacağını açıklamış, sonrasında ise bu sınırı kaldırarak 24 Ocak'a kadar indiren herkesin kullanabileceğini [url=""]duyurmuştu[/url]. Bu da milyonlarca kişinin rahatlıkla Windows 7'nin betasını indirip kullanabilmesinin yolunu açtı. Fakat kısa sürede bu kullanıcıların farkında olmadıkları bir risk altında oldukları ortaya çıktı; Anti-Virüs programları henüz bu yeni işletim sistemini desteklemiyor!

Kısa sürede anti-virüs yazılımlarının forumları, yazılımların Windows 7'de verdikleri hata mesajları ile doldu. Pek çok yazılım firması ise kullanıcıların programlarının henüz beta sürümünde olan Windows 7'yi desteklemediğini resmi olarak açıkladı. Üstelik bu soruna sahip olan anti virüs yazılımları arasında McAfee, Norton ve Avast gibi en önemli anti virüs geliştiricileri de yer alıyor. Aralarında Kaspersky'nin de bulunduğu birkaç firma ise yazılımlarının Windows 7 ile uyumluğunu açıkladı ama bu açıklamayı yapan firmaların sayısı henüz oldukça düşük.

Eğer siz de Windows 7 Beta'yı indiren milyonlarca kişiden biriyseniz, güvenlik konusunda bir süre daha ekstra dikkatli olmanız gerekiyor. Size tavsiyemiz, bu adrese göz atarak uyumlu güvenlik yazılımları hakkında bilgi edinmeniz.

Tüm konu: Windows 7 Beta'nın zararlılara karşı zaafı...

İzleyin: Win 7 böyle açılacak!

Resimlerle: Adım adım: Windows 7'yi kurun ve deneyin

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows 7'yi denerken bu tarz bir sorunlar karşılaştınız mı?

En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink14 Oca 2009  12:36

eset nod 32 de çalışıyor arkadaşlar. ben kullanıyorum. hiç sorun yok.

En üste git

Üye
REP: 101, 3,72

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink14 Oca 2009  17:38

Yoo.hayır.zaten antivirüs olarak kendi sitesinde verdiklerini kullanıyorum.Ayrıca norton win 7 yi şu anda destekliyor!!!!
Vista Hakkında bilinmeyenler, Yanlış bilinenler

http://www.chip.com.tr/forum/Vista-hakkinda-bilinmeyenler-yanlis-bilinenler_t71448.html
Ayrıca Vista ram düşmanı vbvb. diyenlere önemle bakmaları duyurulur

Her türlü habere itinayla yorum yapılır..
chip online haber benden sorulur.....:DDD
yaklaşanı yakarımKahkahahttp://www.chip.com.tr/forum/Usteki-uyenin-yerinde-olsaydiniz-imzaniz-ne-olurdu_t91899_wp2.html
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink25 Oca 2009  11:57

zaten beta denemek için anti virus ile uğraşmayın internet güvenliği kullanın norton en mantıklısı kaspersky olabilir ama bitdifinder ise biraz hassas ebeveyn denetimini yanlış ayarlarsanız hiçte tolerans göstermiyor...
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink25 Oca 2009  12:08

Karşılaşmadım. Windows 7 yi kurduktan hemen sonra KİS 9 kurdum hiç bir sorun olmadı. Bazen action center kaspersky kapalı diyor ama kaspersky açık , böyle saçmalıkları var biraz.

www.tavsanshop.com Tavşan & tavşan ürünleri....
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink02 Tem 2009  19:34

kurcalarken ebeveyn denetimini en yüksek seviyeye alınca komple interneti engelliyor...

En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink02 Tem 2009  20:29

Bende kis09 kurdum ve boyle bir problem yaşamadım.

En üste git

CHIP Online

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink02 Tem 2009  23:49

Eski konuları kilitlesek mi ne :)
Banlandınız mı? Burayı Okuyun
Twitter: @sislamoglu  @chiponline  
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. - Rick Cook
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Windows 8 zararlılara karşı koruyacak!CHIP Online 0 19 Eyl 2011  12:45
 IE 10, diğer beta tarayıcılarla karşı karşıyaCHIP Online 1 08 Mar 2012  19:05
 Rusya'nın iş devleri Skype'a karşı cephe aldıCHIP Online 1 27 Tem 2009  17:15
 Brezilyalı Ouvi, Nokia'nın Ovi'sine karşıCHIP Online 1 12 Eki 2009  00:41
 Nokia'nın N8'i Apple'ın iPhone 4'üne karşı!CHIP Online 2 16 Eki 2010  00:33
Bu sayfa 0,89 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu